goofs Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Čarobna knjiga izdaje SF, a zalomi se i Laguni još ponekad, izdali su recimo onaj “Three body problem” pre nego je uopšte i krenuo hajp oko serije.
bags Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Catastrophe (2015 TV series) - 6.5 Sto godina mi je preporucena sa svih izvora pa i sa PPP. Sta znam. Otrpilike 25% vrhunskih replika i 75% nicega i nerealnosti. Mada ovih 20% zna bas da nasmeje.
Arkadija Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 1 hour ago, goofs said: Čarobna knjiga izdaje SF, a zalomi se i Laguni još ponekad, izdali su recimo onaj “Three body problem” pre nego je uopšte i krenuo hajp oko serije. Čarobna knjiga uglavnom izdaje mačeve . veštice i zmajeve, tj epsku fantastiku, plus klasike kao Asimova, Klarka , Hajlajna, Silverberga.... Bukvalno najnovije što su izdali od sf-a je Olimp Dena Simonsa. Davno sam izgubila iluziju da će se kod nas izdavati nešto novo i aktuelno. Pazi, kad niko nije izdao Spin, već je više od 10 hodina kako je to objavljeno, vrv više nije ni toliko skupo pravo dase objavi i ništa, muk. Edited 3 hours ago by Arkadija
goofs Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Mil@n said: Koja su to pitanja? Spoiler Pa recimo, ko je bacio bombu, Iran ili USA? Jesu li silosi eksperiment ili poslednji trzaj čovečanstva? I jel samo Amerika radioaktivna, ili ceo svet? Ako su silosi poslednji pokušaj za očuvanje civilizacije, zašto je onaj mega-silos spreman da pobije 1/50 čovečanstva zbog nekih pravila i tajni. I ko su ti ljudi u mega-silosu i šta im je agenda? Puno pitanja Inače, mnogo mi je gotivan koncept dvostrukog panoptikona u seriji, majur Robins posmatra sve kroz video nadzor, a zapravo i njega posmatraju bez da zna kad/kako.
igoraki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 22 minutes ago, Arkadija said: Čarobna knjiga uglavnom izdaje mačeve . veštice i zmajeve, tj epsku fantastiku, plus klasike kao Asimova, Klarka , Hajlajna, Silverberga.... Bukvalno najnovije što su izdali od sf-a je Olimp Dena Simonsa. Koliko ja znam čarobna knjiga je Boban Knežević, čudi me da on izdaje epsku fantastiku pošto je ne voli. Te sf klasike, to je njegov fazon. A pretpostavljam da ne izdaje nove stvari pošto nema muda da rizikuje pare neko juri siguricu.
igoraki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pogledao sam, epska fantastika mu je hari poter i veštac, dakle takođe sigurica, mada moram da priznam da ima dosta naslova za koje nemam pojma šta su, ali ne deluju nešto oɓećavajuće.
goofs Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zanimljivo da ni kod susijeda nema ovaj serijal, odnosno bio je kod izdavačke kuće Znanje (prvi put čujem za njih), ali su izdali samo dva dela i oba više nisu dostupna.
kipo Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 4 hours ago, goofs said: Čarobna knjiga izdaje SF, a zalomi se i Laguni još ponekad, izdali su recimo onaj “Three body problem” pre nego je uopšte i krenuo hajp oko serije. Cerka mi kupila tu laguninu 3 body problem i totalno je bezveze knjiga. Serija otkriva i razlaze mnogo ljepse. Isto mi se desilo sa Dzek Keruak - Na putu i dr provjereno dobre, kultne stvari, pa kontam da je prevod problem.
steins Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Završila se prva sezona Landman-a i svidelo mi se. Jebi ga, gotivim Tejlora Šeridana pa to ti je. Klifhenger za sledeću sezonu je odličan* Doduše Spoiler biće mi žao ako najure Džona Hama iz serije. Ja ga baš gotivim al su mu uloge takve da se bojim da mu se sprema karijera jednog Šona Bina. Sa druge strane, Endi Garsija kao šef kartela je vrh. Jedva čekam da vidim šta će s njim da se desi u sledećoj sezoni. *još ako uspe da smanji onu njegovu smarajuću porodicu a doda one terence, ojha - puna kapa.
Recommended Posts