Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted
46 minutes ago, jorma shparga said:

https://m.imdb.com/title/tt14582876/

Sasvim gledljivo + trajanje epizoda od manje od 30 minuta za ozbiljne serije uopste nije losa ideja. 

Dick Wolf zna posao... 

Slažem se, sasvim korektna serija, lepo je videti Troian Belisario kao odraslu ženu :D

Nadam se drugoj sezoni.

Posted

Jeste, neko je napisao nesto na prethodnoj strani..

• Hvala 1
Posted

Odlicna (mini)serija.

Tesko mi je da pronadjem neku zamerku, mozda je eventualno falila jedna epizoda u kojoj bi fokus bio na zrtvi i njenoj porodici. Uostalom, u seriji se bas eksplicitno naglasava u nekom trenutku kako nije fer sto je uvek ubica u zizi, a zrtva ostaje u drugom planu i svi je zaborave.

No, za netfliksove standarde remek-delo. Neverovatno dobro odglumljeno i snimljeno, a i prilicno potresno, narocito u post-Ribnikar kontekstu.

• Hvala 1
Posted
1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Jeste, neko je napisao nesto na prethodnoj strani..

Tnx, ja jos kao gledao pre nego da zapitam :rolleyes:

23 minutes ago, FPLS said:

Odlicna (mini)serija.

Tesko mi je da pronadjem neku zamerku, mozda je eventualno falila jedna epizoda u kojoj bi fokus bio na zrtvi i njenoj porodici. Uostalom, u seriji se bas eksplicitno naglasava u nekom trenutku kako nije fer sto je uvek ubica u zizi, a zrtva ostaje u drugom planu i svi je zaborave.

No, za netfliksove standarde remek-delo. Neverovatno dobro odglumljeno i snimljeno, a i prilicno potresno, narocito u post-Ribnikar kontekstu.

Hvala druze.