Jump to content

O serijama

Featured Replies

Kakav crni troll off na topicu koji se zove Omiljene serije, a mi pričamo o serijama? :huh: Rekoh ti i malopre da si mi odgovorio na pitanje i da mi je sve jasno, pa stvarno nisi ni morao ponovo da repliciraš.Ipak, kada već insistiraš, rekao si da su The Wire i The Shield po kvalitetu jako slične kao da je to objektivna konstatacija.Ipak, one su po kvalitetu jako slične samo po tvom vrlo subjektivnom uverenju, po kome je istovremeno i Shield bolji ^_^
Izvinjavam se, trebalo je da pise :Troll off u raspravi sa tobom jer je besmisleno, posto ne citas sta ti se pise.bold je pogresna premisa, koja vodi u pogresne zakljucke.

Edited by Milosh76

Izvinjavam se, trebalo je da pise :Troll off u raspravi sa tobom jer je besmisleno, posto ne citas sta ti se pise.bold je pogresna premisa, koja vodi u pogresne zakljucke.
Ako je pretpostavka netačna, onda je implikacija uvek tačna :lol: Ipak, izvini što ti opet istrolovah apoteozu jednog Grka :(EDIT: Ipak, nemoj se folirati, prvo što sam te pitao bilo je da li je to tvoja objektivna konstatacija da su Shield i Žica ravnopravni. Pogledaj prethodnu stranu...

Edited by Ajant23

anyhooo... gleda li neko terriers? iznenadjujuce dobra serija, vec pominjah, uprkos idiotskom naslovu. sto se 6 feet under tice, svidja mi se i dalje. nisam bash previse odmakao, tek 4 epizode, ali mogu reci da mi djeluje bash dobro. cerka me vise ne nervira, sad me jedino [uz retardiranog miloa] nervira brenda. ne znam zasto, bash mi je antipaticna. dexter je najkulji, iako mi se chini potpuno isti kao u dexteru :)plus, 6 reasons to save rubicon

Truxton Spangler is one of the greatest TV names of all time.
:D

Ponavljam, pogledajte Outsourced! Veci shit ove sezone necete videti :D

Oglasiću se samo još jednom povodom Six Feet Under. Barem dok ne odgledam svih 5 sezona.Msm, toliko sam pod utiscima, da ne znam da li sam išta bolje gledao jebeno ikad. Neopisivo, jednostavno NEOPISIVO dobro.

ako treba da se još ružno priča o SOA samo recite

generation kill :Hail:steta sto ima samo 7 epizoda

a ti u vojsku nisi hteo da ideš angry.gif

zajebo sam se :(kako posle ovoga da gledam neko prosecno sranje koje ima 270 epizoda?

zajebo sam se :(kako posle ovoga da gledam neko prosecno sranje koje ima 270 epizoda?
Nakon odgledanih 5 epizoda nisam ni priblizno impresioniran :blink:
"Glumeti" ti je kao kobasica. Neko odseče krajeve sa obe strane i vidi se da "ume", a neko se samo uhvati za to...
:D svidja mi se odgovor, duhovit je, cak i previse odgovoran za moje pokvareno pitanje. misim da cu ga cesto citirati.da ne bude da trolam, doso sam s razlogom. za licne paraljubavne potrebe sam reiscitavo deleza, i nadjem tu kad on kao pise o kafkinim romanima, i kaze to su ko serije! koje su takoitakodanedavim povezane ali vazno je da su serije. masine! masina koja u sebi stalno pravi noveinove serije, beskonacne deteritorijalizacije ito. masina koja ne moze da se zavrsi, zato se ni romani ne zavrsavaju. e sad ja upadnem tu u dubiozu. kafka je zasad 1 jedini potpuni autor modernosti moderne savremenosti i savremene, sve te umetnosti, a ja, snob, uvek sam kapiro da su serije kic zabava za radne ljude a da ja imam previse vremena da bi se tako zabavljo. al sad razmisljam i savremena umetnos (od pincona :bljuv: do kratkih i staticnih formi) ne moze da pruzi tu serioznost tih serija! znaci, teo bi da budem na izvoru savremene umetnosti i njenog kraha. koje mi takve (masinske najsavremenije) serije preporucjete? cito sam da Ajant i Mekejb pisu o nekim serijama - hladnim masinama, e to bi me interesovalo!ja sam malo ispratio lost jer mi se to tako nekako ucinilo, ali se nazalost zavrsilo, mozda lose bas zato sto po svojoj prirodi nije smelo da se zavrsi.gleam i sopranose na teveu.edit - jos nesto, obavezno je da bude kontinuirano a ne fragmentarno.

Edited by fancy claps

Odgledah malopre neku epizodu "Sons of Anarchy" na HRT-u. Odavno se nisam toliko smejao ... kakvi dijalozi, kakva gluma. :lol:

Odgledah malopre neku epizodu "Sons of Anarchy" na HRT-u. Odavno se nisam toliko smejao ... kakvi dijalozi, kakva gluma. :lol:
ja stavio empea pored sebe, reko mu to je patetika, lošina, jaxx izgleda kao reper... neće da slušajuneka im. nek se kvare
Meni je zabavna serija. Gluma i dijalozi su mi potpuno sekundarni, drzi mi paznju tih sat ipo za razliku od mora advokatskih, doktorskih i forenzicarskih sranja.Odgledao sam i hajpovani Generation Kill, vjerovatno najprecjenjenija serija ikad :unsure:

slazem se sa feindounom, gen kill je jedna od najboljih serija ikad :P