Кристофер Лумумбо Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 Meni je zabavna serija. Gluma i dijalozi su mi potpuno sekundarni, drzi mi paznju tih sat ipo za razliku od mora advokatskih, doktorskih i forenzicarskih sranja.Odgledao sam i hajpovani Generation Kill, vjerovatno najprecjenjenija serija ikad the wire, soopranosi i generation kill - to s najbolje serije koje sam do sada gledao. poceo sam da gledam fringe i najverovatnije necu nastaviti. previse su pametni za moj ukus. Link to comment
Feindouno Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 The Wire nisam gledao, Generation Kill i Sopranos uopste ne mogu da stoje u istoj recenici. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 (edited) bla, meni su ti sopranovi najprecjenjenija serija ikad. mislim, nije da je totalni krsh, ali nijednom mi nije bilo narochito zanimljivo da bi se odlucio da je u potpunosti ispratim. plus je onaj gandolfini jedna od najodvratnijih njushki ikad. daleko iza deadwooda, a o the wire da ne pricamo. gen kill je ipak mini serija, nije bash ista stvar, ali naravno, vrhunska. Edited October 3, 2010 by gervasius twinkleminkleson Link to comment
ParaPsycho Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 sopranos se ne poredi sa islijenim, zatupljivim serijama. Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 sopranos se ne poredi sa islijenim, zatupljivim serijama. a to su the wire i generation kill?! Link to comment
lena21 Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 Mislim da će biti vredno par dana skidanja torenta švedskog Mors-ahttp://www.youtube.com/watch?v=tX23dZATB_c Link to comment
ParaPsycho Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 a to su the wire i generation kill?!wire ne, g kill ne znam, deadwood svakako Link to comment
Kelt Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 (edited) Mislim da će biti vredno par dana skidanja torenta švedskog Mors-aHoće! Odlično je. Postoje dve verzije sa različitim glavnim glumcima (i različite epizode..), ali obe valjaju Edited October 3, 2010 by Kelt Link to comment
Milosh76 Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 Da li je neko gledao Detroit 187? Link to comment
korindjar Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 ju, dedvud je baš prevara Link to comment
morgana Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 i meni su sopranovi problem. gledala sam par epizoda na rts-u, a i ranije sam odgledala koju. nikako mi ne drze paznju. Link to comment
ParaPsycho Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 ju, dedvud je baš prevaranije stvar ukusa, već toga šta je losa serija. Link to comment
Mil@n Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 Deadwood je totalno maestralno ostvarenje, jedna od retkih serija koju sam dva puta gledao, i bogme, ne u kratkom periodu.O Sopranosima da ne trošim reči, morgana, kreni od početka, ja sam očekivao kuma, gde će u manje više svkaoj epizodi neko da najebe, malo mi je trebalo da se naviknem na ono što sam dobio, ali vredelo je, serija je masterpiece, skoro pa savršena. Link to comment
morgana Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 (edited) jebemga, bas sam se trudila. racunam da je do mene, posto je vecina odusevljena. dat cu joj jos jednu sansu.odavno nisam pomenula da je rubikon sve bolji Edited October 3, 2010 by morgana Link to comment
Recommended Posts