Arkadija Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 (edited) Odgledala Rubicon. Jako mi se dopalo to što ne liči na 24 i novog Bornea, nema jurnjave, najnovijih tehničkih dostignuća, ljudsko biće koristi mozak da dođe do uzročno posledične veze.Kada se svih 12 epizoda odgleda u 2 dana, nema se utisak sporosti, već fine melanholije u koju su utopljeni svi likovi. I priča je sjajno zamišljena, pazle koje se lepo uklapaju i vode ka nepredvidljivom kraju, sledi 13 epizoda koliko već sutra.Jako mi se dopala i posveta filmu Tri kondorova dana, jer taj film mi je pao napamet posle odgledanih 5 minuta prve epizode, mislim da je i tamo u pitanju API .I još nešto,posle ovoga, ispada da su u pravu svi oni koji tvrde da su Amerikanci sami krivi za sva zla ovog sveta, tj. da ih sami proizvode, a sve zarad profita :P :P :P .Stvarno sjajna serija. Edited October 16, 2010 by Arkadija Link to comment
pp34 Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 jao kako me mamite sa tim rubikonom ... krecem u download, ako ne bude valjalo ... Link to comment
pp34 Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 odgledao 4 komada ... brale, ovo je sporo .. u rangu sporine 'damages'. damages sam batalio posle 5 epizoda i neko mi je na forumu u 3 recenice prepricao sadrzaj narednih 40 epizoda . nadam se da nece biti isti slucaj. btnj: ko god da je radio soundtrack za rubicon je pokrao glavnu string temu iz twin peaksa i neke klavirske delice iz blade runnera. Link to comment
Arkadija Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 odgledao 4 komada ... brale, ovo je sporoLjudi su lepo upozoravali više puta, meni nije smetalo. Link to comment
Далибор Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 ni meni, juce i danas odgledao svih 12 epizoda. prijatno iznenadjen realnoscu serije :D Link to comment
nemoderisani Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Sve hvalospeve Rubioconu i Six feet under-u pratim i dižem za jedan Breaking Bad! Ne zna se koja je bolja. Link to comment
morgana Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 (edited) pocela sam i skoro ujedno zavrsila 1. sezonu six feet underpritisak foruma bio je velik -_-odoh sad da radim na drugoj Edited October 17, 2010 by morgana Link to comment
ToniAdams Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Jako, jako carski! Najbolji Simpsons intro! Super i cela epizoda...Sjajan i poslednji Mad Men!cekbre, ja kontao ovo kao klasican banksijev sarkazam, jel moguce da su saradjivali? Link to comment
pp34 Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 jel ovo bila poslednja epizoda rubicona ? Link to comment
nemoderisani Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 da, u sezoni. valjda ce biti jos. Link to comment
Arkadija Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 (edited) Koja 12 ili 13? 13 je kraj sezone. Edited October 18, 2010 by Arkadija Link to comment
mandingo Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Stvarno dobar Rubicon. Verovatno je bolje gledati odjednom, posto je prvi deo serije uzasno razvucen. Realno, mogli su komotno da zatvore pricu u ovoj epizodi (falio je samo gun shot i Endi). Jos uvek nisam cuo nista novo o eventualnoj 2. sezoni. Dobra vest je porast gledanosti + olaksavajuca okolnost je sto ide Nedeljom. Osim toga, mozda DirecTV ponovi ono sto je uradio sa 'friday nights live' i spasi Rubicon.... klik Link to comment
Arkadija Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 (edited) Kraj Rubikona je mogao da bude malo eksplozivniji, ali dobro i ovako može.Meni se dopalo, šteta što najverovatnije tu i završavamo. Edited October 18, 2010 by Arkadija Link to comment
gone fishing Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 +1- odličan predah od 24, sf csi proseravanja, komplikovana priča koja se vrti oko likova a ne neke tehnologije iz 2066 god. ili bulletproof superheroja koji spašava stvar Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 (edited) meni je super i zadnja epizoda. mnogi ce vjerovatno misliti da je malo anti-climactic, ali meni ne smeta, chak bih rekao da se savrseno uklapa u ovakvu seriju. jedino sto mi se nije svidjelo je: to sto je endi ispala agentica nechega. vishe bih volio da je samo obican chovjek iz naroda, tezak, sa odredjenim psihickim problemima :)josh uvijek ne znamo sta znaci ona djetelina, da li je to znak chlanovima 'kluba' da se ubiju? ako jeste, pretpostavljam da necemo gledati puno spanglera u drugoj sezoni [pod pretpostavkom da je uopste bude]. ili to ili ce ga ubiti... Edited October 18, 2010 by gervasius twinkleminkleson Link to comment
Recommended Posts