Filipenko Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Nešto se čudno dešava sa tom epizodom.Elem, jel' se Rubicon završava uskoro? 13 epizoda, izgleda, makar u ovoj sezoni. Link to comment
Ajant23 Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Sve je ok, izvor warezbb (ko god bili oni), i naredna epizoda stiže kad treba :P Link to comment
notenoughreasonsforclaire Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=2AA8gEokOhU Link to comment
scab Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=2AA8gEokOhUJako, jako carski! Najbolji Simpsons intro! Super i cela epizoda...Sjajan i poslednji Mad Men! Link to comment
Sludge Factory Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=2AA8gEokOhU Link to comment
Indy Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Ali, panda koji vuce kolica ijao Link to comment
scab Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Meni bas zanimljiv intervju sa producentom Simpsonovih oko ovog Banksy dela - The New York Times. Posebno mi drag deo gde pominje Mad Men... Link to comment
najgori Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Q. A lot of the show’s animation is produced in South Korea, but not under those conditions.A. No, absolutely not. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Elem, jel' se Rubicon završava uskoro? 13 epizoda, izgleda, makar u ovoj sezoni.jeste, zadnja epizoda je u ponedeljak.inace, ova 12. je fenomenalna. vjerovatno najbolja epizoda svih serija ove sezone. iskreno se nadam da ce posle ovoga dobiti drugu sezonu, bila bi velika steta ako je ne bude. a kale ingram je car :)inace, na hrt2 svaki dan oko 4:45 ide veronica mars :) Link to comment
freakns Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Rubicon je iznenadjujuce dobar i osvezavajuci! Link to comment
jms_uk Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Q. A lot of the show’s animation is produced in South Korea, but not under those conditions.A. No, absolutely not. Obavezno procitati ovo Link to comment
scab Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Obavezno procitati ovoSjajna knjiga. Imam i sve ostale njegove... Link to comment
scab Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 (edited) edit: greska! Edited October 13, 2010 by scab Link to comment
luba Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 povlacim sve zamerke koje sam imala na rubicon posle pretposlednje epizode.svaka serija koja epizodu zavrsi uz "retarded" afghan whigs imace moju vecnu ljubav i podrsku, bez obzira na metiljavu vodozemku sekretarku i povremenu sporost i sta sam vec sve zamerala. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 ma, rubicon je car. meni komotno ide medju najbolje serije koje sam ikad gledao. nije mi smetala ni pocetna sporost, stavise, to mi je bash nekako odgovaralo. ali zadnjih par epizoda su sve bolje i bolje, a ova 12. je potpuni kickass. sekretarica jeste skroz bezvezna, ali su zato svi ostali [prije svih ingram i spangler] carevi. Link to comment
Recommended Posts