Далибор Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 (edited) gledao neko?The HourKomentari? Edited February 11, 2012 by Далибор
mammy two shoes Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 gledao neko?The HourKomentari?gledala ja nedavno. meni se dopalo. napeto i uzbudljivo. novinari, političari, špijuni. pre gledanja serije sam pogledala bbc dokumentarac - andrew marr - history of modern britain and making modern britain.radnja se događa u vreme suecke krize i upada sovjetskih trupa u mađarsku ...
Далибор Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Hvala!citao pre par dana o seriji i veceras uhvatio par minuta na FOX Crime... sada cu lepo da "kupim" i odgledam
Arkadija Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Odgleda Shadow Line. Serija nije onoliko loša koliko se činilo posle prve tri epizode, valjda su se likovi razvili, postalo je zapetljanije, a i Stephen Rea je dobio mnogo više prostora. Takođe, jako su zanimljivi i Gliksman i njegova devojka Petra, tako da seriji dajem 7/10
porucnik vasic Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 brate 6 sezona!gde si se sad setio....... mami me pogledati...Шон и Гас су уз Вавилон 5 једине серије које сам купио на ДВД-у, док се Мартиново писаније није преселило на мали екран. Свака епизода је феноменална...
Filipenko Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Odgledao sam ovaj The River do pola (iliti prvu od dve spojene epizode, da tako kažemo). Baš dobar, za početak. Falile su mi neke ovakve misterije. Možda su čak i previše otkrili za sada.
katamaran Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 (edited) Odgledao sam ovaj The River do pola (iliti prvu od dve spojene epizode, da tako kažemo). Baš dobar, za početak. Falile su mi neke ovakve misterije. Možda su čak i previše otkrili za sada.Posle Flashforward-a sam odlucio da vise ne gledam "zive" serije jer nevidjeno smori kad ukinu seriju bez ikakvog razjasnjenja price. <_< Valjda se to nece desiti sa serijom koju Sinjor Spilbergo producira. http://www.youtube.com/watch?v=uWxcnl8PL_o edit:pogledah i ja prvu epizodu. Malo mi deluje low budget ali prica ima potencijala. Edited February 13, 2012 by katamaran
scab Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=tig4zbYMhJQ&feature=relatedSjajno!
pp34 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 kako ih nije sramota da stavljaju community u ovaj dzingl posle sramnog ukidanja... family my ass
Lrd Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=tig4zbYMhJQ&feature=relatedSjajno!Fenomenalno! Koje su serije u kojima se pojavljuje Dona iz Veselih sedamdesetih i GOB?kako ih nije sramota da stavljaju community u ovaj dzingl posle sramnog ukidanja... family my assPa nije ukinut. Samo će se vratiti "at an undetermined time with all remaining episodes of the season airing". Jebote, kako mi je sad žao Komjunitija. :(
scab Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Fenomenalno! Koje su serije u kojima se pojavljuje Dona iz Veselih sedamdesetih i GOB?GOB je iz Up All Night (simpaticna serija) a Dona je iz nove serije Chelsea Handler, "Are You There, Chelsea?" (uzas!)
Кристофер Лумумбо Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Uh, Luck uopste nije los! :)odgledao trejler, deluje primamljivo. sludge, nadam se da se necu razocarati. :Pjos uvek nisam zavrsio drugu sezonu breaking bad-a. iskreno, mucim se, uopste me ne vuce da gledam dalje. ssvima se svidja, svi je hajpuju, mene uopste ne privlaci.
Recommended Posts