Arkadija Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Odgledala obe epizode The River. Druga je bolja od prve. Još uvek nemam ni pozitivan niti negativan stav prema seriji, tako da ću sigurno pogledati i sledeću epizodu. Malo su me uplašile one lutke :o :)
Lrd Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Odgledala obe epizode The River. Druga je bolja od prve. Još uvek nemam ni pozitivan niti negativan stav prema seriji, tako da ću sigurno pogledati i sledeću epizodu. Malo su me uplašile one lutke :o :)A er još gledaš Alcatraz ili si došla sebi?
hattori Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Ne bih znao. Pokret je bio shift+delete, a ton "mrš!". Vraćam se Southlandu. E, to je serija.bojim se da ce i kod mene biti tako.to je jedini strah koji je kod mene izaziva ova horor avantura...<_<
Arkadija Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 A er još gledaš Alcatraz ili si došla sebi?Pa ne, tri epizode su sasvim dovoljne :) A i River će, verovatno, moju pažnu dobiti samo još jednom, sem ako sledeća ne bude ekstremno bolja
pp34 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 A er još gledaš Alcatraz ili si došla sebi?gledam ja i rado cu prepricati sta se desava ako ikog interesuje :Dkoliko epizoda rivera je izaslo do sad?
Lrd Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 gledam ja i rado cu prepricati sta se desava ako ikog interesuje :DHa, ha - uhvaćen! Samo me zanima er se išta poboljšalo i er može da se gleda, ništa više. Gledao prve dve. Ili tri.koliko epizoda rivera je izaslo do sad?Dve. Gledaj na sopstvenu odgovornost. Mislim, to će se sigurno nekom svideti, al' (glasom Čarlija Kelija) let the record show da ti nisam ja preporučio.
pp34 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Ha, ha - uhvaćen! Samo me zanima er se išta poboljšalo i er može da se gleda, ništa više. Gledao prve dve. Ili tri.Ne i ne... al zelim da gledam i dalje :D cisto da vidim da li su opet elijeni u pitanju.......
copkillah Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Počeli su u Alkatrazu neke stvari kao da pojašnjavaju malo, nemam pojma gde će to da odvede. Meni je ova plavuša simpa, a inače nisam fan plavuša :)
pp34 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 brate zajebi me ovog rivera. odgledah ove dve i sasrah se ziv :o . mislim da dalje necu gledati. zajebi!
mandingo Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 The river - prva epizoda 2.5/6, druga 2,2/6. Cak su i rejtinzi horor.
Arkadija Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Sad kad sam razmislila o te dve pilot epizode Rivera, došla sam do zaključka da je serija miš-maš mnogih drugih serija i filmova (što je Lrd već primetio) pa izgleda da su u u ABC-u želeli da na tuđoj slavi zarade neki dolarčić, ipak su teška vremena, ne mogu se plaćati originalne kvalitetne priče,već se skarabudži, nešto nadvoje natroje, pa ako se neko uhvati da gleda, to je čist ćar.
Weenie Pooh Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Meni je i posle prve već jasno da to neću pratiti. Shaky cam w/bloodsucking ghosts... Ništa ne obesmišljava horor nego likovi koji se na isti adaptiraju u roku od odmah, pa 10 sekundi kasnije već trče po brodu da zarobe krvopiju u neki totem i/ili da je ispitaju u vezi sa bivšim mužem
morgana Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 arkadija, jesi li zavrsila shadow line?...volim psych.
Recommended Posts