Jimmy Kowalski Posted November 7 Posted November 7 Tu je puklo na liniji izmedju Taylora Sheridana i Terenca Wintera kako serija treba da izgleda, pa se to odrazilo na kvalitet. Verujem sudu goofsa, i meni je prva sezona bila dopadljiva, cekao sam da se zavrsi druga da bih krenuo da gledam, ali cu ipak preskociti.
John Coltrane Posted November 7 Posted November 7 Privodim kraju 8. (i poslednju) sezonu FRA serije Spiral (Zaplet u Srbalja) i malo je reći da sam oduševljen. Nešto kao Wire na FRA način. 1
Čutura Posted November 7 Posted November 7 1 hour ago, John Coltrane said: Privodim kraju 8. (i poslednju) sezonu FRA serije Spiral (Zaplet u Srbalja) i malo je reći da sam oduševljen. Nešto kao Wire na FRA način. to ima na nekom domacem video klubu?
đorđe geprat Posted November 7 Posted November 7 odgledali smo iz dva cuga simpatičnu englesku seriju "Ludwig" na SBB klubu. simpatična i zabavna krimi serija sa a la poaro finalima. iznenadila me vrlo visoka ocena. pogledajte, relaksirajuće je.
John Coltrane Posted November 8 Posted November 8 8 hours ago, Čutura said: to ima na nekom domacem video klubu? Ima na MTS 1
vememah Posted November 8 Posted November 8 (edited) Da, u video-klubu u Mitrovićevom Apollon katalogu. Serija se inače emituje i na kanalu Euro Cinema 4, koji prikazuje samo francuske filmove i serije. https://mts.rs/Privatni/Televizija/Sta-da-gledam/Video-klub/APOLLON (prebaciti na karticu Serije pa u polje za pretragu upisati Zaplet). Edited November 8 by vememah 1 1
Arkadija Posted November 9 Posted November 9 https://m.imdb.com/title/tt24053860/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_the%20day%20 Juce su izbacili 5 epizoda. Odgledala sam 2 koje su ok, akcija, lepi predeli, svetske metropole. Redmejn je vrlo dobar kao Jackal. Juri ga crnkinja koja je zamenila poziciju 007 u poslednjem Bondu. Kada sam htela da pustim 3. epzodu , shvatim da se neko zajebao prilikom oznacavanja, tako da je to zapravo 4. epizoda. Moracu da sacekam da se u zalivu pojavi vise opcija. 2
Blojler Posted November 9 Posted November 9 9 hours ago, Arkadija said: https://m.imdb.com/title/tt24053860/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_the%20day%20 Juce su izbacili 5 epizoda Tnx ovo se cekalo Na preporuku poceo ovo: On 7. 11. 2024. at 19:12, John Coltrane said: Privodim kraju 8. (i poslednju) sezonu FRA serije Spiral (Zaplet u Srbalja) i malo je reći da sam oduševljen. Nešto kao Wire na FRA način. nema veze sa Wireom ni getom, ni gradjenjem slucaja, ni all the pieces matter, klasicna policijsko/advokatska serija slicna tom periodu gde se slucajevi svake epizode menjaju, ne grade se likovi niti ima bilo sta specijalno u vezi sa serijom, cak i rade neke glupe kamera motione iz tog doba onaj matrix stila kao zoom in u krug itd. bas nije ni blizu nivoa neke dobre serije i dosta je naivno - tipa sudija ponese glavni dokaz sa sobom kuci ostavi na stolu, glavnoosumnjiceni se usunja i ukrade ga neprimeceno dok je ovaj = pazi sad = otisao u wc dosao sam do pola prve sezone i odgledacu do kraja ali sumnjam da cu ici preko toga...
John Coltrane Posted November 9 Posted November 9 Daješ ocenu o seriji od 100tinak epizoda na osnovu pogledanih prvi 5
svashtabezneshto Posted November 9 Posted November 9 preporuka za https://www.imdb.com/title/tt33367513/?ref_=nm_flmg_job_1_cred_t_1 (the hunt, lov na jaspera s.) najbolja od krimi žanra koju sam pogledala u poslednjih par godina (ima je na pickbox-u, inače preporuka za taj servis, nemaju veliku ponudu, ali imaju najmanje škarta, uglavnom uk i skandi serije) 3 1
Arkadija Posted November 11 Posted November 11 Posle pauze od 3 godine ide 2. sezona Arcane. I dalje je vizuelno remek-delo, muzika razbija, akcija ide non-stop, političke intrige i zavere su odlične. 9/10 lagano. 2
Mil@n Posted November 11 Posted November 11 16 minutes ago, Arkadija said: Posle pauze od 3 godine ide 2. sezona Arcane. I dalje je vizuelno remek-delo, muzika razbija, akcija ide non-stop, političke intrige i zavere su odlične. 9/10 lagano. Top 5 stvari koje je netflix ikad izbacio. Ko je igrao igricu ima i tu dodatnu draž, ali apsolutno sve je na vrhunsukom nivou, pure pleasure. 3
booyaka Posted November 11 Posted November 11 Ne znam da li je neko spomenuo seriju Fringe, odlična je, pogotovo ko voli scifi biće oduševljen.
Mil@n Posted November 11 Posted November 11 1 minute ago, booyaka said: Ne znam da li je neko spomenuo seriju Fringe, odlična je, pogotovo ko voli scifi biće oduševljen. Nije skoro niko jer smo je gledali pre 10 godina Prve sezone mnogo bolje nego poslednje dve.
Recommended Posts