Arkadija Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 5 minutes ago, Moća said: Sad mi ništa nije jasno šta vas dvoje pričate. Kako kod nas? Kakav Biković? On lupa , pa se ja nadovezala
Frank Pembleton Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 10 minutes ago, Arkadija said: On lupa , pa se ja nadovezala Ma pomešao sa sa ovim https://m.imdb.com/title/tt17371078/?ref_=ext_shr_lnk Irak-Iran ovo-ono 1
Svemir Zeka Posted November 28, 2024 Posted November 28, 2024 Završila From. Vidim da pizde ljudi, meni je bar kao ok neke su zaključke izveli, nešto, pa sad....rupe....Meni je seting serije toliko vrhunski, da su mi nedostaci u drugom planu. Samo gledanje one atmosfere me baca u zen. A nisam sitničava kao drugi. Uzgred, ova doktorka lezba u ovoj sezoni izgleda topčina, tačno bih je muvala da sam se zatekla tamo. Viktor je lik za Oskara 3 1
Halvard Posted November 28, 2024 Posted November 28, 2024 Ja uopšte ne želim da se otkrije misterija u Fromu jer to efektivno znači i kraj serije. Super su mi likovi, super mi je priča, super mi je kako pokušavaju da opstanu u onakvom nemogućem okruženju i uprkos njemu. I baš to želim da gledam što duže, šta se zapravo krije iza svega mi je u potpuno drugom planu. Što se mene tiče, odlična sezona, jedino su u drugoj polovini malo falila čudovišta. 1
Svemir Zeka Posted November 28, 2024 Posted November 28, 2024 2 minutes ago, Halvard said: Super su mi likovi, super mi je priča, super mi je kako pokušavaju da opstanu u onakvom nemogućem okruženju i uprkos njemu. I baš to želim da gledam što duže, šta se zapravo krije iza svega mi je u potpuno drugom planu. Isto i ja. Odlično mi je sve ono i bez razrešenja. Sam onaj gradić, one kuće, vreme, likovi, način života.... 1
pariah Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 The Devil's Hour sezona druga. Najveća zamerka mi je što ima samo pet epizoda, ali tako je to sa britanskim serijama. Naredna sezona bi trebalo da bude poslednja i sad sam pročitao da je već snimljena (paralelno sa drugom sezonom), tako da valjda nećemo čekati dve godine na završetak. Ovo je najbolji mindfuck (a da ima smisla!) još od serije Dark, i koliko je ta serija nemačka toliko je ova britanska, i mada su obe mračne na svoj način, dosta se i razlikuju. The Devil's Hour je prividno još jedan police procedural, ali to je samo oblanda, odmah je jasno da je ovo mnogo više misterija, a onda se žanrovi još više zamrse, s tim što ne bih otkrivao tačno kako... Serija je mračna, emotivna, uzbudljiva, sve kad i koliko treba, a dvoje glavnih glumaca su sjajni (Kapaldi je stara kuka, ali Džesika Rejn je otkriće, bar za mene). Druga sezona je meni još bolja od prve, i imam utisak da ide ka zadovoljavajućem kraju. Ne bih više pričao, da slučajno nešto ne spojlujem, ali apsolutna preporuka s moje strane, posebno pošto imam utisak da se nedovoljno priča o ovoj seriji, odnosno da nije toliko gledana koliko zaslužuje da bude.... 1 1
Tresko Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Počela The Agency, američka kopija Le Bureau des Legendes. Prve dve epizode su ok, dobar cast. The day of the Jackal, isto sasvim ok, može da se gleda. Počela i Landmen, dobar cast i tu, i dobro vozi za sada.
kipo Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 The Agency sasvim dobra, moracu i tu francusku da pogledam (ne volem previse spijunske undercover price) Jackal isto dobar samo sto glavna glumica glumi kao komad namjestaja pa svakom scenom odaje da joj nije mjesto tu, apsolutan promasaj s njom. 1
Moća Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 On 28. 11. 2024. at 23:47, Svemir Zeka said: Završila From. Vidim da pizde ljudi, meni je bar kao ok neke su zaključke izveli, nešto, pa sad....rupe....Meni je seting serije toliko vrhunski, da su mi nedostaci u drugom planu. Samo gledanje one atmosfere me baca u zen. A nisam sitničava kao drugi. Uzgred, ova doktorka lezba u ovoj sezoni izgleda topčina, tačno bih je muvala da sam se zatekla tamo. Viktor je lik za Oskara On 29. 11. 2024. at 0:09, Halvard said: Ja uopšte ne želim da se otkrije misterija u Fromu jer to efektivno znači i kraj serije. Super su mi likovi, super mi je priča, super mi je kako pokušavaju da opstanu u onakvom nemogućem okruženju i uprkos njemu. I baš to želim da gledam što duže, šta se zapravo krije iza svega mi je u potpuno drugom planu. Što se mene tiče, odlična sezona, jedino su u drugoj polovini malo falila čudovišta. On 29. 11. 2024. at 0:12, Svemir Zeka said: Isto i ja. Odlično mi je sve ono i bez razrešenja. Sam onaj gradić, one kuće, vreme, likovi, način života.... Odgledao i ja nervira me sto je mnogo praznog hoda u epizodama. Dobro razresenje na kraju tj. interesantno su usmerili pravac u kome ce ici. Dzuli ce dobiti bitniju ulogu a i ovaj zuti je prvi koji se pojavljuje preko dana od svih karakondzula.
Mil@n Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 4 minutes ago, Moća said: a i ovaj zuti je prvi koji se pojavljuje preko dana od svih karakondzula. Odgovor na to zašto je to tako očekuj u season 08. 1
Milosh76 Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 3 hours ago, kipo said: The Agency sasvim dobra, moracu i tu francusku da pogledam (ne volem previse spijunske undercover price) Biro je fantasticna serija, ako je ova americka pola kvalitet, bice odlicna. Gledacu svakako. 2
Choda Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Based on a True Story zena i ja izbidzovali za vikend, serija je parodija na True Crime pomamu sto vlada poslednjih godina.
kipo Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 1 hour ago, Milosh76 said: Biro je fantasticna serija, ako je ova americka pola kvalitet, bice odlicna. Da li neko moze reci na osnovu ove dvije ep americke, da li se radnja preklapa? Hoce li gledanje ove otkriti previse francuske?
Fakundo Sava Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 @pariah jel nastavka Devils hour ima veze sa prvim delom ili je zasebna priča ? Dobra serija ,baš mi se svidela ,ali sam već zaboravio o čemu se radi ,pa da li treba da obnavljam gradivo
Recommended Posts