Mil@n Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Au ala se penny iz big bang theory ubucila u petoj sezoni + nešto usrala sa kosom, više sam voleo dok je bila čista blonda.
Arkadija Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Odgledala i treću epizodu Alcatraza, i sumnjam da ću gledati dalje. Sad sam videla će se svaka epizoda zvati po imenu nekog od zatvorenika, veoma maštovito, naprosto ne znam kako su se setili
pp34 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 totalno je b kategorija serija. al, ne znam ni sam zasto, cu nastaviti da je gledam
Filipenko Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Odgledala i treću epizodu Alcatraza, i sumnjam da ću gledati dalje. Sad sam videla će se svaka epizoda zvati po imenu nekog od zatvorenika, veoma maštovito, naprosto ne znam kako su se setili Pa valjda se to videlo već iz prve dve epizode. Serija je klasično razvlačeće smeće, bez ikakvih ambicija da nešto naročito kaže ili pokaže izuzev verovatno u pokojem sizon finalu, ne kapiram kako ljudi to ne provale odmah.
Arkadija Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Pa valjda se to videlo već iz prve dve epizode. Serija je klasično razvlačeće smeće, bez ikakvih ambicija da nešto naročito kaže ili pokaže izuzev verovatno u pokojem sizon finalu, ne kapiram kako ljudi to ne provale odmah.Provalim odmah, naravno, ali ponekad volim sebe da mučim, pa odgledam još poneku, da budem 1000 % sigurna da je sranje u pitanju :P
Lrd Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Provalim odmah, naravno, ali ponekad volim sebe da mučim, pa odgledam još poneku, da budem 1000 % sigurna da je sranje u pitanju :POdnosno, ako ubodu makar granice mojih interesovanja, ja gledam dalje u uzaludnom nadanju da će sve doći na svoje mesto. Ali Filipenko je robot bez emocija i iluzija. :(
Čutura Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Touchpilot odlican..Centers on a father who discovers his autistic, mute son can actually predict events before they happen.
pp34 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 cemu sad ova dvonedeljna pauza u serijama? barem nekim sitcomima koje pratim...
Lrd Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Touchpilot odlican..E, to me zanimalo kako je. Baciću pogled.cemu sad ova dvonedeljna pauza u serijama? barem nekim sitcomima koje pratim...Sveti Sava? Australian Open? NHL All-Star? <_< Nemam pojma, ali nervira me. Mada, tu je novi Parks&Rec, tako da doviđena. :)
Arkadija Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Touchpilot odlican..The pilot episode, which aired tonight as a special "advanced preview", the series officially begins on March 19
Lrd Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Neću da skidam Touch, jer ću morati da čekam više od dva meseca na sledeću epizodu ako mi se svidi.
kud u maglu Simoviću Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=rP2Z3L7AFDcu nedelju 29og premijera na HBOu, vicite dal valja
Calavera Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Bila je vec premijera pre mesec dana, valja.
Recommended Posts