Ajant23 Posted June 13 Posted June 13 5 hours ago, Arkadija said: Presumed Innocent Izašle su 2 epizode, prilično zanimljive, glumci su dobri, priča je za sada ista kao i u filmu. Jedina razlika je,valjda danak woke pokretu, što mu je žena crnkinja. U tom pradavnom filmu sa Harisonom Fordom, ženu je glumila Boni Bedela. Navodno je toj glumici Džon Mektirnan rekao da joj je dao ulogu supruge Džona Meklejna da ne bi morao da se bahće sa još jednom velikom zvezdom u filmu, koja bi onda igrala i tu ulogu. Bilo kako bilo, praktično sve ekranizacije Scotta Turowa su vrlo kvalitetne sudske drame. Ovde je sve to još dodatno razigrano time što dramatizaciju radi David E. Kelley, veteran sudske drame i autor nekih od najpoznatijih pravničkih serija već decenijama. Greg Yaitanes je režirao najviše epizoda. Lično mislim da je on, kao pre svega televizijski reditelj, u velikoj meri režijski oblikovao serije House i Banshee. 2
bags Posted June 14 Posted June 14 Ja sam na 6oj epizodi Bad Sisters. Bas mi se svidelo iako zna biti predvidivo. Citava uloga Claes Bang je nesto fantasticno.
Lezilebovich Posted June 14 Posted June 14 Da li je gledao neko Kin ? Glumi Daredevil, politicar iz Wire Odgledao sam prvu epizodu i deluje odlicno ... 1
Milosh76 Posted June 15 Posted June 15 Hvala za predlog, zamolicu najveceg fana serija na PPP i obozavaoca sbb video kluba, @đorđe geprat da nam da svoju ocenu serije 😁 1
Milosh76 Posted June 15 Posted June 15 16 hours ago, Lezilebovich said: Da li je gledao neko Kin ? Glumi Daredevil, politicar iz Wire Odgledao sam prvu epizodu i deluje odlicno ... Odgledao i ja, ima u sbb video klubu, prva je odlicna. Ima 2 sezone.
đorđe geprat Posted June 15 Posted June 15 1 hour ago, Milosh76 said: Hvala za predlog, zamolicu najveceg fana serija na PPP i obozavaoca sbb video kluba, @đorđe geprat da nam da svoju ocenu serije 😁 pogledaću. nego, jel'gledaoko onu australijsku o zaštićenim svedocima na tasmaniji? "zaliv vatri"
đorđe geprat Posted June 17 Posted June 17 On 15. 6. 2024. at 17:39, đorđe geprat said: pogledaću. nego, jel'gledaoko onu australijsku o zaštićenim svedocima na tasmaniji? "zaliv vatri" pogledao sam prve dve epizode. OK su no, nije sama tema nešto što meni odgovara. te gangsterske familije i dešavanja oko i unutar njih. kuma sam zapamtio samo zbog branda. ostala dva nastavka se ni ne sećam. čuo/čitao sam da su i soprano nešto gangstersko familijarno i prošlo je mimo mene. dakle, deluje kvalitetno ali, preskočiću.
Lezilebovich Posted June 21 Posted June 21 Oscar i crvenokosa glumica dobitna kombinacija. Scenes from the marriage bila odlicna serija
Mil@n Posted June 27 Posted June 27 Završio sam Biro S04, mislio da je kraj kad avaj ima još jedna sezona... Par utisaka, bez obzira. Serija je svakako odlična, ali ima neke nedostatke da bih je svrstao u vrhunske, recimo da bih joj dao 7, 7ipo od 10. - odnosi među likovima u ogromnoj većini sterilni, površni. Nijedan lik za koga sam istinski vezan i čija sudbina me involvira. Možda eventualno Marie-Jeanne - Henri Duflo u prvoj sezoni kao totalni šalabajzer, verovatno svesni toga dali su mu mnogo više kvaliteta u S02. - sve je jako dobro napisano i uglavnom zanimljivo ali uhvatio sam sebe u S04 da mi je malo dosta terena, infiltriranja, rovaca i koječega te da postaje previše suvoparno i pomalo dosadno. - neki storilajnovi su jako monotoni i nezanimljivi Serija je (uglavnom) dinamična i zanimljiva i svakako vredna gledanja ali ne bih je svrstao u ešalon vrhunskih.
Hele Posted June 29 Posted June 29 (edited) Odgledali Modern Love prvu sezonu, dobre epizode su bas dobre, ove slabije nisu bas toliko lose kao sto ocene na imdb-u pokazuju, ok su i one. Posto je svaka epizoda prica za sebe, svako moze da odgleda prvo one bolje ocenjene epizode pa ako mu se svidja fazon i serija, posle i da odgleda sve. Tako smo i mi. Serija nije sapunica i bavi se (relativno) ozbiljnim temama, ali je laganica za gledanje, pola sata epizoda, vrhunska glumacka postava u svakoj epizodi, legne lepo i brzo prodje. Edited June 29 by Hele
steins Posted July 1 Posted July 1 Ne znam gde da pitam ovde pa moram ovde - vidim da je ponovo krenuo Daily Show sa John Stewartom pa me zanima, ima li ko ideju kako mogu da pratim ovo?
Recommended Posts