kipo Posted September 15 Posted September 15 On 13. 9. 2024. at 19:04, Hermetico said: Brt nemaš par drugova njihove kategorije Naravno, nema govora da je neko ubio. Nadam se 1
Hermetico Posted September 15 Posted September 15 (edited) 15 minutes ago, kipo said: Naravno, nema govora da je neko ubio. Nadam se Ne znamo mi nikog ko ubija ili ako slučajno (što je teoretski moguće, ali nije baš u praksi (moj deda je ubijao kao operativac KOSa to znam, ali on je počeo u drugom svetskom ratu i nikad nije pričao o tome dok nije skroz posenilio, tako da samo ja znam i eto vi, ali za njega niko nije čuo, a ko sad ubija još nije posenilio). Ako tim nekim teškim slučajem znamo, sigurno ne znamo da ubija. Tako da je sve u teoriji i nema potrebe pričati o tome da neko zna nekog. To sam teo da kažem. A 'par drugova', to nema šanse. Edited September 15 by Hermetico
kipo Posted September 15 Posted September 15 5 minutes ago, Hermetico said: Ne znamo mi nikog ko ubija ili ako slučajno (što je teoretski moguće, ali nije baš u praksi (moj deda je ubijao kao operativac KOSa to znam, ali on je počeo u drugom svetskom ratu i nikad nije pričao o tome dok nije skroz posenilio, tako da samo ja znam i eto vi, ali za njega niko nije čuo, a ko sad ubija još nije posenilio). Ako tim nekim teškim slučajem znamo, sigurno ne znamo da ubija. Tako da je sve u teoriji i nema potrebe pričati o tome da neko zna nekog. To sam teo da kažem. A 'par drugova', to nema šanse. Da. Ipak, 90-te su iznjedrile gomilu klinaca i izvajale momke koji su postali veoma zajebani i bezobrazni. Dovoljno strasno. Price koje sam cuo iz prve ruke su za mene apolutni horor, dok ih oni pricaju na slavi recimo, u dobrom raspolozenju. Godine, od kojih svaka sledeca gora, manjih i vecih klanova, brze zarade i ugodnog zivota, pa neminovnog propadanja, su mnoge odvele predaleko, gdje se granice lako prelaze a kad se 2-3 puta predje gotovo je.
Hermetico Posted September 15 Posted September 15 (edited) 9 minutes ago, kipo said: Da. Ipak, 90-te su iznjedrile gomilu klinaca i izvajale momke koji su postali veoma zajebani i bezobrazni. Dovoljno strasno. Price koje sam cuo iz prve ruke su za mene apolutni horor, dok ih oni pricaju na slavi recimo, u dobrom raspolozenju. Godine, od kojih svaka sledeca gora, manjih i vecih klanova, brze zarade i ugodnog zivota, pa neminovnog propadanja, su mnoge odvele predaleko, gdje se granice lako prelaze a kad se 2-3 puta predje gotovo je. Da, pa poenta serije je da ovaj uglavnom ubija neke takve i da je sve to iznedrio rat. Zato on toliko potencira WWII. Zapad nije imao građanski rat, ali ima gomilu plaćenika, mnogo više nego mi mi smo mala zemlja, a tu leži zec, tj problem. Kao i u Rebus, sve je to ta priča, a ta priča je veoma važna. Olabavi spec jedinice privatizuj i najebao si, kao u Ken Loach: Route Irish Edited September 15 by Hermetico
steins Posted September 29 Posted September 29 Svako malo (na žalost sve redje i redje) mi se desi da potpuno neočekivano naletim na neki biser od serije koji mi vrati onaj dobar osećaj da jedva čekam sledeću sezonu ili epizodu. Poslednji put mi se desilo sa Slow Horses serijom a danas sam naleteo na ovo - Ludwig. Da nije ovako usranog vremena i da nije nedelja kad po definiciji, ne znam šta ću sa sobom, verovatno bi preskočio, ili bi ga sahranio na hardu. Ovako sam čitavo popodne i veče uživao u jednoj odličnosti. BBC at his best. Inače glavnu ulogu igra lik iz PeepShow-a - još jedne odličnosti koju mi je neko ovde preporučio. 5 3
Milosh76 Posted October 5 Posted October 5 (edited) Criminal:Velika Britanija druga sezona, odlicne 4 price. Ima na Netflixu. P.S. izasla sezona 2020 😁 Edited October 5 by Milosh76
hansolo Posted October 5 Posted October 5 (edited) On 29. 9. 2024. at 23:42, steins said: Svako malo (na žalost sve redje i redje) mi se desi da potpuno neočekivano naletim na neki biser od serije koji mi vrati onaj dobar osećaj da jedva čekam sledeću sezonu ili epizodu. Poslednji put mi se desilo sa Slow Horses serijom a danas sam naleteo na ovo - Ludwig. Da nije ovako usranog vremena i da nije nedelja kad po definiciji, ne znam šta ću sa sobom, verovatno bi preskočio, ili bi ga sahranio na hardu. Ovako sam čitavo popodne i veče uživao u jednoj odličnosti. BBC at his best. Inače glavnu ulogu igra lik iz PeepShow-a - još jedne odličnosti koju mi je neko ovde preporučio. Uf, Dejvid Mičel je svakako jedan od duhovitijih britanskih komičara, ima nekoliko odličnih panela koje vodi na BBC Radio 4 i na TV-u, nekoliko odličnih knjiga, dobru kolumnu u Gardijanu, zna da bude baš šarp politički komentator kad hoće (mada je za moje pojmove malo previše umeren hahah), ima i dokumentaraca i jednu knjigu o istoriji Engleske (to je završio na Oxfordu). Nije baš najsvestraniji glumac na planeti ali to što igra (uglavnom sebe u različitim oblicima) odradi ok. Ambassadors je kratak (jedna sezona) sitkom koji je odličan ali je Mitchell do sada možda najbolji kao V. Šekspir u sitkomu Upstart Crow koji je radila ista ekipa kao i Blackadder. No, gde god uleti i u bilo kojoj formi ima odlične opaske, opservacije, logiku (šteta ne radi stand up varijante) i lepo ga je slušati lada priča o bilo kojoj temi. Posle Stivena Fraja niko nije više Englez, kao simbol, od njega. Edited October 5 by hansolo 2
kipo Posted October 6 Posted October 6 On 3. 10. 2024. at 17:32, utilitarist said: lepa vest, stiže još jedna sezona šećerka. Kakva je prva sezona?
utilitarist Posted October 6 Posted October 6 13 minutes ago, kipo said: Kakva je prva sezona? relaxing true crime. meni se svidela. 1 1
3opge Posted October 8 Posted October 8 Troppo meni odlican. kakve samo raskosne obline pokazuje celava Nicole Chamoun i to odevena kao klovn
Mil@n Posted October 9 Posted October 9 Ne znam jel neko gleda industry, gotova je treća sezona, i ako do sada niste počeli definitivno ne morate... Presipanje iz šupljeg u prazno i krajnje upitni i stupidni zapleti i raspleti...
Ayatollah Posted October 9 Posted October 9 Počeo sam ponovo da gledam Farskejp, trebao bi da me pregleda neki doktor, da mi prepiše neke pilule...
Milosh76 Posted October 9 Posted October 9 Poceo sam Slow horses trecu sezonu, taman dok se zavrsi cetvrta da nastavim.
Recommended Posts