Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted
On 20. 10. 2024. at 11:56, Milosh76 said:

I niko da obavesti...

The second season of Tulsa King premiered in the United States and Canada on Paramount+ on Sunday, September 15, 2024.

meni slabija od prve sezone, mada tek sam dve epizode odgledao. I to drugu jedva, koliko je dosadno.

Posted

Odgledao i drugu sezonu The old man (FX), i moram reći da je i druga sezona bila dobra, kao i prva, može da se preporuči. Cast je odličan Jeff Bridges, John Litgow izmedju ostalih.

Takodje gledam i Disclaimer i serija je odlična za sada, kao i cast tu: Kevin Cline, Cate Blanchett, Sacha Baron Cohen.

• +1 2
Posted

Boli me glava vise od Only Murders in the Building. Gledamo iz neke navike, skroz su se pogubili, sve neke jezive bezveze epizode, glupe price, neko eksperimentisanje stvarima poput kamere da se zamaskira glupa prica.

I ta serija ako je nesto imala cak i kad je bila zesce glupa, imala je taj neki prijatan i ususkan vajb i atmosferu, sad gomila nekih jezivih likova i kreteneskih prica.

Jedino sto je eto kao misterija, ne desava se nista zanimljivo celu epizodu i onda se nesto desi u poslednjih deset sekundi pa ljudski te privuce da vidis sta je i u sledecoj.

Mada, ako misle da nekog rade sa tim... bukvalno da treba da im placam, nikad ne bih. 

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Skam iliti najbolja teenage serija ikada dobija i hrvatsku verziju, počelo sinoć na HTV1. Prva epizoda uopšte nije loša.

Nadao sam se da će i naši otkupiti, ali teško da bi ovako nešto prošlo na RTS, a osim njih niko nema potreban budžet. 

• Hvala 3
Posted (edited)

Onako u jednom dahu da pogledaš za vikend, zabavno, camp, 80s soundtrack, sexa puno :D, ekipa: najbolje sa brit televizije (sa Tenantom na čelu koji može i imenik da mi čita), zlatno doba početka komercijalne televizije je tema ... leglo, boli glava, uz hedonističko posluženje, engleski čaj sa mlekom i ćebe. 

Edited by hansolo
  • Hvala 4
Posted

Pogledao trailer za Severance S02 i sad mi se bas gleda, a prva sezona ni da me takne do samog kraja poslednje ep :dry:

Posted

shrinking, druga sezona, bar u prve 4 epizode - kida! level up u odnosu na prvu i jaaako blizu standardu/lestvici koju je lorens podigao prilicno visoko s ted lassom.

pogledao sam skoro jos 1 njegov uradak, bad monkey, koji ni u jednom momentu kvalitetom ne moze da isparira prethodnim mu potpisima, al ima ono nesto sto sto drzi gledaoca uz ekran do samog kraja. u nekoj cudnoj kombinaciji standarno nepodnosljivog vins vona (koja vec prelazi u neku fazu zaljenja, kada kada recimo gledam vuka kostica u pokusajima da bude glumac), potpuno bizarnih situacija (rob delaney je lud covek skroz :ziga:), kreolskog engleskog, te super-seksi vudu vracice/jodie turner smith - to nekako na kraju ispadne sasvim, sasvim ok.

• +1 4
Posted

Ludwig je dobar, ali nekako jednodimenzionalan. Case solving pre svega, potom sve ostalo, ali kao i ostale Brit serije imaju problem što ne može to da se zaplete dobro sa malo epizoda po sezoni, kao ni da se karakterizacija odradi valjano, mada Mitchel zaistao odlično glumi. 

Slow Horses me i dalje ne oduševljava, pogotovo poslednja sezona sa poprilično upitnim da ne kažem glupim zapletom. Mene i Oldman nervira ovako prljav i masan, sa stalnim doskočicama, ne može da kaže normalnu rečenicu već sve mora da bude nekako posebno, u jednoj je emociji non stop.

Što se mene tiče mogu da obustave... Nije loše, ali daleko od top kvaliteta.

Posted
On 29. 10. 2024. at 10:20, hansolo said:

Onako u jednom dahu da pogledaš za vikend, zabavno, camp, 80s soundtrack, sexa puno :D, ekipa: najbolje sa brit televizije (sa Tenantom na čelu koji može i imenik da mi čita), zlatno doba početka komercijalne televizije je tema ... leglo, boli glava, uz hedonističko posluženje, engleski čaj sa mlekom i ćebe. 

hvala za tip - ovo je sjajno!

• +1 1
Posted (edited)
On 30. 10. 2024. at 15:20, Nebojsa said:

shrinking, druga sezona, bar u prve 4 epizode - kida!

Počeo sam prvu sezonu i već sam posle prve epizode upecan. Padam na te zaplete suočavanja sa gubitkom i popravljanja sjebanih odnosa. 

Segel nekako preglumljuje, malo ima te neke "jeftine" facijalne ekspresije ali fuck me, šljaka sve to... On je pre svega komičar a jeste smešan, i serija uopšte ima dobrog humora u ovih par epizoda.

Za početak odlično.

Edited by Mil@n
  • +1 2
Posted

the diplomat, druga sezona - o kakav samo sunovrat... i kakva papazjanija od ociglednog ai-powered scenarija: tu su (naravno) arhineprijatelji rusi i domaci izdajnici i veciti spletkarosi iz cia i nuklearna podmornica i skotski separatisti i briga za buducnost nato i geostrateski balans snaga i stasvene, ali tako traljavo i cini se na brzinu upakovano, da u pojedinim scenama cak i keri fiser i rufus sjuel deluju kao totalni amateri. ne secam se da sam skoro gledao toliko tupavo napisanih i jos gore odglumljenih dijaloga. jedina svetla tacka ove sezone rori kinir kao british pm.

ono kad i 1 designated survivor deluje kao ozbiljna serija...

• +1 2
Posted

na onom topiku o surogat majčinstvu ukazao sam na novozelandsku seriju  "Friensd Like Her" dostupnu na SBB klubu. sada sam je odgledao do kraja, zaista je dobra. kraj je malo dramatičniji, moglo je i drukčije no..... pored samog problema koji nastaje surogat majčinstvom vredi pogledati jer malo šta dolazi sa novog zelanda.

Posted

prva asocijacija za nz serije - top of the lake. pisano je ovde podosta o istoj, a prilicno sam se iznenadio da je proslo vec 10 godina od prve sezone. ne znam da li je jos ima na sbb klubu, cini mi se da je bila u okviru hbo paketa, al svakako jedna od boljih serija u poslednjih 15ak godina. prica je jezivo teska i mucna, no izuzetno dobro izvedena sveukupno - nista manje i za ocekivati od jedne jane campion, nz ikone.

Posted
On 20. 10. 2024. at 11:56, Milosh76 said:

I niko da obavesti...

The second season of Tulsa King premiered in the United States and Canada on Paramount+ on Sunday, September 15, 2024.

Evo pogledah sve do sada, baš loš utisak mi ostavlja druga sezona. Serija je zauvek izgubljena negde između ozbiljne gangster drame i comic relief zajebancije, a ne radi dobro niti jedno niti drugo. Sly je pokretna voštana figura, jedva uspeva i da priča sada, a ono nešto malo od glume što je imao više ne postoji. Ima previše sporednih likova, skroz su šarenoliki i izuzetno nezanimljivi, ti njihovi podzapleti su sačuvaj bože. I generalno u seriji ne postoji posledica niti jedne odluke, čina, sve što se dešava je moglo i da se ne desi, svejedno je, zaboravi se za epizodu i po.

Šteta je, prva sezona mi je ostala mnogo bolja u pamćenju, dok su furali priču old-school boomer gangstera koji otkriva moderan svet. I onaj naci bajker je bio bolji negativac od ovih sada, iako su sad angažovani skuplji i poznatiji glumci.

• +1 1
  • Hvala 2