scab Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 (edited) Bloody Monday :D +Eastbound and DownMad Men-domacice, csi, rubicon Edited October 4, 2010 by scab Link to comment
nbg4ever Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 TV good, life overrated <_< Link to comment
Arkadija Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Ja ne znam kako postižete sve to da odgledate, meni su problem i ove tri-četiri (Fringe, Supernatural, Dexter i Lie to me), koje kao redovno gledam. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 ja iskusno podjelim na po jednu do dvije dnevno. a mnoge koje me pocnu smarat ostavim pa posle gledam u gomili [lie to me, npr, a sva je prilika da ce ista sudbina zadesiti i housea i supernatural]. filmove sam davno prestao da gledam :) nije stvar ukusa, već toga šta je losa serija.dobro Link to comment
nbg4ever Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Dobro, desi se ponekad da jedan dan ima ovoliko epizoda. U preostalih sest dana, bude jos 4-5. Raspodeli se nekako. A i od ovih sedam serija, bar cetiri nece imati vise od 10-12 epizoda Link to comment
Feindouno Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Koliko "Lie to me" ima epizoda ukupno?Uspio sam da odgledam sve sto je bilo u avionu South Africana, nekih 7-8 ukupno Link to comment
Milosh76 Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 13+22 a treca sezona sutra ujutro na netu :D Link to comment
Feindouno Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Pa to je dostizno :)Bolje da sam Lie to me skidao umjesto 7 GB generation kill Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 rubicon :Hail:valjda dobije drugu sezonu, majku mu. Link to comment
Moća Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Odgledao drugu sezonu Big Bang Theory:D Mnogo mi se svidja serija. Jedino me nervira spica ono cudo ce da ubije sve epilepticare sto gledaju seriju! Link to comment
tazza Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Odgledao drugu sezonu Big Bang Theory:D Mnogo mi se svidja serija. Jedino me nervira spica ono cudo ce da ubije sve epilepticare sto gledaju seriju!hehe, ja imam neki Quadro epilepticni plejer, mukica, samo nekoliko puta je uspeo da pusti špicu neisprekidanu, ubi se od seckanja. Link to comment
Filipenko Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Jel gleda neko Blue Bloods? Meni je OK, ništa specijalno, ali može da prođe itekako - za sada. Svakako među najgledljivijim stvarima od nazovi noviteta. Link to comment
pp34 Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 wow. dobra epizoda the eventa. mislim, dobra u granicama i u odnosu na prve dve. Link to comment
najgori Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 dobra prva epizoda trece sezone "lie to me" Link to comment
Recommended Posts