kud u maglu Simoviću Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago On 19.1.2025. at 0:24, steins said: Završila se prva sezona Landman-a i svidelo mi se. Jebi ga, gotivim Tejlora Šeridana pa to ti je. Klifhenger za sledeću sezonu je odličan* Doduše Reveal hidden contents biće mi žao ako najure Džona Hama iz serije. Ja ga baš gotivim al su mu uloge takve da se bojim da mu se sprema karijera jednog Šona Bina. Sa druge strane, Endi Garsija kao šef kartela je vrh. Jedva čekam da vidim šta će s njim da se desi u sledećoj sezoni. *još ako uspe da smanji onu njegovu smarajuću porodicu a doda one terence, ojha - puna kapa. topić ok je i porodica
goofs Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kakva epizoda Severancea majka svih fillera Malo mi je zamorna ova sezona, sporo se sve odvija i samo se produbljuju likovi, bez da smo dobili ijedan odgovor na milion gorućih pitanja.
jms_uk Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, goofs said: bez da smo dobili ijedan odgovor na milion gorućih pitanja. to ce da ostave kao cliffhanger za kraj sezone
Jimmy Kowalski Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Iz pera Stevena Knighta stigla prica o zenskoj krimi bandi Forty Elephants i miksu sveta podzemlja i aristokratije u Londonu krajem 19. veka. Po ugledu na Slow Horses, druga sezona vec je snimljena, pa ce i ona biti emitovana tokom godine. Uvodna numera vrlo zarazna, odmah mi postala ringtone
sasha Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ko gleda, sutra se nastavlja The Wheel of Time, 3.sezona, trebalo bi prve tri epizode da izađu.
Recommended Posts