Arkadija Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 I ja sam se nadala da će Touch biti malo drugačiji, ali sada već počinju da smaraju. Gledam još jednu, eventualno dve epizode i ako ne bude neki senzacionalni obrt u priči, odustajem.
Have_Fun Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 Upozorili ste me, ali nisam slusao..Odgledao sam 3 epizode, pomislio da ce se u 3. nesto desiti, kada naidju na Nevidljivog Princa, ali nista od toga.Nekako je predvidiva, uvek sa hepiendom, i sto luba kaze, jedino zanimljivo su podaci na pocetku epizodaIzgleda mi, kao da serija ima potencijala, imali su neku ideju, ali nisu znali kako da je razviju i sta tacno da rade sa istom. Pogledacu i 4. epizodu, mozda i jos neku nakon te, ali ako se nesto bitno ne promeni, ne vidim kako ce me drzati zainteresovanog za dalju radnju..
Lrd Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Modern Familyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!Mislio sam da je kraj sezone, a ono samo mesec dana pauze bilo, a ima još šest epizoda!!!Joj, radosti.
Frank Pembleton Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Modern Familyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!Mislio sam da je kraj sezone, a ono samo mesec dana pauze bilo, a ima još šest epizoda!!!Joj, radosti. Evo je u SNL ;)
scab Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 (edited) Evo je u SNL ;)joj, jes bila slatka! sve dok nije pokazala 20-godišnjeg sina... Edited April 12, 2012 by scab
Lrd Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 joj, jes bila slatka! sve dok nije pokazala 20-godišnjeg sina...A što je onda prestala da bude slatka?
scab Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 A što je onda prestala da bude slatka?ja mislio da je to pravilo, da su zene milf samo dok dete ne napuni 20... ako nije, tim bolje!
Lrd Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 ja mislio da je to pravilo, da su zene milf samo dok dete ne napuni 20... ako nije, tim bolje!Ne sporim ja to pravilo, nego mi nije jasno kako, eto, milferke ne mogu da budu slatke? Žene il' su slatke ili nisu, nevezano za godine. Možda kenjuckam, doduše, ali meni je ona uvek slatka i draga i sve.
Montmorency Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Modern Familyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!Mislio sam da je kraj sezone, a ono samo mesec dana pauze bilo, a ima još šest epizoda!!!Joj, radosti. jeeeeeeeeeeeee, i ja mislio kraj sezone
Mother's Milk Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 skinula The Borgias. videcu veceras kakvi su.odgledala the gods of the arena, malo prekoredno - posle blood and sand, tj vengeance.ispade najbolje iz tog spartacus serijala. <_<
Calavera Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Novi Awake, prepoznao Teda iz BB-a/Lindusa iz Terriersa i debelog Neila iz Communityja. :D Epizoda dobra, nista spektakularno ali radi posao i produbljava konspiraciju™.
Arkadija Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Za razliku od Awake koji je dobar i drži pažnju, Touch je postao opasno dosadan, sa konstantnim ponavljanjem istog sadržaja. Ja sam mislila da scenaristi tome pribegnu posle jedno 2-3 sezone, kada zapadnu u kreativni ćorsokak, pa onda recikliraju sami sebe, ali da je to osnovna premisa nove serije, odmah od starta, prosto zvuči neverovatno.
jms_uk Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 (edited) Epizoda dobra, nista spektakularno ali radi posao i produbljava konspiraciju™.Ali ostavlja otvoreno pitanje, gde sada ide serija, bar u ovoj verziji gde se sele u Oregon Edited April 14, 2012 by jms_uk
Recommended Posts