Buck Naked Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Povratak humoru.1 Bog.These big vagina ladies are getting away with murder..
mojo Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 (edited) Elem, sve preporuke za Generation Kill! Sajmon i Garfankel Burns čega god da se dohvate, pretvore u suvo tozla. Sledi "The Corner".edit: inače pade mi na pamet band of brothers i kakva je to patriotska flićka u odnosu na genkill. Edited February 20, 2009 by mojo
Milosh76 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 (edited) Da li je neko poceo da gleda Lie to me , deluje zanimljivo. Tim Rot je psihijatar koji moze da otkrije da li neko laze na osnovu face, tela, glasa i nacina izrazavanja.Inspired by a real-life behavioral scientist, this FOX drama tells the tale of a deception expert who helps uncover the truth for the FBI, local police, law firms, corporations, and individuals. Dr. Cal Lightman and his team are effectively human polygraph machines, and no truth can be concealed from them. The Lightman Group is headed by Dr. Cal Lightman and his partner Dr. Gillian... Edited February 22, 2009 by Milosh76
Milosh76 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Gledao 2 epizode... simpaticno, ima potencijala. Tim Rot je sjajan... :)
jms_uk Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 odgledao prve cetiri epizode. ponajvise zbog njega, definitivno nosi seriju...
Ajant23 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 (edited) Digo ruke posle pet minuta... Pilot radio reditelj "Flightplana"... Ala me zeznuste... Joj! Edited February 26, 2009 by Ajant23
Milosh76 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Digo ruke posle pet minuta... Pilot radio reditelj "Flightplana"... Ala me zeznuste... Joj! Gresis, mozes svasta da naucis od Tima Rota.. Neverbalna komunikacija je cudo. U cetvrtoj epizodi postoji slikica sa nepogresivim, jedinim, najboljim, od Isusa vecim, Barakom Obamom koji pokazuje srednji prst dok prica o republikanskom kandidatu. Potpuno gledljiva serija, uopste nije losa.
Ajant23 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Daj, molim te... Možda slabo kopčam, ali mi je ovde bilo dovoljno 5 minuta...
gervasius twinkleminkleson Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 treca sezona dextera je uzas. i inace mi je serija gledljiva, u najboljem slucaju, ali ovo je toliki smor da je to strasno. jedva stigoh do pete epizode, za skoro mjesec dana gledanja. tacno se vidi da je showtime-ova serija, plasticni i nezanimljivi likovi, losha gluma, dosadna i usiljena pricha. kao weeds ili californication
Filipenko Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Meni je treća sezona i dalje vrlo gledljiva, iako je slabija od prve dve, mada je to i razumljivo donekle. Ipak, i dalje mi je sve to dosta gledljivije od pomenutih weedsa i californicationa...
Milosh76 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ako nekog zanima... ponovo repriza odlicne serije The Shield na B92Prljava značkaod 12. marta, četvrtkom i petkom u 22.00link
mjone Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Povratak humoru.1 Bog.These big vagina ladies are getting away with murder.. skoro sam skinuo sve sezone i odgledao u jednom dahu ... Bog :)
Roki Balboa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 (edited) Lie to me - odgledah dve epizode i serija uopste nije losa. Malo me podseca na House MD :) Edited March 8, 2009 by Roki Balboa
Milosh76 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 skoro sam skinuo sve sezone i odgledao u jednom dahu ... Bog :)HINT: imas sve sezone i prevode na dobro poznatim adresama... :)Ako sam dobro procitao na TXT TV B92, serija ne ide od 1 nego od 5 sezone...
Кристофер Лумумбо Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 skoro sam skinuo sve sezone i odgledao u jednom dahu ... Bog :)koja serija je u pitanju?
Recommended Posts