October 4, 201014 yr Bloody Monday :D +Eastbound and DownMad Men-domacice, csi, rubicon Edited October 4, 201014 yr by scab
October 4, 201014 yr Ja ne znam kako postižete sve to da odgledate, meni su problem i ove tri-četiri (Fringe, Supernatural, Dexter i Lie to me), koje kao redovno gledam.
October 4, 201014 yr ja iskusno podjelim na po jednu do dvije dnevno. a mnoge koje me pocnu smarat ostavim pa posle gledam u gomili [lie to me, npr, a sva je prilika da ce ista sudbina zadesiti i housea i supernatural]. filmove sam davno prestao da gledam :) nije stvar ukusa, već toga šta je losa serija.dobro
October 4, 201014 yr Dobro, desi se ponekad da jedan dan ima ovoliko epizoda. U preostalih sest dana, bude jos 4-5. Raspodeli se nekako. A i od ovih sedam serija, bar cetiri nece imati vise od 10-12 epizoda
October 4, 201014 yr Koliko "Lie to me" ima epizoda ukupno?Uspio sam da odgledam sve sto je bilo u avionu South Africana, nekih 7-8 ukupno
October 4, 201014 yr Odgledao drugu sezonu Big Bang Theory:D Mnogo mi se svidja serija. Jedino me nervira spica ono cudo ce da ubije sve epilepticare sto gledaju seriju!
October 4, 201014 yr Odgledao drugu sezonu Big Bang Theory:D Mnogo mi se svidja serija. Jedino me nervira spica ono cudo ce da ubije sve epilepticare sto gledaju seriju!hehe, ja imam neki Quadro epilepticni plejer, mukica, samo nekoliko puta je uspeo da pusti špicu neisprekidanu, ubi se od seckanja.
October 4, 201014 yr Jel gleda neko Blue Bloods? Meni je OK, ništa specijalno, ali može da prođe itekako - za sada. Svakako među najgledljivijim stvarima od nazovi noviteta.
October 5, 201014 yr wow. dobra epizoda the eventa. mislim, dobra u granicama i u odnosu na prve dve.