Milosh76 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 krajnje je vrijeme da vidim once upon the timeMislim da ce da krene na Fox Life u martu.
morgana Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Mislim da ce da krene na Fox Life u martu.idealno :)
Montmorency Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 posle trece Unsupervised epizode mogu da aminujem da je odlicna. beavis i butthead sa dusom. ne bih nikada pogodio da iza ovoga stoji always sunny ekipa...a er to cela ekipa iz always sunny radila ovo, il samo rickety cricket?
Montmorency Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Filmovi su govna uglavnom. Ko to još gleda?ja ne
Lrd Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Jel' gledao neko 'the river'?E, pa id' u kurac, dizvineš. Otišao da pogledam šta je to i video da piše paranormal/adventure/horror seriesi sad me tera da gledam. <_<
Arkadija Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 (edited) Ja samo čekam da đođem sa posla pa da pazarim The River. Verovatno će da bude golemo razočarenje, ali moram, to je jače od mene ;) Edited February 8, 2012 by Arkadija
scab Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 a er to cela ekipa iz always sunny radila ovo, il samo rickety cricket?pisci su cricket plus dva pisca/producenta filadelfije, a producenti su charlie, dennis, ronald mcdonald i producenti archera.
gervasius twinkleminkleson Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Sepinwall je prilicno zadovoljan Riverom, na uzorku od 5 epizoda. Ne mora znacit nista, zna i on da promasi, ali ipak daje malo vise nade nego sto su davali Alcatraz i slicne serije prethodnih par godina.
Montmorency Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 pisci su cricket plus dva pisca/producenta filadelfije, a producenti su charlie, dennis, ronald mcdonald i producenti archera.ronald mcdonald ololololololthx,pogledacu je sigurno
hattori Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 pogledo prvu epizodu rivera i nisam preterano odusevljen...:(
Lrd Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 pogledo prvu epizodu rivera i nisam preterano odusevljen...:(Hvala, ali nedovoljno da me odgovori od gledanja nečega što nosi oznaku horror/mistery/adventure.Je l' ima natprirodnih stvari?
Lrd Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 River:Prvo, ovo je žanr "Veštica iz Blera". Pseudo dokumentarac sa promenom slike, akcija iz ruke, trešenje, dahtanje u mikrofon, itd.Drugo, zaplet nije loš. Nije nešto strava da te zainteresuje i tera da gledaš, ali nije budalaština. Serija nije krš i garbidž na oko.Treće, u seriji ima samo dve stvari: slike prašume i južnoameričke prirode i jednog jailbaita. Prvo je strava, drugo izaziva grižu savesti, tako da...Ne preporučujem, ali razumem da bi se možda nekom svidelo.
hattori Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 naceo sam malo i drugu epizodu.nesto je bolja, al i dalje nista epohalno.
Lrd Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 naceo sam malo i drugu epizodu.nesto je bolja, al i dalje nista epohalno.Ne bih znao. Pokret je bio shift+delete, a ton "mrš!". Vraćam se Southlandu. E, to je serija.
Recommended Posts