pp34 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 ja umem da priznam da sam zgresio za razliku od nekih! :)
ToniAdams Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 ma dojaja je modern femili.nego, pitanje svih pitanja, jersu glorijine sise organic?
gervasius twinkleminkleson Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 (edited) Modern Family bi bio stvarno super da nema one porodice homoseksualaca i njihove cerke i Julie Bowen. Pa i goofy otac/muz veoma cesto zna da bude over the top. Jedina serija u kojoj su sisata manekenka i djeca zanimljiviji likovi od ostalih. Ovako, vec pred kraj prve sezone postala ista kao svaki drugi moguci sitcom sa jebenim disfunkcionalnim porodicama. Edited January 15, 2012 by gervasius twinkleminkleson
Lrd Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Modern Family bi bio stvarno super da nema one porodice homoseksualaca i njihove cerke i Julie Bowen. Pa i goofy otac/muz veoma cesto zna da bude over the top. Jedina serija u kojoj su sisata manekenka i djeca zanimljiviji likovi od ostalih. Ovako, vec pred kraj prve sezone postala ista kao svaki drugi moguci sitcom sa jebenim disfunkcionalnim porodicama.Čekaj, pa sve si omašio. Gejevi su hilariozni i dodaju ljudskost, doduše, njihova ćerka ne igra nikakvu ulogu, Džuli je lokalni psihopata koji dodaje na zapletu, a Fil je najbolji lik u seriji.
Skyhighatrist Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Fil je najbolji lik u seriji+1I Glorijine sise, organic ili GMO, svejedno.
gervasius twinkleminkleson Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Meni su oni uzasno dosadni. Gejevi i Julie, mislim. Tipicni dosadni usiljeni likovi zbog kojih inace ne podnosim takve serije. Fil kako kad, zna da bude duhovit, ali i on je cesto veoma usiljen i previse goofy.
luba Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 (edited) @tonista ti to znaci, da bi s njima pio kafu ili nesto drugo?nista ja ne razumem tu komunikaciju smajlijima.a cucebuce su prave, ima negde ona prica da je agentica terala da ih smanji kad je dosla u americku zemlju.meni fil najveci vub, ali ce i mali luk da izraste u savrsenog zivotnog partnera.nego, jel se neko okusao sa ovim novitetom, the firm? Edited January 15, 2012 by luba
Lrd Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Meni su oni uzasno dosadni. Gejevi i Julie, mislim. Tipicni dosadni usiljeni likovi zbog kojih inace ne podnosim takve serije. Fil kako kad, zna da bude duhovit, ali i on je cesto veoma usiljen i previse goofy.Probaj da gledaš Džuli kao ženu psihopatkinju, znaš model sigurno. :) Da nema nje, serija bi bila lošija. A gejevi su topli duhoviti, ali flambojantni™ i kolorativni™. Uporedi ih samo sa bilo kojim gej likovima iz bilo koje druge serije.
Lrd Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 nego, jel se neko okusao sa ovim novitetom, the firm?Ja nisam, ali čekam tvoj sud. (ovo sam teo da kažem da mirno pijem kafu i ne moram ništa da isprobavam od serija jer ćeš to ti, ne znam da li smajli tome služi doduše)
ToniAdams Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 @tonista ti to znaci, da bi s njima pio kafu ili nesto drugo?nista ja ne razumem tu komunikaciju smajlijima.snjom kavu snjim pivo
luba Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Ja nisam, ali čekam tvoj sud. (ovo sam teo da kažem da mirno pijem kafu i ne moram ništa da isprobavam od serija jer ćeš to ti, ne znam da li smajli tome služi doduše)bome, ces da sacekas, na zalost i moju i tvoju. mora da se ispostuje sve sto je propusteno u proteklih mesec dana. a i moram taj homlend da zavrsim, da vidim koliko sam bila u pravu kad sam ga disovala na pocetku. a i da skupim vremena da ti objasnim da nisi u pravu za black mirror.snjom kavu snjim pivo to sam i mislila. a gloriju bi vodio na sladzu, jel da?
pp34 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 ma dojaja je modern femili.nego, pitanje svih pitanja, jersu glorijine sise organic?cccc pa pobogu ... dozvoli da ti skorasnji postovalac lika i dela sofije vergare objasni. jesu! nadji negde njenu reklamu za pepsi koju je uradila sa 17 godina pa ces videti :). takodje bih preporucio i serial workouts with sofia vergara na youtube
ToniAdams Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 to mi reci! taman nesto da ojacam muskulaturu.
Recommended Posts