October 11, 201014 yr Nešto se čudno dešava sa tom epizodom.Elem, jel' se Rubicon završava uskoro? 13 epizoda, izgleda, makar u ovoj sezoni.
October 11, 201014 yr Sve je ok, izvor warezbb (ko god bili oni), i naredna epizoda stiže kad treba :P
October 12, 201014 yr http://www.youtube.com/watch?v=2AA8gEokOhUJako, jako carski! Najbolji Simpsons intro! Super i cela epizoda...Sjajan i poslednji Mad Men!
October 12, 201014 yr Meni bas zanimljiv intervju sa producentom Simpsonovih oko ovog Banksy dela - The New York Times. Posebno mi drag deo gde pominje Mad Men...
October 12, 201014 yr Q. A lot of the show’s animation is produced in South Korea, but not under those conditions.A. No, absolutely not.
October 12, 201014 yr Elem, jel' se Rubicon završava uskoro? 13 epizoda, izgleda, makar u ovoj sezoni.jeste, zadnja epizoda je u ponedeljak.inace, ova 12. je fenomenalna. vjerovatno najbolja epizoda svih serija ove sezone. iskreno se nadam da ce posle ovoga dobiti drugu sezonu, bila bi velika steta ako je ne bude. a kale ingram je car :)inace, na hrt2 svaki dan oko 4:45 ide veronica mars :)
October 13, 201014 yr Q. A lot of the show’s animation is produced in South Korea, but not under those conditions.A. No, absolutely not. Obavezno procitati ovo
October 13, 201014 yr povlacim sve zamerke koje sam imala na rubicon posle pretposlednje epizode.svaka serija koja epizodu zavrsi uz "retarded" afghan whigs imace moju vecnu ljubav i podrsku, bez obzira na metiljavu vodozemku sekretarku i povremenu sporost i sta sam vec sve zamerala.
October 13, 201014 yr ma, rubicon je car. meni komotno ide medju najbolje serije koje sam ikad gledao. nije mi smetala ni pocetna sporost, stavise, to mi je bash nekako odgovaralo. ali zadnjih par epizoda su sve bolje i bolje, a ova 12. je potpuni kickass. sekretarica jeste skroz bezvezna, ali su zato svi ostali [prije svih ingram i spangler] carevi.