Jump to content

O serijama

Featured Replies

Ja sam samo knjigu citao. Tamo nema nikakvog razjašnjenja. 

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

On 2. 12. 2024. at 14:19, Hamlet Strašni said:

Ja sam samo knjigu citao. Tamo nema nikakvog razjašnjenja. 

pogledaj seriju

:fantom:

A brate naravno da neću da ti kažem @Moća, odgledaj i uživaj, ako već nećeš ili insistiraš lako ćeš izguglati šta se zbilo. 

On 2. 12. 2024. at 10:54, pariah said:

Nastavak prve sezone i priče.  Ništa zasebno. Snimljena je i treća i obećao je scenarista da će sve biti objašnjeno. 

Hvala

Onda se čeka treća sezona ,pa sve iz početka  

.

Edited by Fakundo Sava

The Day of the Jackal, tako je fino počela serija, lagana zabava. Gledamo kako majstor prerušavanja  menja likove, ubija po narudžbini, prelazi carinske kontrole na aerodromima, kako se inventivno dosetio na koji način da prošvercuje snajper do Estonije i tu posle epizode u Mađarskoj, sve postaje dosadno, prenategnuto, kao da je neka druga osoba/e preuzela projekkat i odradila kraj.

Sada kada ceo svet ima njegov foto robot, čak ga je i zet idiot lagano prepoznao sa slike na tv-u, imamo dešavanje u Hrvatskoj, do koje ne znamo ni kako je stigao niti kao je doneo u celoj seriji najsofisticiraniji snajper ( bukvalno ceo zaplet prve polovine serije se vrti oko toga kako transportuje oružje i ko mu ga pravi) koji nije imao sa sobom u Estoniji, a baš nije nešto što imaš u rancu za svaku eventualnost.

E da, i onda je ipak imao vremena da skokne do žene i tamo se pozabavi porodičnim problemima.  A usput nas maltretiraju i crnkinjom  iz MI6 koja ga juri i koja je katastrofalna glumica i najveći promašaj u kastingu. 

Ostaje još jedna epizoda, da vidimo da li idu na drugu sezonu ili završavaju odma.

da, sakal ispade prilicno jadan na kraju, neubedljiv poput glume dvoje glavnih aktera...

...

Edited by pariah

Odgledao prvu epizodu,Girl boss preldzija i zagondzija.Sumnjam da cu odgledati do kraja .A strepnja mi je da ce je ipak nagurati da bude prvi zemski Bond.

Gledam umbrella academy poslednju sezonu i toliko je loše da ne mogu uopšte da poverujem da je nekada bilo ok, a sećam se da je bilo.

On 7. 12. 2024. at 14:37, Arkadija said:

The Day of the Jackal, tako je fino počela serija, lagana zabava. Gledamo kako majstor prerušavanja  menja likove, ubija po narudžbini, prelazi carinske kontrole na aerodromima, kako se inventivno dosetio na koji način da prošvercuje snajper do Estonije i tu posle epizode u Mađarskoj, sve postaje dosadno, prenategnuto, kao da je neka druga osoba/e preuzela projekkat i odradila kraj.

Sada kada ceo svet ima njegov foto robot, čak ga je i zet idiot lagano prepoznao sa slike na tv-u, imamo dešavanje u Hrvatskoj, do koje ne znamo ni kako je stigao niti kao je doneo u celoj seriji najsofisticiraniji snajper ( bukvalno ceo zaplet prve polovine serije se vrti oko toga kako transportuje oružje i ko mu ga pravi) koji nije imao sa sobom u Estoniji, a baš nije nešto što imaš u rancu za svaku eventualnost.

E da, i onda je ipak imao vremena da skokne do žene i tamo se pozabavi porodičnim problemima.  A usput nas maltretiraju i crnkinjom  iz MI6 koja ga juri i koja je katastrofalna glumica i najveći promašaj u kastingu. 

Ostaje još jedna epizoda, da vidimo da li idu na drugu sezonu ili završavaju odma.

On 7. 12. 2024. at 15:35, Nebojsa said:

da, sakal ispade prilicno jadan na kraju, neubedljiv poput glume dvoje glavnih aktera...

Nije los ispao... mada gluma bas nije na nekom nivou. Ocekujem drugu sezonu

Završio sam Yellowstone poslednju sezonu pa...

Reveal hidden contents

Ma jes, Kelly...

Zaboravio sam da iskomentarišem njenu gornju usnu u V izraz. Napumpala se i ona, nažalost.