Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted
Poslednja epizoda Luck-a :Hail:Steta sto je ugasili!
+1
Posted
nadam se da nije bas kao tom hardi u the take :lol:
odgledala sinoc. naravno, megaloman, odgledala sve odjednom.pa slicni su :)... izgled, ta brutalna iskrenost i vernost i potreba za pravdom, osim u slucaju, naravno, sestre njegove zene. lik je psihopata ocito. simpaticna serijica.
Posted
odgledala sinoc. naravno, megaloman, odgledala sve odjednom.pa slicni su :)... izgled, ta brutalna iskrenost i vernost i potreba za pravdom, osim u slucaju, naravno, sestre njegove zene. lik je psihopata ocito. simpaticna serijica.
:thumbsup:
Posted

Šta su koji kurac ožujak i travanj kada se prevedu sa retro-katoličkog na normalan jezik?

Posted
Šta su koji kurac ožujak i travanj kada se prevedu sa retro-katoličkog na normalan jezik?
Дерикожа и Лажитрава на старочетничком.
Posted
Definiši normalan jezik?
Posted

Neki fini pristojan jezik koji se naslanja na romansku kulturu u dovoljnoj meri da za oznaku meseca koristi manje-više standardna latinska imena poput juna, jula, decembra...batalite me hrvatskog, kineskog i majanskog kalendara.U međuvremenu sam pohvatao po Mad Menu i Game of Thrones-u da je ožujak valjda mart a travanj valjda april. Sreća pa imam te reference koje nisu stigli da prevedu, verovatno bi to bilo nešto poput "Stanovnici ludnice" i "Unutarzamkovno prestonosobno kazališno nadmetanje".

Posted
Poslednja epizoda Luck-a :Hail:Steta sto je ugasili!
fenomenalna epizoda!! potpuno sam odusevljen.hofman Hail.gif
Posted

sramota me je, ali najviše me raduje nastavak The Secret Life Of American Teenager. ponajviše što ne mogu da verujem da ja to I DALJE gledam.

Posted

Pogledao pilot Bent-a. Vece smeca nisam gledao od New Girl.

Posted

Jesi li gledao Are You There, Chelsea? ?

Posted
Jesi li gledao Are You There, Chelsea? ?
Ne, a sumnjam da bi me naslov privukao da gledam. Vidim igra ona iz "That 70". Sta kazes, jos gore od Bent-a i New Girl? :lol:
Posted

Bent sam pogledao dve a Čelzi nisam otišao dalje od trejlera.