Jimmy Kowalski Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Posle sjajno snimljenog filma Boiling Point (ko nije gledao obavezno), stigao nastavak u vidu mini serije na BBC-ju. Da, poredjenje sa The Bear je neizbezno (film BP je ipak prvi snimljen), ali uvek ima mesta za kvalitetnu dramu.. 1 1
Jesper23 Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 On 26. 9. 2023. at 14:38, goofs said: We own this City, nije spektakl, ali moze da prodje, 6 epizoda, glume Panišer i budući Supermen Pregledao 3 epizode, drži mi pažnju i što je najbitnije kraj se nazire, hvala za preporuku 1
Mil@n Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 9 minutes ago, Jesper23 said: Pregledao 3 epizode, drži mi pažnju i što je najbitnije kraj se nazire, hvala za preporuku Love and Death odmah posle. 1
Hele Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Koliko neispirativna i razocaravajuca sezona Only Murders 1
Milošica Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 (edited) Vidim na Fargo temi da su bila podeljenja mišljenja o 4. sezoni. Kakvi su vam utisci o njoj sada posle nekog vremena? Pitam pošto večeras kreće na RTS. Edited October 8, 2023 by Milošica
Mil@n Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 Stiže ono što smo svi čekali godinama! Prison Break Season 6! 1
Milosh76 Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 14 minutes ago, Mil@n said: Stiže ono što smo svi čekali godinama! Prison Break Season 6! No, Season 6 of Prison Break won’t be returning. A new season was supposed to happen at some time, but it never materialized. Fox, the show’s network, became disinterested.
Mil@n Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 1 minute ago, Milosh76 said: No, Season 6 of Prison Break won’t be returning. A new season was supposed to happen at some time, but it never materialized. Fox, the show’s network, became disinterested. Proverio sam pre kačenja, doduše na netflix daily updates page-u na FB, nisam obraćao pažnju, delovalo je kao netflix nalog, isti logo. My bad. 1
Milosh76 Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 I ja sam naleteo 😂 ali sam proverio na par sajtova 😁
Lucia Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 Dopada mi se sto su odabrali Veep vibe za true story.
3opge Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 2 hours ago, Lucia said: Dopada mi se sto su odabrali Veep vibe za true story. na zalost prilicno debilno primenjen vibe
morgana Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 slučajni partneri od danas na huluu ima da bindžujem dok se ne rastope boje. 1
Kreator Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 (edited) Slow Horses https://www.imdb.com/title/tt5875444/?ref_=tt_sims_tt_i_3 Odgledao prve dve sezone za dva - tri dana. Treća još nije dostupna na trafikama. Da li možete da mi preporučite nešto sa sličnim narativom + crni humor + da bude u toj seriji Gary Oldman, pa makar epizoda, dve? edit: ok, ne mora Gary, sad sam video njegovu filmografiju, slabo je snimao serije. Edited October 10, 2023 by BlackGeorge
Lucia Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 14 hours ago, 3opge said: na zalost prilicno debilno primenjen vibe Pa taj vibe i treba da je debilan - ne samo zbog smeha na prvu loptu, nego i zbog sustinskog debilizma takvih poduhvata i likova kojima padaju na pamet (zar nismo koliko juce gledali u RL jedan takav amatersko-debilni pokusaj neceg "patriotskog") Odgledala sam do sada tri epizode, mada ne hronoloski, prvo sam gledala trecu i bilo mi smesno (i odmah me podsetilo na Veep, tek sad vidim u trailer da je od istih autora). Posle su mi prve dve bile manje zabavne, videcu u nastavku.
Recommended Posts