Calavera Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Poslednja epizoda Luck-a :Hail:Steta sto je ugasili!+1
mustang Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 nadam se da nije bas kao tom hardi u the take odgledala sinoc. naravno, megaloman, odgledala sve odjednom.pa slicni su :)... izgled, ta brutalna iskrenost i vernost i potreba za pravdom, osim u slucaju, naravno, sestre njegove zene. lik je psihopata ocito. simpaticna serijica.
Čutura Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 odgledala sinoc. naravno, megaloman, odgledala sve odjednom.pa slicni su :)... izgled, ta brutalna iskrenost i vernost i potreba za pravdom, osim u slucaju, naravno, sestre njegove zene. lik je psihopata ocito. simpaticna serijica.
Jolly Roger Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 (edited) Nove serije:Povratničke:Help :)Detaljnije Edited March 28, 2012 by Jolly Roger
Filipenko Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Šta su koji kurac ožujak i travanj kada se prevedu sa retro-katoličkog na normalan jezik?
Lrd Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Šta su koji kurac ožujak i travanj kada se prevedu sa retro-katoličkog na normalan jezik?Дерикожа и Лажитрава на старочетничком.
Arkadija Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Šta su koji kurac ožujak i travanj kada se prevedu sa retro-katoličkog na normalan jezik?Definiši normalan jezik?
Filipenko Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Neki fini pristojan jezik koji se naslanja na romansku kulturu u dovoljnoj meri da za oznaku meseca koristi manje-više standardna latinska imena poput juna, jula, decembra...batalite me hrvatskog, kineskog i majanskog kalendara.U međuvremenu sam pohvatao po Mad Menu i Game of Thrones-u da je ožujak valjda mart a travanj valjda april. Sreća pa imam te reference koje nisu stigli da prevedu, verovatno bi to bilo nešto poput "Stanovnici ludnice" i "Unutarzamkovno prestonosobno kazališno nadmetanje".
Jolly Roger Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Šta su koji kurac ožujak i travanj kada se prevedu sa retro-katoličkog na normalan jezik?Tu je F1, help sam ostavio, Maršale. :)Možda ovo pomogne:http://www.youtube.com/watch?v=J1Su6FQHAYg;)
Takeshi Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Poslednja epizoda Luck-a :Hail:Steta sto je ugasili!fenomenalna epizoda!! potpuno sam odusevljen.hofman
time4heroes Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 sramota me je, ali najviše me raduje nastavak The Secret Life Of American Teenager. ponajviše što ne mogu da verujem da ja to I DALJE gledam.
B_B Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Pogledao pilot Bent-a. Vece smeca nisam gledao od New Girl.
B_B Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Jesi li gledao Are You There, Chelsea? ?Ne, a sumnjam da bi me naslov privukao da gledam. Vidim igra ona iz "That 70". Sta kazes, jos gore od Bent-a i New Girl?
Vapad Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Bent sam pogledao dve a Čelzi nisam otišao dalje od trejlera.
Recommended Posts