mojo Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Ja sam ispratio prvu sezonu. Ne znam cemu tolika odusevljenost serijom. Gluma je u principu ok, verovatno i to doba je jako dobro predstavljeno ali samo scenario jako tanak. Nemam nameru gledati drugu sezonu.Slažem se. Serija je za okačiti na zid. Atmosfera je pogođena, likovi lepo obrađeni, potpuno odsustvo bilo kakve dinamike. Jedna lepa i velika slika.
Milosh76 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Ko ne gleda Damages drugu sezonu, veoma gresi, odlicna jeAko nekog zanima, a ima FOX CRIME, u ponedeljak 16. februara pocinje III sezona, jos uvek ne znam termin.
Takeshi Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Sinoc, cekajuci "Mad Men" na HRT-u, naletim na novu humoristicku "Zakon!", od ekipe koja je pravila "Bitange i princeze"... tek sam jednu epizodu odgledao, ali mislim da ce mi se svideti ^_^
ducca Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 (edited) Htedoh i ja da pohvalim Zakon, smejao sam se na par fora kao blesav. Pomalo naivno ali opet dovoljno originalno da moze da se pogleda. Osvezenje u odnosu na silne telenovele... Matavulj je sjajan , makljanje Kamate Kida priceless Edited February 11, 2009 by ducca
bags Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 (edited) Ko ne gleda Damages drugu sezonu, veoma gresi, odlicna jeProblem kod ove serije je sto namerno na vrhuncu radnje prekidaju epizodu i teraju te da pogledas novu. Nekako mi je izvestaceno to dizanje tenzije.Mada kod mene je upalilo jer sam prvu sezonu pogledao u toku 2 dana ako se dobro secam. Inace je dobra serija. Edited February 11, 2009 by bags
*edited by mod Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Vic Mackey je skinuo Kelermana u Shieldu. Bejlis je igrao multimilijardera u 'Veronica Mars'... u istoj seriji je Kay Howard (Melissa Leo) igrala muskarca koji je promenio pol, a ove godine je nominirana za oskara. :D Kakva je to serija bila, jbt.Nagradno pitanje bez gledanja na iMDB koja dva lika iz Homicide igrali u PB?
mandingo Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 (edited) Nagradno pitanje bez gledanja na iMDB koja dva lika iz Homicide igrali u PB?Au, nemam pojma. Uglavnom se slabo secam Homicide-a, posto sam je gledao pre 10 - tak godina. Bejlis (Kyle Secor) je lak za prepoznavanje posto snima dosta stvari, u VM sam ga odmah prepoznao. Daj neki hint. U kojoj sezoni se pojavljuju i slicno.... edit: Setio sam se Michelle Forbes. Ko je drugi neznam. Edited February 11, 2009 by mandingo
nbg4ever Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Lora Balard. Uz Stajversovu najljigaviji lik.
Zizou Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Samo da dodam Lutera Mahonija, odličnog negativca...Homicide rula.
ducca Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Samo da dodam Lutera Mahonija, odličnog negativca...Homicide rula.Inace islednika u The Wire, ako vec nije pomenuto...
freakns Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Lora Balard. Uz Stajversovu najljigaviji lik.jedini lik u seriji koji mi se pentrao na kurac! Stiversova mi je bila OK, Ballardova aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nbg4ever Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Kako bre Stajvers OK??? Da je imala mooda i drzala jezik za zubima, Kelerman bi sada bio gradonacelnik
Takeshi Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 U aprilu krece druga sezona "In Treatment" -_- Novi klijenti, malo jaci kasting.
mandingo Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Joss Whedon (Buffy, Angel, Firefly... covek koji je za VM rekao da je 'best show ever' ) ima novu seriju na FOX-u. Serija se zove dollhouse, odgledao sam pilot i... sta znam, onako, rekao bih da pokusava da udje u kolotecinu (sto bi rekao Filip) dosadnjikavih i predvidljivih serija. Petak uvece je odlican slot za novu seriju, verujem da ce izdrzati 1. sezonu (nisam siguran koliko epizoda je narucio FOX). Videcemo sta moze da uradi Joss kad ima dosta para ali malo prostora za kreativnost, sto se scenarija tice.
Recommended Posts