Jump to content

O serijama

Featured Replies

krajnje je vrijeme da vidim once upon the time
Mislim da ce da krene na Fox Life u martu.
Mislim da ce da krene na Fox Life u martu.
idealno :)

Jel' gledao neko 'the river'?

posle trece Unsupervised epizode mogu da aminujem da je odlicna. beavis i butthead sa dusom. ne bih nikada pogodio da iza ovoga stoji always sunny ekipa...Unsup_Timeline_DDH_VBug_Post10_30_DI720X486_fx_640x360_5620696.jpg
a er to cela ekipa iz always sunny radila ovo, il samo rickety cricket?
Filmovi su govna uglavnom. Ko to još gleda?
ja ne
Jel' gledao neko 'the river'?
E, pa id' u kurac, dizvineš. Otišao da pogledam šta je to i video da piše
paranormal/adventure/horror series
i sad me tera da gledam. <_<

Ja samo čekam da đođem sa posla pa da pazarim The River. Verovatno će da bude golemo razočarenje, ali moram, to je jače od mene ;)

Edited by Arkadija

a er to cela ekipa iz always sunny radila ovo, il samo rickety cricket?
pisci su cricket plus dva pisca/producenta filadelfije, a producenti su charlie, dennis, ronald mcdonald i producenti archera.

Sepinwall je prilicno zadovoljan Riverom, na uzorku od 5 epizoda. Ne mora znacit nista, zna i on da promasi, ali ipak daje malo vise nade nego sto su davali Alcatraz i slicne serije prethodnih par godina.

pisci su cricket plus dva pisca/producenta filadelfije, a producenti su charlie, dennis, ronald mcdonald i producenti archera.
ronald mcdonald ololololololthx,pogledacu je sigurno

pogledo prvu epizodu rivera i nisam preterano odusevljen...:(

pogledo prvu epizodu rivera i nisam preterano odusevljen...:(
Hvala, ali nedovoljno da me odgovori od gledanja nečega što nosi oznaku horror/mistery/adventure.Je l' ima natprirodnih stvari?

River:Prvo, ovo je žanr "Veštica iz Blera". Pseudo dokumentarac sa promenom slike, akcija iz ruke, trešenje, dahtanje u mikrofon, itd.Drugo, zaplet nije loš. Nije nešto strava da te zainteresuje i tera da gledaš, ali nije budalaština. Serija nije krš i garbidž na oko.Treće, u seriji ima samo dve stvari: slike prašume i južnoameričke prirode i jednog jailbaita. Prvo je strava, drugo izaziva grižu savesti, tako da...Ne preporučujem, ali razumem da bi se možda nekom svidelo.

naceo sam malo i drugu epizodu.nesto je bolja, al i dalje nista epohalno.

naceo sam malo i drugu epizodu.nesto je bolja, al i dalje nista epohalno.
Ne bih znao. Pokret je bio shift+delete, a ton "mrš!". Vraćam se Southlandu. E, to je serija.