March 11Mar 11 On 19.1.2025. at 0:24, steins said: Završila se prva sezona Landman-a i svidelo mi se. Jebi ga, gotivim Tejlora Šeridana pa to ti je. Klifhenger za sledeću sezonu je odličan* Doduše Reveal hidden contents biće mi žao ako najure Džona Hama iz serije. Ja ga baš gotivim al su mu uloge takve da se bojim da mu se sprema karijera jednog Šona Bina. Sa druge strane, Endi Garsija kao šef kartela je vrh. Jedva čekam da vidim šta će s njim da se desi u sledećoj sezoni. *još ako uspe da smanji onu njegovu smarajuću porodicu a doda one terence, ojha - puna kapa. topić ok je i porodica
March 11Mar 11 Kakva epizoda Severancea majka svih fillera Malo mi je zamorna ova sezona, sporo se sve odvija i samo se produbljuju likovi, bez da smo dobili ijedan odgovor na milion gorućih pitanja.
March 11Mar 11 Just now, goofs said: bez da smo dobili ijedan odgovor na milion gorućih pitanja. to ce da ostave kao cliffhanger za kraj sezone
March 12Mar 12 Iz pera Stevena Knighta stigla prica o zenskoj krimi bandi Forty Elephants i miksu sveta podzemlja i aristokratije u Londonu krajem 19. veka. Po ugledu na Slow Horses, druga sezona vec je snimljena, pa ce i ona biti emitovana tokom godine. Uvodna numera vrlo zarazna, odmah mi postala ringtone
March 12Mar 12 Ko gleda, sutra se nastavlja The Wheel of Time, 3.sezona, trebalo bi prve tri epizode da izađu.
March 13Mar 13 https://www.imdb.com/title/tt28529513/ Da vam skrenem pažnju na ovo. Nemam pojma na koju će stranu ali mi liči da će biti strašno dobra serija.
March 14Mar 14 Izleteo mi negde predlog za Black Snow, kao australijsku soft verziju True Detectiva i kao ajde da pogledam malo lepog Travisa i njegov povedi me sa kućnog praga u hajduke pogled. Nisam očekivao puno, kad ono nailbitter majku ti božiju. Gledao svaki slobodni trenutak koji sam mogao da uhvatim. Baš, baš pitko uz taman dovoljno skrivenog i vanilla mističnog da ne bude još jedan tipični detective story u vukojebini. Sad mi krivo što ima samo još jedna sezona i što nisam otkrio za 3-4 godine.
March 14Mar 14 Dobar Black snow, dobro razvijeni likovi, kulturološke okolnosti kao podtekst celog narativna - bombonica od serije😁
March 14Mar 14 On 12. 3. 2025. at 11:07, Jimmy Kowalski said: Iz pera Stevena Knighta stigla prica o zenskoj krimi bandi Forty Elephants i miksu sveta podzemlja i aristokratije u Londonu krajem 19. veka. Po ugledu na Slow Horses, druga sezona vec je snimljena, pa ce i ona biti emitovana tokom godine. Uvodna numera vrlo zarazna, odmah mi postala ringtone Nastavio sa Grahamom, poceo Adolescence, i tu igra Erin Doherty (vodja bande u Thousand Blows), a rezira tip sa kojim je Graham vec saradjivao na Boiling Pointu. Otuda ne treba da cudi sto su epizode snimljene u jednom kadru, izvrsno je napisano (Graham je i koscenarista) i odglumljeno. Britanska drama u najboljem izdanju..
March 14Mar 14 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: Nastavio sa Grahamom, poceo Adolescence, i tu igra Erin Doherty (vodja bande u Thousand Blows), a rezira tip sa kojim je Graham vec saradjivao na Boiling Pointu. Otuda ne treba da cudi sto su epizode snimljene u jednom kadru, izvrsno je napisano (Graham je i koscenarista) i odglumljeno. Britanska drama u najboljem izdanju.. Više nego pristojna.
March 14Mar 14 Netflixa nova sa De Nirom čisto smeće. Koliko bio jedan od najboljih glumaca ikada, po meni je poništio donekle prvi kultni deo karijere tezgama zadnjih 10 godina. Pa zašto mu trebaju tolike pare? Skup razvod? Neke alimentacije, kurac palac?
March 14Mar 14 Serija INSIDE MAN o profesoru kriminologije koji je osudjen na smrt zbog ubistva, resava slucajeve "da mu prodje vreme". Tu se pojavljuje novinarka, vikar, zena koju novinarka upoznaje u vozu, a koja postaje deo slucaja koji ovaj resava. Simpaticna, ima neki Agata Kristi vajb. Daje se na Netflixu iz 2022 https://m.imdb.com/title/tt10948716/
March 15Mar 15 On 18. 2. 2025. at 10:00, Katikon said: Što mrzim da gledam ovu drugu sezonu Severance-a, a sviđa mi se. Još neko? Kad bih mogao prestati da zurim u Britt Lower odavno bih batalio samu seriju. Jedva čekam Psycho Therapy.
March 15Mar 15 12 minutes ago, Amos said: Kad bih mogao prestati da zurim u Britt Lower odavno bih batalio samu seriju. Jedva čekam Psycho Therapy. Nemoj da preskocis ni Darkest Miriam