Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted
index-idiot_abroad.png Kao sto sam i pretpostavio - spektakl! Prva epizoda, Karl u Kini. ^_^
Posted (edited)

samo mi vi namecite nove potrebe za gledanjem serija <_<b. empire je sasvim solidan

Edited by morgana
Posted
index-idiot_abroad.png Kao sto sam i pretpostavio - spektakl! Prva epizoda, Karl u Kini. ^_^
riki je veoma duhovit covek, al kad se smeje ispusta zvuke svinjokolja.
Posted

pdobro, ja sam tako nesto i ocekivao. tj, ocekivao sam da bude nesto predvidljivo i jeftino, ali koliko toliko zabavno. dakle, kao flash forward ili V. nisam josh pogledao epizodu, ali - jel i dalje ima onih '289 seconds earlier' sekvenci? koliko je ono bilo idiotski u prvoj epizodi..nego, rubicon je sve bolji i bolji. nadam se da ce biti druge sezone, mada slutim da su slabe sanse za to.

Posted (edited)
pdobro, ja sam tako nesto i ocekivao. tj, ocekivao sam da bude nesto predvidljivo i jeftino, ali koliko toliko zabavno. dakle, kao flash forward ili V. nisam josh pogledao epizodu, ali - jel i dalje ima onih '289 seconds earlier' sekvenci? koliko je ono bilo idiotski u prvoj epizodi..
Ja sam zbog toga prekinuo gledanje druge epizode :ph34r:Ako u narednim epizodama prestanu sa tim, mozda i nastavim, ali ovako je previse neprijatno za gledanje. Edited by Uskebasi
Posted
pdobro, ja sam tako nesto i ocekivao. tj, ocekivao sam da bude nesto predvidljivo i jeftino, ali koliko toliko zabavno. dakle, kao flash forward ili V. nisam josh pogledao epizodu, ali - jel i dalje ima onih '289 seconds earlier' sekvenci? koliko je ono bilo idiotski u prvoj epizodi..nego, rubicon je sve bolji i bolji. nadam se da ce biti druge sezone, mada slutim da su slabe sanse za to.
ne da ima nego dzampuju™ po vremenu gore nego efekat pokvarene ploce u lostu ...

koga boli kurac kako su se dvoje smuvali .. ffs

Posted
nego, rubicon je sve bolji i bolji. nadam se da ce biti druge sezone, mada slutim da su slabe sanse za to.
Što? :o Zar je serija stvarno ugrožena. Jbg, ako nju ukinu...
Posted

mislim da je gledanost jako slaba. mandingo se sigurno bolje razumije u te stvari, ali po onome sto sam chitao, jedino sto bi moglo spasiti seriju je neka nominacija za golden globe ili tako nesto. mada, s druge strane, citah i neki intervju jednog od kreatora koji kaze da zna imaju vec plan za drugu sezonu.

Posted
vrhunsku seriju :Dima 7 epizoda
Zato i jeste podnošljiva. Da su onu prazninu razvukli na više epizoda, otvorilo bi se tlo pod nogama, ovako se još i držala...
Posted
Ja cepam Six Feet Under, vrlo zadovoljan. HBO jednostavno ne maši. Gledam Dextera kao geja, teško čoveku da se navikne.
Posle odgledane prve sezone: fenomenalno, fenomenalno, fenomenalno. Kao i u većini HBO-ovih izdanja dosta se radi na karaketrizaciji likova, manje na dinamici radnje što je maestralno odrađeno, priča se razvija taman koliko treba u svakom momentu, i uglavnom u pravom pravcu (zanimljivom). Serija je napisana savršeno, režirana isto tako, Rut tj keva - žena jebe kevu kako glumi, Kler tj ćera takođe. Nema slabe karike. Once more: Almost Perfect.
Posted

i ja poceh konacno 6 feet under. samo dvije epizode pogledah do sada, svidja mi se. malo me cerka nervira, a puno me nervira cercin bojfrend, onaj idiot milo iz 24. jedna od najnesimpaticnijih njushki ikad, nadam se da ga nece biti previse u seriji

Posted
onaj idiot milo iz 24. jedna od najnesimpaticnijih njushki ikad, nadam se da ga nece biti previse u seriji
Jebote, vidim ja da mi je poznat magarac. Ima ga sporadično, sa povećanom dozom pred kraj prve i početkom druge sezone.
Posted
mislim da je gledanost jako slaba. mandingo se sigurno bolje razumije u te stvari, ali po onome sto sam chitao, jedino sto bi moglo spasiti seriju je neka nominacija za golden globe ili tako nesto. mada, s druge strane, citah i neki intervju jednog od kreatora koji kaze da zna imaju vec plan za drugu sezonu.
Gledanost jeste slaba. Zadnja epizoda: 1.031 million viewers 0.2 demo. Da ide na network TV, bila bi otkazana sigurno, ovako ostaje na AMC-u (koji ipak nije HBO i hteli - ne hteli, moraju da gledaju u brojeve). Golden Globe ili emmy bi im legli ko budali samar. Koliko vidim, jos nista definitivno nije odluceno, videcemo....