Jimmy Kowalski Posted Thursday at 15:48 Share Posted Thursday at 15:48 Tu je puklo na liniji izmedju Taylora Sheridana i Terenca Wintera kako serija treba da izgleda, pa se to odrazilo na kvalitet. Verujem sudu goofsa, i meni je prva sezona bila dopadljiva, cekao sam da se zavrsi druga da bih krenuo da gledam, ali cu ipak preskociti. Link to comment
John Coltrane Posted Thursday at 18:12 Share Posted Thursday at 18:12 Privodim kraju 8. (i poslednju) sezonu FRA serije Spiral (Zaplet u Srbalja) i malo je reći da sam oduševljen. Nešto kao Wire na FRA način. 1 Link to comment
Čutura Posted Thursday at 20:01 Share Posted Thursday at 20:01 1 hour ago, John Coltrane said: Privodim kraju 8. (i poslednju) sezonu FRA serije Spiral (Zaplet u Srbalja) i malo je reći da sam oduševljen. Nešto kao Wire na FRA način. to ima na nekom domacem video klubu? Link to comment
đorđe geprat Posted Thursday at 21:34 Share Posted Thursday at 21:34 odgledali smo iz dva cuga simpatičnu englesku seriju "Ludwig" na SBB klubu. simpatična i zabavna krimi serija sa a la poaro finalima. iznenadila me vrlo visoka ocena. pogledajte, relaksirajuće je. Link to comment
Mil@n Posted Friday at 02:14 Share Posted Friday at 02:14 Počeo pingvina, prva epizoda odličan 5. Link to comment
John Coltrane Posted Friday at 04:57 Share Posted Friday at 04:57 8 hours ago, Čutura said: to ima na nekom domacem video klubu? Ima na MTS 1 Link to comment
vememah Posted Friday at 06:18 Share Posted Friday at 06:18 (edited) Da, u video-klubu u Mitrovićevom Apollon katalogu. Serija se inače emituje i na kanalu Euro Cinema 4, koji prikazuje samo francuske filmove i serije. https://mts.rs/Privatni/Televizija/Sta-da-gledam/Video-klub/APOLLON (prebaciti na karticu Serije pa u polje za pretragu upisati Zaplet). Edited Friday at 06:28 by vememah 1 1 Link to comment
Arkadija Posted Saturday at 08:14 Share Posted Saturday at 08:14 https://m.imdb.com/title/tt24053860/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_the%20day%20 Juce su izbacili 5 epizoda. Odgledala sam 2 koje su ok, akcija, lepi predeli, svetske metropole. Redmejn je vrlo dobar kao Jackal. Juri ga crnkinja koja je zamenila poziciju 007 u poslednjem Bondu. Kada sam htela da pustim 3. epzodu , shvatim da se neko zajebao prilikom oznacavanja, tako da je to zapravo 4. epizoda. Moracu da sacekam da se u zalivu pojavi vise opcija. 1 Link to comment
Blojler Posted Saturday at 18:03 Share Posted Saturday at 18:03 9 hours ago, Arkadija said: https://m.imdb.com/title/tt24053860/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_the%20day%20 Juce su izbacili 5 epizoda Tnx ovo se cekalo Na preporuku poceo ovo: On 7. 11. 2024. at 19:12, John Coltrane said: Privodim kraju 8. (i poslednju) sezonu FRA serije Spiral (Zaplet u Srbalja) i malo je reći da sam oduševljen. Nešto kao Wire na FRA način. nema veze sa Wireom ni getom, ni gradjenjem slucaja, ni all the pieces matter, klasicna policijsko/advokatska serija slicna tom periodu gde se slucajevi svake epizode menjaju, ne grade se likovi niti ima bilo sta specijalno u vezi sa serijom, cak i rade neke glupe kamera motione iz tog doba onaj matrix stila kao zoom in u krug itd. bas nije ni blizu nivoa neke dobre serije i dosta je naivno - tipa sudija ponese glavni dokaz sa sobom kuci ostavi na stolu, glavnoosumnjiceni se usunja i ukrade ga neprimeceno dok je ovaj = pazi sad = otisao u wc dosao sam do pola prve sezone i odgledacu do kraja ali sumnjam da cu ici preko toga... Link to comment
John Coltrane Posted Saturday at 18:16 Share Posted Saturday at 18:16 Daješ ocenu o seriji od 100tinak epizoda na osnovu pogledanih prvi 5 Link to comment
svashtabezneshto Posted Saturday at 20:49 Share Posted Saturday at 20:49 preporuka za https://www.imdb.com/title/tt33367513/?ref_=nm_flmg_job_1_cred_t_1 (the hunt, lov na jaspera s.) najbolja od krimi žanra koju sam pogledala u poslednjih par godina (ima je na pickbox-u, inače preporuka za taj servis, nemaju veliku ponudu, ali imaju najmanje škarta, uglavnom uk i skandi serije) 3 1 Link to comment
Arkadija Posted Monday at 09:15 Share Posted Monday at 09:15 Posle pauze od 3 godine ide 2. sezona Arcane. I dalje je vizuelno remek-delo, muzika razbija, akcija ide non-stop, političke intrige i zavere su odlične. 9/10 lagano. 1 Link to comment
Mil@n Posted Monday at 09:32 Share Posted Monday at 09:32 16 minutes ago, Arkadija said: Posle pauze od 3 godine ide 2. sezona Arcane. I dalje je vizuelno remek-delo, muzika razbija, akcija ide non-stop, političke intrige i zavere su odlične. 9/10 lagano. Top 5 stvari koje je netflix ikad izbacio. Ko je igrao igricu ima i tu dodatnu draž, ali apsolutno sve je na vrhunsukom nivou, pure pleasure. 2 Link to comment
booyaka Posted Monday at 10:00 Share Posted Monday at 10:00 Ne znam da li je neko spomenuo seriju Fringe, odlična je, pogotovo ko voli scifi biće oduševljen. Link to comment
Mil@n Posted Monday at 10:03 Share Posted Monday at 10:03 1 minute ago, booyaka said: Ne znam da li je neko spomenuo seriju Fringe, odlična je, pogotovo ko voli scifi biće oduševljen. Nije skoro niko jer smo je gledali pre 10 godina Prve sezone mnogo bolje nego poslednje dve. Link to comment
Recommended Posts