stajebrebilo Posted January 7 Posted January 7 The Agency, americki klon francuskog Le Bureau... Ima dinamike, ali ni prineti originalu, kao i uvek... Čak su i imena glavnih junaka ista... 1
Frank Pembleton Posted January 9 Posted January 9 On 7. 1. 2025. at 20:41, stajebrebilo said: The Agency, americki klon francuskog Le Bureau... Ima dinamike, ali ni prineti originalu, kao i uvek... Čak su i imena glavnih junaka ista... Gde se gleda to? Samo da vidim koooliko su sjebali u pokušaju kopiranja one perfektne serije...
kipo Posted January 9 Posted January 9 Jbg, nije lose uopste. Sad se pojedoh zasto nisam pustio Francuze
Milosh76 Posted January 9 Posted January 9 Biro je dosta klasa iznad Agencije, vrhunska serija. Ovo je klasican americki spijunac sa "kradenim" scenarijom. Recimo, zasto su bacali pare na Ricarda Gira, to je mogao i Svarceneger da odigra ili neki nebitni prosedi lik. 5
banecare1 Posted January 10 Posted January 10 ja sam ugasio agenciju nakon 20 minuta. posle biroa mi se nije gledalo 1
stajebrebilo Posted January 10 Posted January 10 19 hours ago, banecare1 said: ja sam ugasio agenciju nakon 20 minuta. posle biroa mi se nije gledalo bukvalno copy/paste scenario, znas sta ide sledece... 2
pbg12345 Posted January 13 Posted January 13 silo je u drugoj sezoni bas usporio ova poslednja izasla (9 epizoda) je ok vise se izdesavalo nego u prethodnom ostatku sezone 3
Arkadija Posted January 13 Posted January 13 16 minutes ago, pbg12345 said: silo je u drugoj sezoni bas usporio ova poslednja izasla (9 epizoda) je ok vise se izdesavalo nego u prethodnom ostatku sezone Od kako se ustalio koncept da serije imaju 10 epizoda, čovek bi pomislio da se u tih desetak sati zbije sva radnja, tenzija, da sve teče bez zastajkivanja, ali jok. U drugoj sezoni smo imali 7 ekstreno nebitnih epizoda i 2 dobre i uzbudljive. Ostala je još jedna za kraj, verovatno će i ta biti doba, ali to je baš slabačko. 1
Milosh76 Posted January 13 Posted January 13 Jel gledao neko The Bear ? https://www.imdb.com/title/tt14452776/ Epizode po pola sata, ima vec 3 sezone... lik otvara restoran u Cikagu...
smooth.Op Posted January 13 Posted January 13 14 minutes ago, Milosh76 said: Jel gledao neko The Bear ? https://www.imdb.com/title/tt14452776/ Epizode po pola sata, ima vec 3 sezone... lik otvara restoran u Cikagu... Gledao prvu sezonu. Sve preporuke. Odlično razvijeni likovi, odlična gluma. Plus je ako se ložiš na kuhinju ili ako si čitao nešto od Bordejna, ali nije neophodno. 1
Lo Zingaro Posted January 13 Posted January 13 51 minutes ago, Milosh76 said: Jel gledao neko The Bear ? https://www.imdb.com/title/tt14452776/ Epizode po pola sata, ima vec 3 sezone... lik otvara restoran u Cikagu... Ne otvara, vec preuzima krs restoran posle bratove smrti. Odgledao prvu sezonu, odlicna. Na drugoj sam zakocio na prvoj epizodi pa posle zaboravio. moracu da otpocnem ponovo nakon godinu dana. 1
Choda Posted January 13 Posted January 13 1 hour ago, Arkadija said: Od kako se ustalio koncept da serije imaju 10 epizoda, čovek bi pomislio da se u tih desetak sati zbije sva radnja, tenzija, da sve teče bez zastajkivanja, ali jok. U drugoj sezoni smo imali 7 ekstreno nebitnih epizoda i 2 dobre i uzbudljive. Ostala je još jedna za kraj, verovatno će i ta biti doba, ali to je baš slabačko. Scenaristi su uzasni, supruga je procitala sve tri knjige kaze moze sezona po romanu lagano. 1
Recommended Posts