Choda Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Prva sezona je valjda pola knjige, drugu smo se smorili posle prve epizode. 1
goofs Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nisam siguran da bi ovo dobro radilo da je cela knjiga u jednoj sezoni. Prva sezona ozbiljno jaše na račun toga što ne znaš šta je silos i kakav je svet izvan njega, ovako bi to morali da otkriju u nekoj 5-6. epizodi. Problem druge je što se radnja ne dotiče prirode silosa (tj. glavnog motiva priče) do, evo, poslednje dve epizode i što je glavni lik potpuno skrajnut. Definitivno sporije vozi, mada je meni bilo ok. Verovatno bi najbolji format bio dve sezone po 8 epizoda, ili čak 8+6.
Choda Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sta znam menj je I prva sezona bila uzasno dosadna I spora.
Mil@n Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 hours ago, Arkadija said: Od kako se ustalio koncept da serije imaju 10 epizoda, čovek bi pomislio da se u tih desetak sati zbije sva radnja, tenzija, da sve teče bez zastajkivanja, ali jok. U drugoj sezoni smo imali 7 ekstreno nebitnih epizoda i 2 dobre i uzbudljive. Ostala je još jedna za kraj, verovatno će i ta biti doba, ali to je baš slabačko. Dovoljno je samo videti razvoj galvnog lika i njen story line i šta joj se izdešavalo sve u Silosu pored. Do epizode 09 skoro pa ništa. Za 9 epizoda. I što me iznervirala ona mala sa strelom u 09 što bi samo da ubija... 2
Arkadija Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, Mil@n said: Dovoljno je samo videti razvoj galvnog lika i njen story line i šta joj se izdešavalo sve u Silosu pored. Do epizode 09 skoro pa ništa. Za 9 epizoda. I što me iznervirala ona mala sa strelom u 09 što bi samo da ubija... Mene je iznervirala dekompresija posle naglog izranjanja
Recommended Posts