Hele Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 Druga sezona nije dosadnjikava, a btw The Bear je bolja druga nego prva 😁 Elem, bila dosadnjikava ili ne, tek je trebalo da sledi ono pravo. Sledi spoiler pa nek ne cita onaj koji nije gledao poslednju epizodu ili ne zna istoriju basketa. Serija se zavrsava porazom od Bostona. Moze li besmislenije od toga da se zavrsi serija koja se zove Winning Time? Tek im slede tri titule, showtime basketball i gomilu toga sto je kolega gore nabrojao. Sve to ne moze da ucini da serija bude dosadna, sve i uz slabije napisan scenario. 1
Mil@n Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 Sreća pa sam iskusno namerno promašivao winning time. I meni bear osetno bolja prva sezona ali naravno, valja i dalje.
Hele Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 Kakvo govno od poslednje epizode, ispada na kraju kao da je serija finansirana od strane Boston Seltiksa
goofs Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 (edited) Carnival Row 2 je teško đubre, ne sećam se kad sam odgledao nešto bednije od ovoga (a gledao sam Witchera 3). Prva sezona je bila ok, imala je potencijal i lep seting, zanimljiv svet i neke alegorije na kojima su mogli da grade dalje. Druga - leptejbo, kao četiri sezone sprčkane u jednu, neke paralelne priče koje su toliko loše i glupe, likovi koji okreću svoje stavove za po 180 tri puta po epizodi, epilozi su baš zapitaš se šta si ovo gledao 10ak sati. Pretpostavljam (samo pretpostavljam, ne da mi se da istražujem) da im je Amazon u pola snimanja rekao da gase seriju, pa su frikombinovali završetak, no i dalje je ovo bez opravdanja. Edited September 19, 2023 by goofs
Krampa Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 AI udario, mi se odbranili. kako se zove i valja li cemu?
Zverilla Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Only murders in the building, s3e8 je genijalna, kako su sklopili delove iz prethodnih sedam epizoda 1
I*m with the pilots Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 15 hours ago, Jimmy Kowalski said: Jel to poslednja epizoda? Ima jos dve, zavrsava se pocetkom oktobra 1
Mil@n Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 Na kraju, Fargo S4 ispade sasvim ok. Kinematografski je sjajan, ima dosta dobre kamere i režije, žali bože što HBO ima najgoru sliku od svih striming servisa, pa nije moglo ljudskije da se uživa u tome i Nju Jorku 50ih. Priča je sasvim solidna u fargo fazonu, sa obrtima, iznenađenjima, po nekim apsurdno-zanimljivim momentima. Dinamika bi bila bolja sa 1, 2 epizode manje, ali ok je i ovih 11. 1
Jesper23 Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 (edited) Sinoć sagledao ep 1. House of Saddam, i utisak je da nikad u životu ništa gore nisam pogledao, na nivou telenovela. Gomila likova sa brkovima, fast forward radnja, Sadam roka likove bez ikakvog objašnjenja, očajajn arapsko-engleski, očajne facijalne ekspresije, sem Sadama koji je uvijek nadrkan, a ostali su prepadnuti. Edited September 22, 2023 by Jesper23 2
Jesper23 Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 8 minutes ago, Milosh76 said: A sto si to gledao duze od 3 minuta? Jbg kontamHBO minieries, sjetim se Černobila, a i volem te političko-istorijske teme.
morgana Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 odlican je doku serijal o supermodelima, lindi, naomi, sindi i kristi, ne samo u smislu biografije nego i epohe. 1 1
Hele Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Odlična poslednja epizoda samobistva u zgradi.
oyashirazu Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 Prva epizoda poker Fejsa, Adrian Brody ima sako kao predsednik, cannot unsee it
Recommended Posts