Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Tu je puklo na liniji izmedju Taylora Sheridana i Terenca Wintera kako serija treba da izgleda, pa se to odrazilo na kvalitet. Verujem sudu goofsa, i meni je prva sezona bila dopadljiva, cekao sam da se zavrsi druga da bih krenuo da gledam, ali cu ipak preskociti.

1 hour ago, John Coltrane said:

Privodim kraju 8. (i poslednju) sezonu FRA serije Spiral (Zaplet u Srbalja) i malo je reći da sam oduševljen. Nešto kao Wire na FRA način.

to ima na nekom domacem video klubu?

odgledali smo iz dva cuga simpatičnu englesku seriju "Ludwig" na SBB klubu. simpatična i zabavna krimi serija sa a la poaro finalima. iznenadila me vrlo visoka ocena. pogledajte, relaksirajuće je.

https://m.imdb.com/title/tt24053860/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_the%20day%20

Juce su izbacili 5 epizoda. Odgledala sam 2 koje su ok, akcija, lepi predeli, svetske metropole. Redmejn je vrlo dobar kao Jackal. Juri ga crnkinja koja je zamenila poziciju 007 u poslednjem Bondu.

Kada sam htela da pustim 3. epzodu , shvatim da se neko zajebao prilikom oznacavanja, tako da je to zapravo 4. epizoda. Moracu da sacekam da se u zalivu pojavi vise opcija.

• +1 1
9 hours ago, Arkadija said:

Tnx ovo se cekalo

Na preporuku poceo ovo: 

On 7. 11. 2024. at 19:12, John Coltrane said:

Privodim kraju 8. (i poslednju) sezonu FRA serije Spiral (Zaplet u Srbalja) i malo je reći da sam oduševljen. Nešto kao Wire na FRA način.

nema veze sa Wireom ni getom, ni gradjenjem slucaja, ni all the pieces matter,  klasicna policijsko/advokatska serija slicna tom periodu gde se slucajevi svake epizode menjaju, ne grade se likovi niti ima bilo sta specijalno u vezi sa serijom, cak i rade neke glupe kamera motione iz tog doba onaj matrix stila kao zoom in u krug itd.

bas nije ni blizu nivoa neke dobre serije i dosta je naivno - tipa sudija ponese glavni dokaz sa sobom kuci ostavi na stolu, glavnoosumnjiceni se usunja i ukrade ga neprimeceno dok je ovaj = pazi sad = otisao u wc :D

dosao sam do pola prve sezone i odgledacu do kraja ali sumnjam da cu ici preko toga... 

Posle pauze od 3 godine ide 2. sezona Arcane.

I dalje je vizuelno remek-delo, muzika razbija, akcija ide non-stop, političke intrige i zavere su odlične. 9/10 lagano.

• +1 1
16 minutes ago, Arkadija said:

Posle pauze od 3 godine ide 2. sezona Arcane.

I dalje je vizuelno remek-delo, muzika razbija, akcija ide non-stop, političke intrige i zavere su odlične. 9/10 lagano.

Top 5 stvari koje je netflix ikad izbacio. Ko je igrao igricu ima i tu dodatnu draž, ali apsolutno sve je na vrhunsukom nivou, pure pleasure. 

• +1 2
1 minute ago, booyaka said:

Ne znam da li je neko spomenuo seriju Fringe, odlična je, pogotovo ko voli scifi biće oduševljen.

Nije skoro niko jer smo je gledali pre 10 godina :D

Prve sezone mnogo bolje nego poslednje dve.