Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted
Pregurao sam i drugu epizodu Lucka, iz dva pokušaja, pošto sam zaspao na pola. A milion puta sam vraćao da pohvatam šta se dešava i ko šta pravi. Ali, bitno da je sve dramatično i da se svi dramatično gledaju.Er se menja nešto posle ili ovo nije serija za mene?
Ja nisam ništa htela da kažem, da ne ispadne kako mi se ništa ne sviđa, ali i ja zaspah na pola druge i više se toj seriji nisam vraćala, a mislim da neću ni ubuduće
Posted

odgledala sam i šestu epizodu lucka i sve mi se više dopada. odlični glumci, prelepi konji, a zaplet se tek naslućuje.

Posted

skinuli Spartaka drugu sezonu :mellow: u prvoj bilo krvi do kolena.Nije bas da volim taj fazon, ali volem mog čoveka, pa mu činim plezir :D a i dobra je animacija, mislim kad im odseku glavu, baš ono sve precizno, anatomski, krv prska po svim pravilima forenzike, ma krasno. :puke:

Posted
skinuli Spartaka drugu sezonu :mellow: u prvoj bilo krvi do kolena.Nije bas da volim taj fazon, ali volem mog čoveka, pa mu činim plezir :D a i dobra je animacija, mislim kad im odseku glavu, baš ono sve precizno, anatomski, krv prska po svim pravilima forenzike, ma krasno. :puke:
Ja sam čuo sve najstrašnije stvari o tom Spartaku, do te mere da su skoro svi bili složni u oceni da to ne treba gledati. Ceniš da ipak treba? Pošto je i meni plezir da gledam akcije/istorijske drame i sl.
Posted (edited)
Ja sam čuo sve najstrašnije stvari o tom Spartaku, do te mere da su skoro svi bili složni u oceni da to ne treba gledati. Ceniš da ipak treba? Pošto je i meni plezir da gledam akcije/istorijske drame i sl.
E pazi sad. Spartak je pulp djubre. Muskarci jebu zene i druge muskarce, zderu, piju i odsecaju glave jedni drugima. Sve ribe su lepe i svima se vide sise. Ima i lezbo scena. Krvi do kolena. Serija istoriju videla nije. Dakle, mora se gledati. Evo ovako. Ako je serija "Rome", na primer, bouillabaisse supa sa vrhunskim morskim plodovima servirana u basti restorana na Azurnoj obali, onda je "Spartak" pljeskavica sa svim prilozima prozdrana posle odlaska na 8 piva sa ortacima. Edited by Marko M. Dabovic
Posted

Ode Terra Nova. Meh. Nema veze, dolazi GoT.Za sve ostalo me slabo briga, loša sezona, sve neke glupe serije.

Posted
E pazi sad. Spartak je pulp djubre. Muskarci jebu zene i druge muskarce, zderu, piju i odsecaju glave jedni drugima. Sve ribe su lepe i svima se vide sise. Ima i lezbo scena. Krvi do kolena. Serija istoriju videla nije. Dakle, mora se gledati.
OEMEFGE! Pa zašto ja ne znam za ovo?! Pa s kim se ja to družim? Hvala, odmah ide na skidanje, čim dođem doma.
Posted
E pazi sad. Spartak je pulp djubre. Muskarci jebu zene i druge muskarce, zderu, piju i odsecaju glave jedni drugima. Sve ribe su lepe i svima se vide sise. Ima i lezbo scena. Krvi do kolena. Serija istoriju videla nije. Dakle, mora se gledati. Evo ovako. Ako je serija "Rome", na primer, bouillabaisse supa sa vrhunskim morskim plodovima servirana u basti restorana na Azurnoj obali, onda je "Spartak" pljeskavica sa svim prilozima prozdrana posle odlaska na 8 piva sa ortacima.
potpuni must! skidam!
Posted
potpuni must! skidam!
imam ja sve epizode, mint upakovane i uramljene na stalazi :D
Posted

meni je "luck" odlicna!likovi su prilicno sjebani, ali svakog vuce napred neka strast, opsesija...jos samo da ukapiram bernstinovu poslovnu akciju, sta od koga kupuje i zasto.

Posted
meni je "luck" odlicna!likovi su prilicno sjebani, ali svakog vuce napred neka strast, opsesija...jos samo da ukapiram bernstinovu poslovnu akciju, sta od koga kupuje i zasto.
Ja sam na svakih 10 minuta išao na wikipediu da vidim ko je ko i šta u stvari radi. Odustao u međuvremenu, zato se i ne oglašavam po ppitanju Lucka.
Posted

Treba mi preporuka za neku rusku seriju ( :blush: )

Posted (edited)
Super analizica. Greškom sam preskočio post, uvek mi skliznu ti prvi i poslednji na strani.Sumanuto mi je, inače, da je Grimm gledaniji od Fringea. Mislim, gledam redovno Grim, pošto volim horor i fantasy, ali ta serija je da razreda ispod Frindža. Frindž je ozbiljna serija sa ozbiljnim glumcima, stabilnom i intrigantnom glavnom pričom i često maštovitim zapletima i jako kvalitetnom izvedbom. Grim je gomila ravnih klišea sa jednim kao poznatim glumcem i jeftinim CG efektima i dosadnom i nebitnom glavnom pričom. Pa kako to? :facepalm: Edited by Lrd