Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Milosh76 said:

Poceo sam Slow horses trecu sezonu, taman dok se zavrsi cetvrta da nastavim.

Uživaj 

• Hvala 1
Posted

Cetvrta Slow Horses blago nezanimljivija od prethodnih ali vozi. Dzonotan Prajs razbija, posebno 3.-4. ep.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted (edited)

da, malo je drugacije jer se sve desava iznutra, a svidja mi se sto ima vise akcije.

zavrsava se pesmom nika drejka sto samo po sebi ima posebnu vrednost

Edited by ultra plasticni
Posted
On 9. 10. 2024. at 14:34, kipo said:

Cetvrta Slow Horses blago nezanimljivija od prethodnih ali vozi. Dzonotan Prajs razbija, posebno 3.-4. ep.

meni najbolja do sada

• +1 1
Posted

Dobra Slow Horses, ukljucujuci i ovu sezonu. Ima malo nategnutih scena, ali valjda mora tako kad je krimi serija. BBC je seriju opisao kao anti-James Bond, i to mi se dopalo (a onda je neko na to prokomentarisao da bi stari BBC za razliku od danasnjeg i sam bio u stanju da napravi ovakvu seriju).

Posted

Jel ima Slow Horses na nekoj platformi, ili se mora na kiosk™?

Posted
41 minutes ago, Sokrat said:

Jel ima Slow Horses na nekoj platformi, ili se mora na kiosk™?

Apple TV, sta god to bilo

Posted
6 minutes ago, kipo said:

Apple TV, sta god to bilo

Hvala. Ništa, onda će da radi kiosk.

Posted
On 29.9.2024. at 23:42, steins said:

Svako malo (na žalost sve redje i redje) mi se desi da potpuno neočekivano naletim na neki biser od serije koji mi vrati onaj dobar osećaj da jedva čekam sledeću sezonu ili epizodu.

Poslednji put mi se desilo sa Slow Horses serijom a danas sam naleteo na ovo - Ludwig.

...

BBC at his best. ...

potpis i hvala za preporuku!

sasvim slucajno, u isto vreme s premijerom ludwiga, s one strane bare je krenula da se emituje high potential, gde je osnovna premisa jako slicna, no tipicno americka produkcija/estetika, poput desperate housewives npr, bi mogla da zavara one prefinjenije da je brzo otpisu. elem, nakon tri epizode, mogu samo da konstatujem kako je serija iznenadjujuce dobra i prilicno zabavna (uz definitivno najseksi detektivske noge evr).

• +1 1
Posted

pocelo ovo 
Disclaimer

Vrlo lepo za sad, Kevin Kline, Cate Blanchett i Sacha Baron Cohen - prica interesantna, fotografija i muzika dobri - izasle 2 epizode za sad... 

• +1 3
  • Hvala 1
Posted

Na kraju svake sezone oni smonitraju neki teaser trailer za sledecu, tako su i ovog puta. Posto je sve snimljeno, ne znam zasto cekati dugo da puste.

Inace 4. sezona najslabija do sada. Pretpostavljam da je Oldman bio zauzet snimanjem nekog drugog projekta i da ga je zato bilo upadljivo manje u sezoni, samim tim je i ona manje zanimljiva i manje je humora. Ceo ovaj zaplet sa Cartwrightovima je prilicno bez veze, narocito ovaj terminator ubica kome nista ne mogu ni meci, ni udarci, ni gazenje kolima. A i Weaving me nervira sa vec uobicajenim smooth talk bad guy performansom. Na kraju nista nije ni bilo.

• +1 2
Posted

I niko da obavesti...

The second season of Tulsa King premiered in the United States and Canada on Paramount+ on Sunday, September 15, 2024.

Posted

Kod mene se čeka da izađu sve epizode.

• +1 1