March 27, 201213 yr nadam se da nije bas kao tom hardi u the take odgledala sinoc. naravno, megaloman, odgledala sve odjednom.pa slicni su :)... izgled, ta brutalna iskrenost i vernost i potreba za pravdom, osim u slucaju, naravno, sestre njegove zene. lik je psihopata ocito. simpaticna serijica.
March 27, 201213 yr odgledala sinoc. naravno, megaloman, odgledala sve odjednom.pa slicni su :)... izgled, ta brutalna iskrenost i vernost i potreba za pravdom, osim u slucaju, naravno, sestre njegove zene. lik je psihopata ocito. simpaticna serijica.
March 28, 201213 yr Nove serije:Povratničke:Help :)Detaljnije Edited March 28, 201213 yr by Jolly Roger
March 28, 201213 yr Šta su koji kurac ožujak i travanj kada se prevedu sa retro-katoličkog na normalan jezik?
March 28, 201213 yr Šta su koji kurac ožujak i travanj kada se prevedu sa retro-katoličkog na normalan jezik?Дерикожа и Лажитрава на старочетничком.
March 28, 201213 yr Šta su koji kurac ožujak i travanj kada se prevedu sa retro-katoličkog na normalan jezik?Definiši normalan jezik?
March 28, 201213 yr Neki fini pristojan jezik koji se naslanja na romansku kulturu u dovoljnoj meri da za oznaku meseca koristi manje-više standardna latinska imena poput juna, jula, decembra...batalite me hrvatskog, kineskog i majanskog kalendara.U međuvremenu sam pohvatao po Mad Menu i Game of Thrones-u da je ožujak valjda mart a travanj valjda april. Sreća pa imam te reference koje nisu stigli da prevedu, verovatno bi to bilo nešto poput "Stanovnici ludnice" i "Unutarzamkovno prestonosobno kazališno nadmetanje".
March 28, 201213 yr Šta su koji kurac ožujak i travanj kada se prevedu sa retro-katoličkog na normalan jezik?Tu je F1, help sam ostavio, Maršale. :)Možda ovo pomogne:http://www.youtube.com/watch?v=J1Su6FQHAYg;)
March 28, 201213 yr Poslednja epizoda Luck-a :Hail:Steta sto je ugasili!fenomenalna epizoda!! potpuno sam odusevljen.hofman
March 29, 201213 yr sramota me je, ali najviše me raduje nastavak The Secret Life Of American Teenager. ponajviše što ne mogu da verujem da ja to I DALJE gledam.
March 30, 201213 yr Jesi li gledao Are You There, Chelsea? ?Ne, a sumnjam da bi me naslov privukao da gledam. Vidim igra ona iz "That 70". Sta kazes, jos gore od Bent-a i New Girl?