Weenie Pooh Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Ali zašto žena napisa takav downer, jebote... ultimativni poraz, i profesionalni i lični. To nije književnost :(
ArleKino Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Ali zašto žena napisa takav downer, jebote... ultimativni poraz, i profesionalni i lični. To nije književnost :(Jebi ga, nije se oporavila od onog susreta sa vespiformom. :(
Lrd Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Uopšte mi nisu jasni ovi ljudi koji pričaju o Girls, a nisu pomenuli najvažnije detalje. Dakle, u pitanju je HBO, napisala i režirala riba od još malo pa 26 godina, a producirao Judd Apatow.Uglavnom, ne mogu da kažem da je loše, jer nije, malo vuče na hip, ali me nije nešto preterano kupilo. Pogledaću još, naravno. Vredi probati, u svakom slučaju.
nemoderisani Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Ta prva je Lucky Louie i mislim da je bila skuplja nego Louie. Ali, nisam siguran.Nema šanse da je bila skuplja, klasičan sitcom, sniman u studiju, pred scenografijom.U svakom slučaju Louis CK je za mene ono što je Ron Swanson za Lrd-a: Bog!
Mauci Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Eh, da, je l' krenula nova sezona Episodes, Matt LeBlanc kao Matt LeBlanc je odličan.Negde sam procitao da krece u julu.
Lrd Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Ovaj Modern Family je stvarno čudo. Neverovatno mi je kako ne da nema loše epizode, nego je toliko kvalitet ujednačen da ne pada ni za jotu. A Filovi pogledi u kameru su već ušli u antologiju TV stvaralaštva ili čega već. Briljantno.
Weenie Pooh Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Odgledao sam prvih pet-šest epizoda Modern Family i nije loše uopšte, ali kao što reče neko ranije skroz je nekako normalno. Previše da bih mogao da im dam najviše ocene. Zapleti su za sada onako, predvidljivi, ali dosta dobro rade posao. Vergara je fantastična u svakom pogledu, a ona mala eye candy što glumi najstariju ćerku (proverio sam, devedeseto godište!) je ista Mila Kunis iz Veselih sedamdesetih...Za sada mi je najzabavniji deda i njegovo vaspitavanje starmalog debelog Kolumbijca :D
pp34 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 manny je najjaci lik u univerzumu!!11!!!1! :Hail: :Hail: ne znam dal ste znali da je Luke (koji glumi 'glupo' dete) u pravom zivotu zapravo mali genije. tipa nema ni 14 godina a vec je na kraju srednje i clan je mense.
Mauci Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 ne znam dal ste znali da je Luke (koji glumi 'glupo' dete) u pravom zivotu zapravo mali genije. tipa nema ni 14 godina a vec je na kraju srednje i clan je mense.:blink:Onda mu treba dati oskara/emmy za ovu ulogu. Dete je totalni kreten :D
Lrd Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Odgledao sam prvih pet-šest epizoda Modern Family i nije loše uopšte, ali kao što reče neko ranije skroz je nekako normalno. Da, da, skroz strejt, a opet carski. Dodatni kvalitet.
B_B Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 P&R, Modern Family, Community - ove sedmice P&R kao uvijek najbolji, Modern Family najbolji kada ne ide P&R; standardno dobar, Community Gledao ove sedmice Don´t trust the Bitch...pa onako, pogledacu jos koju. Gledao Girls, nemam pojma na sta ce izaci, ali gledacu vjerovatno. Iako mi jos nije jasno zasto gotovo sve djevojke iz serije izgledaju kao Peggy iz Mad Men-a (barem onako na prvi pogled.)
pp34 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 P&R, Modern Family, Community - ove sedmice P&R kao uvijek najbolji, Modern Family najbolji kada ne ide P&R; standardno dobar, Community Gledao ove sedmice Don´t trust the Bitch...pa onako, pogledacu jos koju. Gledao Girls, nemam pojma na sta ce izaci, ali gledacu vjerovatno. Iako mi jos nije jasno zasto gotovo sve djevojke iz serije izgledaju kao Peggy iz Mad Men-a (barem onako na prvi pogled.)eee. koji je fazon dont trust the bitch in apartment 23? to sam iz nekog razloga zatekao na mom spisku serija koje treba ispratiti.
Lrd Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 eee. koji je fazon dont trust the bitch in apartment 23? to sam iz nekog razloga zatekao na mom spisku serija koje treba ispratiti.Na kraju promo trailera se pojavljuje Walt iz Breaking Bad. Mislim da je to razlog što smo svi tefterisali. :D
scab Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 eee. koji je fazon dont trust the bitch in apartment 23? to sam iz nekog razloga zatekao na mom spisku serija koje treba ispratiti.jab sačekao još par nedelja da se pokaže da li je samo serija sa skromnim potencijalom koji se može razviti ili je pokazala sve što zna. za sada ništa posebno. slično kao i best friends forever.girls cu pogledati još koju iako nije ni to baš moja šoljica muškog čaja...neg, je l samo meni modern family počeo malo da stagnira?
Recommended Posts