March 16Mar 16 https://m.imdb.com/title/tt14582876/ Sasvim gledljivo + trajanje epizoda od manje od 30 minuta za ozbiljne serije uopste nije losa ideja. Dick Wolf zna posao...
March 16Mar 16 46 minutes ago, jorma shparga said: https://m.imdb.com/title/tt14582876/ Sasvim gledljivo + trajanje epizoda od manje od 30 minuta za ozbiljne serije uopste nije losa ideja. Dick Wolf zna posao... Slažem se, sasvim korektna serija, lepo je videti Troian Belisario kao odraslu ženu Nadam se drugoj sezoni.
March 17Mar 17 Odlicna (mini)serija. Tesko mi je da pronadjem neku zamerku, mozda je eventualno falila jedna epizoda u kojoj bi fokus bio na zrtvi i njenoj porodici. Uostalom, u seriji se bas eksplicitno naglasava u nekom trenutku kako nije fer sto je uvek ubica u zizi, a zrtva ostaje u drugom planu i svi je zaborave. No, za netfliksove standarde remek-delo. Neverovatno dobro odglumljeno i snimljeno, a i prilicno potresno, narocito u post-Ribnikar kontekstu.
March 17Mar 17 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Jeste, neko je napisao nesto na prethodnoj strani.. Tnx, ja jos kao gledao pre nego da zapitam 23 minutes ago, FPLS said: Odlicna (mini)serija. Tesko mi je da pronadjem neku zamerku, mozda je eventualno falila jedna epizoda u kojoj bi fokus bio na zrtvi i njenoj porodici. Uostalom, u seriji se bas eksplicitno naglasava u nekom trenutku kako nije fer sto je uvek ubica u zizi, a zrtva ostaje u drugom planu i svi je zaborave. No, za netfliksove standarde remek-delo. Neverovatno dobro odglumljeno i snimljeno, a i prilicno potresno, narocito u post-Ribnikar kontekstu. Hvala druze.
March 17Mar 17 6 hours ago, FPLS said: . Neverovatno dobro odglumljeno i snimljeno, a i prilicno potresno, narocito u post-Ribnikar kontekstu. meni je Graham postao prilicna sigurica za serije. Mislim da bih seriju u kojoj on glumi izabrao kao prvi pik u odnosu na bilo kog drugog glumca. a ovde je jos i Top Boy uz njega, tako da su ocekivanja visoka
March 17Mar 17 dobra serija na pikboks SBB klubu "kraj leta". nije čist krimić, porodična drama. pogledajte. odgledali smo u cugu, danas.
March 20Mar 20 Adolescencija nije o ubistvu devojcice, nego o tome kako klinci funkcionisu u tim godinama. Sta im je bitno, kako reaguju na vrsnjake i odrasle, nacin komunikacije, kako razumeju poruke, koliko su ranjivi i surovi u isto vreme.Treba da odgledam jos jednu epizodu, a ovo do sada je odlicno .Bez obzira na Ribnikar, treba odgledati.
March 20Mar 20 Adolescence je vrhunska serija..... obrisano...Gde je spoiler u ovom novom foriumu Edited March 20Mar 20 by Lezilebovich
March 21Mar 21 22 hours ago, Lezilebovich said:Adolescence je vrhunska serija..... obrisano...Gde je spoiler u ovom novom foriumuUzasno teska, brutalna, genijalna... na srecu nisam pogodio kraj.AKo ste iz bilo kog razloga emotivno ranjivi ili cak imate dete tih godina... mozda da preskocite.
March 22Mar 22 vidim da na RTL od noćas počinju sa drugom sezonom "person of interest". idu po dve epizode noćom nešto posle ponoći. ako neku noćobdiju zanima, vodi se pod naslovom "osumnjičeni"
March 23Mar 23 Odgledala Adolescenciju. Remek-delo.Realističan prikaz, policijske procedure, u prvoj epizodi, zatim u drugoj savršen prikaz jaza između generacija, onda treća, psihološka procena učinicoca dela, gde se odmotava sve ono što društvo očekuje da dečak bude i postane i koliko to utiče na formiranje ličnosti, Četvrta, nošenje porodice dečaka sa situacijom. Bolno i potresno.
March 23Mar 23 10 hours ago, đorđe geprat said:vidim da na RTL od noćas počinju sa drugom sezonom "person of interest". idu po dve epizode noćom nešto posle ponoći. ako neku noćobdiju zanima, vodi se pod naslovom "osumnjičeni"To je bila dobra serija.