Weenie Pooh Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Meni nije loš Dirk Gently osim što me jako iritira njegov sidekick. Inače je humor onako lighthearted kako i treba da bude, u značajnoj meri su zadržali duh originala, čak i parčiće zapleta tu i tamo. Odgledao sam dve, skinuću kad stignem i ostale.
mraki Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Jel gledao neko Touch sa Kiferom Saterlendom? Kakvi su utisci?Vidim da je posle 2 meseca izašla druga epizoda, a ne sećam se da li smo šta komentarisali kad je prva bila aktuelna...
Vapad Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Benthttp://www.metacritic.com/tv/bent-2012/season-1Ako vam treba serija za ići u pozadini dok čekate nešto ili nekoga, i ne smeta vam što gledajući prvu epizodu možete da predvidite dešavanje pa i tekst...pogledajte...
Arkadija Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Jel gledao neko Touch sa Kiferom Saterlendom? Kakvi su utisci?Vidim da je posle 2 meseca izašla druga epizoda, a ne sećam se da li smo šta komentarisali kad je prva bila aktuelna...Pričali smo kako nije loša, i sada, upravo, kupujem drugu, pa ćemo da vidimo.
hattori Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 pogledao i poslednju od 271 epizode cheersa.nema vise.
Lrd Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Touch dobija prelaznu ocenu, iako bi po svim merilima trebalo da je đubre. Uglavnom drži pažnju (uglavnom) i zanimljikavo je da gledaš kako se stvari povezuju, ali to je sve. Ostatak je poprilično ravan, a slikano je nekako sterilno i uz prateći muzak više liči na neke novije reklame za neke telekome ili osiguranja. Da ne pominjem da izgleda da je glavna priča o povezivanju oca sa autističnim detetom, a ostalo je case of the week.Pogledao sam dve epizode, ne znam da li ću dalje. Sumnjam. Awake, sa druge strane, drži nivo i kul je.
steins Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 odgledah prve dve epizode Missing-ašta ja znam - prva epizoda me smorila, jer mi Ešli Džad nije za ovakvo rokanje - ali dok sam gledao drugu ukapirao sam da je jedan od sajdkikova sina Djankarla Djaninija ali pojavio se i jedan od mojih omiljenih loših momaka Joaquim de Almeida pa ću verovatno nastaviti sa ovim. PS Dirk Gentry mi izgleda ok, ali nema titlova a realno britanske serije umaraju bez toga.
Killiana Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 ooooooo ne :(a bolesna sam i nemam sta da gledam :/mrmlj
Lrd Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 dobra fora :)Vidiš, hteo sam da editujem da ubacim tvoj post gde kažeš, ali mi forum daje ovo. To znači da je kvalitet Wirea i njegova nadmoć kanonska i da sam forum to tvrdi.
Mauci Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Glede Vešovića, msm da je njegov glavni problem neraznovrsnost mogućnosti u napadu pošto ima jedan jebeni dribling, gurne loptu u desno ili da for u istu stranu, apsolutno ništa drugo nije u stanju da uradi. Inače bih rekao da ima tu tehnike i da ima osećaj za loptu, i da kada bi povećao repertoar driblinga i imao na šta da promeni kada TO jedno ne ide, mislim da bi bio jedno 5x korisniji. Ovako, samo jedno te isto, odbrana čita, a on i dalje, i dalje, i dalje... Ko robot.Nemoj mi i na ovom topiku o toj budali :D
Arkadija Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Odgledala i drugu epizodu Touch-a. Drže se premise iz pilot epizode, imamo više likova koji se u finišu sreću i zaokružuju neku svoju priču. Za sada lepa i optimistička serija, ali bojim se, da ako se bude držala samo tog pravca da će postati dosadna većini, a i meni. Zato očekujem u sledećim epizodama neki obrt( npr. CIA se zaineresuje za klinca, pa ga stalno prate i nadgledaju) koji će ovu seriju odvesti u dug život, jer ima potencijala.
Recommended Posts