February 19Feb 19 Ovo američki krš je lanmi miami a Biro je kult, nešto ko rocco siffredi u svom prajmu. Edited February 19Feb 19 by pariah
February 22Feb 22 gledam prvu sezonu Hacks i uzivam. pretty, pretty good, a ne znam i odakle mi na disku.
February 22Feb 22 Odgledao drugu i poslednju sezonu bukija. Max im se zahvalio na saradnji i pozeleo sve najbolje njima i njihovim porodicama. Sta znam meni je bilo simpaticno, lagano i na trenutke smesno
February 23Feb 23 Fenomenalna je druga sezona Severance. Razrada odnosa, udubljivanje u korene ideje razdvajanja i originalnu namenu projekta, usložnjavanje likova... Možda je i bolja od prve. Nije tako uzbudljiva kao prethodna sezona, ali je komplikovanija i sočnija. Edited February 23Feb 23 by napadaj
February 23Feb 23 Zero Day Mnjah, Glavna fora serije je De Niro. Da nije njega bilo bi onako - prosečno. Neloše za ubijanje vremena. Čak su gluposti u scenariju (koje su postale ™ u poslednjih nekoliko godina) relativno podnošljive. Onaj Jesse Plemons vidno smršao. Živio Ozempik.
February 26Feb 26 Kakva je druga sezona Yellowjackets? Ne znam koji me đavo uhvatio da je sad gledam, za dve večeri sam progutao prvu sezonu, po cenu ozbiljne neispavanosti Međutim, nakon odledane dve epizode druge, nekako nisam oduševljen pravcem u kom ide priča.
February 27Feb 27 On 11. 2. 2025. at 22:10, kud u maglu Simoviću said: nisam gledao, niti znam gde ima al kačim kao podsetnik, možda neko odgleda ili sazna gde može da se gleda mađarska serija opsada beograda iz 1456. janjoš hunjadi, kapistran i mehmed II osvajač deluje bogato Ponukana ovim tvojim postom trazila je i trazila. Izgleda da je premijera 8. marta, bar po IMDB https://m.imdb.com/title/tt15373664/
February 28Feb 28 Završio sam Shrinking S02 Spoiler Bolja mi je od prve... Dobra je stvar što su ubacili lika koji mu je zgazio ženu... Nešto sam emotivno razdražljiv poslednjih 3, 4 dana pa su me malo izvozali njihovi odnosi. Ima čak i po koja dobra fora, a od Scrubs-a (koji nenormalno obožavam, razmišljam da gledam ponovo, bi odavno da nema tipa 9 sezona) Bil Lawrenc-ov rad mi se sviđa u pogledu neortodoksnog humora i bavljenja ljudskim odnosima i emocijama. Jedna stvar me nervira a to je mumificirana žena mu (takođe iz Scrubsa uz "domara" tj ortaka Harisona Forda) - Christa Miller koja izgleda samo u muževim (Bila Lourensa) serijama može da glumi jedino što ne može nikakvu facijalnu ekspresiju da napravi osim default-ne.
March 4Mar 4 Odgledao prvu epizodu nečega što se zove Watson. Otprilike Šerlok Holms sreće Dr Hausa. Smeće najobičnije.
March 5Mar 5 Paradise mrljavi 6 epizoda, sedma iznenadjujuce dobra, osma bas svedena, bezveze. Kazu bice druga sezona Zapravo bi ta druga mogla biti nesto kao The Last of Us, sto ne bi bilo lose.
March 5Mar 5 gledao neko onu nektfliks seriju o kosarkaskom turniru na oi? ima li razloga zbog toga ponovo prezivljavati tekmu sa amerima?
March 5Mar 5 11 minutes ago, Nikodije said: gledao neko onu nektfliks seriju o kosarkaskom turniru na oi? ima li razloga zbog toga ponovo prezivljavati tekmu sa amerima? Kažu po ovim podkastima (Srđan, Edin) da je vrhunski odrađeno. Ako ti to išta znači.