makaronee Posted Monday at 17:40 Posted Monday at 17:40 (edited) Quote Коса, 2021 Geografski, u pitanju je jedno nedosasvimesto - kurška kosa, kalinjingradska oblast. Kinematografski veoma dorađeno, kasting povremeno izuzetan, саундтрек banalan. Edited Monday at 17:42 by makaronee лнк
đorđe geprat Posted Monday at 20:58 Posted Monday at 20:58 juče sam naleteo na pikboks klubu na englesku "nightsleeper". mnogo prazog mesta neubedljiva radnja, voz koji se oteo kontroli, junaci (par) koji spašavaju stvar u minut do 12. prvi put da mislim da je IMDB ocena preterana. danas je žena prihvatila moju preporuku da u pikboks klubu odgleda estonsku seriju "ko je ubio oto milera" ja sam obnovio znanje. nju vam preporučujem. zaslužuje veću ocenu
Lo Zingaro Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago On 29. 1. 2025. at 13:33, Lo Zingaro said: Da li je neko poceo da gleda "Paradise" i vredi li gubljenja vremena? Da probam opet
kipo Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) 9 minutes ago, Lo Zingaro said: On 29. 1. 2025. at 13:33, Lo Zingaro said: Da li je neko poceo da gleda "Paradise" i vredi li gubljenja vremena? Da probam opet Gubljenje vremena. Ne vrijedi. Edited 19 hours ago by kipo 1
jorma shparga Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 hour ago, Lo Zingaro said: Da probam opet odgledao i trecu ( jbg nije neki izbor trenutno...) i strepnja mi je dublja od nade ali za sada vozi ok ! 1
Recommended Posts