Nebojsa Posted July 3 Posted July 3 20 hours ago, Mil@n said: Prva epizoda Beara u s03, čisto savršenstvo... 2. i 3. takođe ali prva je možda i najbolja do sada. um, pogledao sam 4 epizode i utisak mi je prilicno slican onom za celu drugu sezonu - kao da se sve i svi vrte u krug. prva epizoda je kao 30-minutna verzija air all i need videa - stvarno lepo audio-vizuelno iskustvo (nin dvojac je ovaj put prevazisao sebe), al' isto tako i najduzi previously on... blok u istoriji tv serija. druga i treca epizoda su mi cak bile i dosadne na momente sa (opet) dosta flesbekova, istih ili slicnih sukoba od ranije i konstantne, neretko isforsirane tenzije. jasno je sta autori govore, ali taj prenaglaseno arty storytelling isuvise pocinje da me podseca na neke druge murai-jeve projekte (off mommenti atlante i mr&mrs smith) i sve vec prethodno vidjeno u samom the bear-u. ukratko - ocekivao sam vise. 2
utilitarist Posted July 3 Posted July 3 2 hours ago, Halvard said: Heartstopper na listi, jbt. i meni heartstopper uboo oko jer je jedina serija za koju nisam čuo 1
Fakundo Sava Posted July 3 Posted July 3 22 hours ago, Mil@n said: Prva epizoda Beara u s03, čisto savršenstvo... 2. i 3. takođe ali prva je možda i najbolja do sada. Kad je to pre stiglo još nisam skinuo kilograme od prve dve sezone 1
Halvard Posted July 4 Posted July 4 22 hours ago, utilitarist said: i meni heartstopper uboo oko jer je jedina serija za koju nisam čuo Teenage gay rom-com. Msm, simpatična je serija, ali baš da je među najboljima svih vremena Kapiram da se tu našla jer nema mnogo serija sa tom tematikom. Inače u teenage žanru mi je neprikosnoven norveški Skam, za to me čudi što nije našlo mesto na ovoj listi. 1
đorđe geprat Posted July 4 Posted July 4 ovo su sve US serije? ili ima neka UK, aus?. ja ništa odovog nisam ni sekundu gledao.
kud u maglu Simoviću Posted July 4 Posted July 4 16 minutes ago, đorđe geprat said: ovo su sve US serije? ili ima neka UK, aus?. ja ništa odovog nisam ni sekundu gledao. pogledajte happy valley, britanska kriminalistička da ne kažem detektivska ima je svugde, kao i prevoda 3 1
kud u maglu Simoviću Posted July 4 Posted July 4 ima tu još iks dobrih serija, al prativši đorđev forumski opus verujem da bi mu ovo leglo ko kec na 10
đorđe geprat Posted July 5 Posted July 5 8 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ima tu još iks dobrih serija, al prativši đorđev forumski opus verujem da bi mu ovo leglo ko kec na 10 odgledao sam "srećnu dolinu". odlična je kao i mahom sve sa ostrva. pretero sam kada sam napisao ono juče. gledao sam prvu epizodu "breaking bad" 8reporučio junior, čak mi snimio prvusezonu), rekog -hvala lepo, može i bez mene. isto i za "justified" posle dve epizode. žena je odgledala čak dve sezone. "soprano" i "twin picks" zaista ni sekundu
Nebojsa Posted July 8 Posted July 8 On 3. 7. 2024. at 14:39, Nebojsa said: um, pogledao sam 4 epizode i utisak mi je prilicno slican onom za celu drugu sezonu - kao da se sve i svi vrte u krug. prva epizoda je kao 30-minutna verzija air all i need videa - stvarno lepo audio-vizuelno iskustvo (nin dvojac je ovaj put prevazisao sebe), al' isto tako i najduzi previously on... blok u istoriji tv serija. druga i treca epizoda su mi cak bile i dosadne na momente sa (opet) dosta flesbekova, istih ili slicnih sukoba od ranije i konstantne, neretko isforsirane tenzije. jasno je sta autori govore, ali taj prenaglaseno arty storytelling isuvise pocinje da me podseca na neke druge murai-jeve projekte (off mommenti atlante i mr&mrs smith) i sve vec prethodno vidjeno u samom the bear-u. ukratko - ocekivao sam vise. 6. epizoda, napkins - uh, kakav uragan! sve sto tv treba da bude. ayo potpisala reziju - sjajan ritam od pocetka do kraja - devojka je super-talentovana. berntal, u tim kratkim sekvencama (ok, da - pomalo idealizovanog lika starijeg brata) bukvalno oduva sve oko sebe. 10-minutni razgovor majkija i tine je the bear at its finest, razbio me u paramparcad (predivno!) - ubedljivo najbolja epizoda trece sezone. 1
steins Posted July 10 Posted July 10 On 1. 7. 2024. at 23:10, utilitarist said: najbolje da proguglaš. ukratko, način da gledaš filmove kao da su na jutjubu, odmah, bez skidanja, u full brzini i u najboljem kvalitetu. plaća se nešto smešno, a ima jedna stvar, iako po svemu liči na tešku pirateriju, zbog načina na koji radi a koji zaobilazi piraterisanje definisano zakonom skroz je legalan. mada bi to trebalo faktčekovati daily show ima sve epizode iz aktuelne sezone. Molim te objasni mi kako da koristim ovaj real debrid? Napravio sam akaunt i uplatio nekih 15 dana al sad ne mogu da ukapiram sta da radim s tim?
utilitarist Posted July 10 Posted July 10 (edited) 1 hour ago, steins said: Molim te objasni mi kako da koristim ovaj real debrid? Napravio sam akaunt i uplatio nekih 15 dana al sad ne mogu da ukapiram sta da radim s tim? brzinski i ukratko, trebaće ti da ga upariš sa stremio-m. znači skineš stremio ako ga nemaš, i onda isprati ovaj tutorijal bacio sam pogled na njega i čini mi se da je ok objašnjeno, čak mislim da sve to može bez problema da se uglavi u klip od minut. ako zapne potraži neki drugi na jutjubu ako baš zapne javi. Edited July 10 by utilitarist
utilitarist Posted July 10 Posted July 10 (edited) @steins sad sam pogledao klip detaljnije i iznervirao se koliko je bedno upustvo jer je propustio ključni deo. ovo je ok. (znači skineš stremio, skineš torrentio addon, ubaciš api key sa real debrid sajta u konfiguraciju addona i radi) Edited July 10 by utilitarist 1
Recommended Posts