steins Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 jel ko gledao seriju Pretender? upravo videh na FOxu trejler pa ne znam dal da krećem...
Vapad Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Misilim da jesam, na BK kada sam bio mali, i tada je bila dobra, mislim da je prevedana kao Kameleon, ako se sećam dobro, i bila mi je u rangu Kvantnog Skoka.
CZBG Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 jel ko gledao seriju Pretender? upravo videh na FOxu trejler pa ne znam dal da krećem...I ja sam gledala pre jedno 15 godina je bila na BK pa na košavi. U ono vreme nije bila loša za gledanje.
Arkadija Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 (edited) jel ko gledao seriju Pretender? upravo videh na FOxu trejler pa ne znam dal da krećem...Gledala pre 15 godina na BK, tada mi je bila super, ali ne znam da li je izdržala test vremena. Edited February 29, 2012 by Arkadija
Lrd Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 nemoj da se nerviras, lurde.ko nije jos uvek gledao the wire (izvini assuck) zasluzuje takvu sudbinu.Ja to zbog izgubljenih duša koje lutaju, a još nisu našle Wire.
Čutura Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 kake veze ima sto je spojlerovano da je meknalti bacio kasiku, to se i onako brzo sazna...
steins Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 odgledao prve 2 Lucka - serija odlično izgleda. :+1:jbga HBO je ipak HBO.
Sir Oliver Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 (edited) Čujem da Wallander krece na b92 četvrtkom, petkom i subotom u ponoća baš sam kupio i drugu epizodu. Sačuvaću novce.Neko je ovde spominjao seriju Luther i mogu vam prijaviti da serija uopće nie loša.razlog edita: razmak izmedju reči Edited March 1, 2012 by Sir Oliver
Mother's Milk Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 gledam weeds ponovo :) sezonu po sezonu, dok ne naidje nesto bolje. i da :D neki serijal History Channel-a Ancient Aliens.
B_B Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Naletio na forumu na The Wire specials, gledali mi se, skinuo sve sto je bilo, incl. Prequels - Young Omar/Prop Joe...Rano mi da opet gledam The Wire (prosle godine zavrsio). Sada skinuo The Shield, Homicide (ne mogu da nadjem 7. Season), The Corner. Nista od toga nisam gledao, pa dokle stignem, kontam da sam miran najmanje nekoliko mjeseci uz ostale redovne "obaveze".
Jolly Roger Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=CfPVoiQKFvkIMDbWikipediaKrenula serija, ovo može biti dobro... Edited March 1, 2012 by Jolly Roger
Frank Pembleton Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Počeo juče da gledam Luck...Ja se "uplašim" kad vidim onakav defile dobrih glumaca...sent from klozetska šolja by BVK
Mother's Milk Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Hvala svima koji su nahvalili Luck :)Skinula juce 5 - odgledala pilot. dopada. jako.
Lrd Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Sada skinuo The Shield, Homicide (ne mogu da nadjem 7. Season), The Corner. Nista od toga nisam gledao, pa dokle stignem, kontam da sam miran najmanje nekoliko mjeseci uz ostale redovne "obaveze".Ne nadaj se novom Wireu, jer ne postoji ništa slično.Shield je san snova u prve dve sezone, posle koje lagano gubi na kvalitetu, dok je poslednja pravo mučenje. Homicide je rađen za one televizije gde nema psovanja i ima cenzure, a posle ima i mlade i lepe pandure, ali je ipak u većem delu super.Corner je nešto sasvim drugačije. Znam nekolicinu ljudi koji su, naravno, odlepili za Wire, ali nisu mogli da gledaju Corner. Ali, sve u svemu, dobar izbor. Probaj malo da šaraš sa novijim britanskim krimi serijama, ima ih jako, jako dobrih.
B_B Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Ne nadaj se novom Wireu, jer ne postoji ništa slično.Shield je san snova u prve dve sezone, posle koje lagano gubi na kvalitetu, dok je poslednja pravo mučenje. Homicide je rađen za one televizije gde nema psovanja i ima cenzure, a posle ima i mlade i lepe pandure, ali je ipak u većem delu super.Corner je nešto sasvim drugačije. Znam nekolicinu ljudi koji su, naravno, odlepili za Wire, ali nisu mogli da gledaju Corner. Ali, sve u svemu, dobar izbor. Probaj malo da šaraš sa novijim britanskim krimi serijama, ima ih jako, jako dobrih.Daj preporuku. Od britanskih sam u zadnje vrijeme gledao samo Sherlocka, koji je sjajan i Shadow Line, koji je poceo ok, postao jako dobar i onda na kraju otisao u...Poceo sam samo Shield, djeluje ok za sada.
Recommended Posts