tazza Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Shameless US, (konačno) odlična epizoda, nakon 2 kojih se ne sećam i 1 koja je jeziva (ne po kvalitetu).Otprilike jedna fora po minutu, super dinamika, i nekoliko odličnih otac/sin, otac/šćer trenutaka.
steins Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 jel prati neko ovo http://www.youtube.com/watch?v=MVcSczfLn48meni nejasan format serije - koja dolazi u epizodama od po 6 minuta????
jms_uk Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 ted danson je car nad carevimaEno ti ga u CSI-ju :)
morgana Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 u, super, taman da ponovo pocnem da gledam csi :)mada mi nece ici lako da se otresem njega kao georgea iz bored to death :D
freakns Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Konačno normalan ponedeljak još od novembra. :)ja ne smem ni da pokazem moju listu... trenutno ih je 140 na njoj moracu stvarno opet da pravim reda medju torrentima... sighA još sam se premišljala da li uopšte da nastavim sa gledanjem ove serije. je uopste nisam imao tih problema posto nisam ni pocinjao :Dstvarno bre ljudovi, pa koliko vi serija pratite?
Lrd Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 'Ајд да доживим и то да сретнем неког ко готиви Теда Денсона. :D http://www.youtube.com/watch?v=7fRR9Qxv0K8
morgana Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 (edited) 'Ајд да доживим и то да сретнем неког ко готиви Теда Денсона. :D eto, dozivio si, sad mozes da*... mislim, da objasnis sta mu fali, imao je briljantnu ulogu u btd i ne znam nikoga ko je gledao seriju a da je imao primjedbu na njegaedit:* :D <- smajli saljivosti i dobre volje Edited January 31, 2012 by morgana
Lrd Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 eto, dozivio si, sad mozes da*... mislim, da objasnis sta mu fali, imao je briljantnu ulogu u btd i ne znam nikoga ko je gledao seriju a da je imao primjedbu na njegaedit:* :D <- smajli saljivosti i dobre voljeMa ne kažem da mu nešto fali, samo što bi rek'o Stewie Griffin, "what's his appeal?" :)A i uvek je pravo vreme za FG klipiće: http://www.youtube.com/watch?v=PxfbLXeCa5Y
Arkadija Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 (edited) Eno ti ga u CSI-ju :)Jel to znači da je Lorens Fišburn zaginuo? Povremeno nabasam na tu seriju na HRT-u i u toj nekoj epizodi koju su emitovali pre jedno mesec dana, neki ludak je izboo Lorensa, pa čisto da znam. Inače, šta fali Tedu Densonu? Meni je on potpuno OK. Edited January 31, 2012 by Arkadija
Frank Pembleton Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 eto, dozivio si, sad mozes da*... mislim, da objasnis sta mu fali, imao je briljantnu ulogu u btd i ne znam nikoga ko je gledao seriju a da je imao primjedbu na njegaedit:* :D <- smajli saljivosti i dobre voljeI u Damages je vaskrsavao iz sezone u sezonu sve ludji i ludji...
*edited by mod Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Ja sam ga zgotivio jos kao onog namcora Dr. Barkera na TV Kosavi. Preteca Housa samo bez medicinskog mumba-jumba.
Vapad Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Legendarni Dr. John Becker! Da. Tamo je odličan.
Arkadija Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Ja sam ga zgotivio jos kao onog namcora Dr. Barkera na TV Kosavi. Preteca Housa samo bez medicinskog mumba-jumba. Legendarni Dr. John Becker! Da. Tamo je odličan.Fenomenalna serija. Haus je morao da skoro ostane bez noge da bi postao totalni namćor, Beker je to prirodno
morgana Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 super, to nisam gledala!lijepo je biti neobrazovan, uvijek nadjem nesto novo i interesantno da uz to zgubidanim :D
Recommended Posts