CZBG Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Interesuje me mišljenje o Homeland seriji, da li vredi da je skidam?
Jolly Roger Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 (edited) Interesuje me mišljenje o Homeland seriji, da li vredi da je skidam?Ako voliš takvu tematiku™ onda svakako vredi, dobra je serija. Edited February 20, 2012 by Jolly Roger
Lynn Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Pomenuli smo nedavno ovo na nekom drugom topiku, X-Files bolje da ostanu u sećanju nego da se obnavljaju. Nedavno (manje od šest meseci) sam obnovio celu seriju i...jebote. Koliko su prve sezone naivne, isprazne, spore, loše snimljene...Ima draži, naravno, ali je tu seriju stvarno pojelo vreme.Neka ju je pojelo vreme, ali za svoje vreme je islo ispred vremena (svoga) :PZato u takvom secanju i nek ostane, jer je secanje samo po sebi lepo i vredno. Barem meni.
Frank Pembleton Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Interesuje me mišljenje o Homeland seriji, da li vredi da je skidam?Sto se mene tice vredi, mozda cak i sada "na gomili" i bolje.Imas topic samo mislim da su pred kraj istog spojleri krenuli da sevaju, pa ako hoces "na nevidjeno" onda pazi...
Arkadija Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Interesuje me mišljenje o Homeland seriji, da li vredi da je skidam?Jedna od boljih serija koje su imale 1. sezonu 2011. Imaš i poseban topik .
copkillah Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Tja.Meni se samo sviđaju oni neuobičajeni momenti za Simpsonove, "I've got to drain the inchworm" i "You want I should spray some of my Jerk Off on you?"
nemoderisani Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 There have been many great comebacks throughout history,Jesus was dead but then came back as an all powerful god zombie. Kenny Powers
scab Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Tja.Meni se samo sviđaju oni neuobičajeni momenti za Simpsonove, "I've got to drain the inchworm" i "You want I should spray some of my Jerk Off on you?"
Calavera Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Sad sam se setio odakle mi je poznat Chan iz Lucka:Cetvrta epizoda najbolja do sad, na onoj trci sam samo cekao da cujem "go on, my son!"
Čutura Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 krece louie na foks lajfu nedeljom u 5 do 11
Lrd Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Sad sam se setio odakle mi je poznat Chan iz Lucka:Cetvrta epizoda najbolja do sad, na onoj trci sam samo cekao da cujem "go on, my son!" Daklem, pri punoj svesti i zdravoj pameti preporučuješ da nastavim da gledam? Uprkos nepodnošljivoj Manštini prve epizode.krece louie na foks lajfu nedeljom u 5 do 11 Eto za sve one praistorijske ljude koji serije gledaju na televiziji prilike da se gleda.
Čutura Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 luck rula, manstina ili ne manstina izvanredni likovi, a list glumci, smislena i zanimljiva prica...meni dosta, a i volem konje..onaj close up sa trke je vredeo gledanja cele epizode sve i da nista drugo nije valjalo...
Lrd Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 luck rula, manstina ili ne manstina izvanredni likovi, a list glumci, smislena i zanimljiva prica...meni dosta, a i volem konje..onaj close up sa trke je vredeo gledanja cele epizode sve i da nista drugo nije valjalo... Dobro. Daću mu još jednu šansu, kad već kažeš.
Recommended Posts