Jump to content

O serijama

Featured Replies

Šta kažu Luka i Qzma, to je najbitnije

High potential - 3/10

Prekidam nakon pilota.

Pilot jos dobar :fantom:

Jbt, koliko je Fellow Travelers tužna serija, ne sećam kad sam gledao ovako nešto.

kakvi ste hejteri za high potential, da ste joj pristupili kao poluozbiljnoj 45minutnoj vecernjoj razbibrizi mozda bi na kraju malo i uzivali (guilty, doduse) poput nekih ;-)

obaska sto su kejtlinini minici pravi praznik za oci, a na musku radost, jedina konstanta u svih 13 epizoda rrrrrrrrrrr

Ovlaš je spomenuta na HBO Max topicu jer tamo ide četvrtkom ali zaslužuje da je pogleda što više ljudi pa je kačim i ovde. Ako nastave u ovom smeru biće i sigurno naj "medicinska" serija ikada. U duhu ER-a, zamišljena kao nastavak ali spor oko prava je to sjebao- možda i bolje što je tako ispalo. Nekadašnje glavne njuške- pisci  ER-a, i Zapadnog Krila su zaslužni za ovaj dragulj od serije, na čelu sa Noa Vajlijem. Nipošto ne mislite da je ovou nešto kao  Greys Anatomy ili House i sliične limunade. Ovo ima mooda. Itekakva.

Inače Vajli je neviđena ljudina.

Edited by pariah

Paradise se skroz ok dovezao do kraja sezone.

Priznajem, strepnja mi je bila dublja od nade kada sam cuo da je odobrena 2. sezona... 

@pariah sta ti je toliko dobro kod Pitt ? I ja gledam, ok je, ali ne vidim nesto spektakularno toliko. Sta propustam ?

28 minutes ago, Lezilebovich said:

@pariah sta ti je toliko dobro kod Pitt ? I ja gledam, ok je, ali ne vidim nesto spektakularno toliko. Sta propustam ?

Meni je dovoljno to što je prošlo 9 epizoda, a niko se još nije kresnuo u sobi za dežurstvo.

Niti je u roku od 2 sata dijagnostikovan i uspešno izlečen ekstremno redak oblik raka koji je imalo troje ljudi na svetu.

Što se klasičnih medicinskih drama tiče, ovo je neuporedivo sa svime snimljenim u poslednjih x godina. 

44 minutes ago, Lezilebovich said:

Dve reči:

John Wells

20 minutes ago, pariah said:

Dve reči:

John Wells

prilicno sam siguran da je i noah wyle potpisao neke epizode - sjajan je.

On 27.2.2025. at 19:53, Moonwalker said:

Ponukana ovim tvojim postom trazila je i trazila. Izgleda da je premijera 8. marta, bar po IMDB

https://m.imdb.com/title/tt15373664/

sad još da sačekamo torent, prevod...

:covid19:

e

rade šerbedžija kao djuradj branković

Edited by kud u maglu Simoviću

Odličan 'Toxic Town' na Netflixu, 4 epizode, o Erin Brokovič - style tužbi u Engleskoj, po istinitom događaju. Mnogo veze i sa našom situacijom sada i odgovornošću, i ko treba da prelomi - Dejan Ilić napisao sjajan tekst na Peščaniku, odatle mi i pade na pamet da pogledam.

https://pescanik.net/otrovno-mesto/

https://www.imdb.com/title/tt28631067

Edit: glavne glumice pokidale, naročito Aimee Lou Wood, a eno je i u White Lotus

Edited by giuseppe

Paradise - prve tri epizode su mi legle ali zaista nista spektakularno. Nisam fan SF ali ima ga toliko da mi ne smeta. Ono sto mi najvise smeta je izuzetno mali broj glumaca/likova.

Odgledala prve 4 epizode Pitt- a. Bas sam se prijatno iznenadila konceptom i kvalitetom. Pravo osvezenje u podzanru medicinskih serija.Do sada je lzaslo, vajlda , 10 epizoda, nadam se da su i sve ostale podjednako dobre.