Midnight Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 generation kill obavezno.true blood najbolje gledati brzo, inače je manje zabavno.ostale uglavnom nisam gledala, dok breaking bad imam u planu već izvesno vreme.sad gledam carnivale, polako. hvala svima koji su preporučili. ^_^
Alphons Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 jel gleda neko Detroit 187 ? jel se pojavio po našim omiljenim radnjama koje prodaju serije po nabavnoj ceni :D
Mil@n Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 od nabrojanih gubljenje vremena jedino nije generation kill. al opet serije se gledaju da bi gubio vreme :(Blago tebi ako imaš toliko vremena.
Ajant23 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 od nabrojanih gubljenje vremena jedino nije generation kill. al opet serije se gledaju da bi gubio vreme :(Pa, upravo to. Mislim, to i jeste televizija uglavnom, ono, upaljen ekran skoro u pozadini. To što je sticajem okolnosti kvalitet Holivuda strašno pao, i dosta je kvaliteta početkom decenije odjednom osvanulo na televiziji, pa je nekim čudom televizija kao postala išta drugo do gubljenje vremena. A, i te serije, ako se zanemare Žica (ajde de i) i Sopranosi i još jako malo, ostalo je isto trulež koji se na televiziji mnogo bolje vidi u informativnom programu (overdoziranje breking newsima i teškim situacijama) i dokumentarnim emisijama (mudroseravanje o istinama po formuli uložen novac srazmeran tendencioznosti)...Mislim, ranije, imao si BBC: Pajtoni, Mućke, Da, ministre, Crna guja, Alo-alo, i tako dalje... Ali, nekad, teleplay (čitaj SAD) je uglavnom bio znak drugorazrednosti i to je i uglavnom i ostao... Jedina suštinska promena koja se desila je ta što je screenplay postao trećerazredni...
ParaPsycho Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 jel imaju englezi nesto novo da valja? a da nije an idot abroad.
scab Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 jel imaju englezi nesto novo da valja? a da nije an idot abroad. Newswipe - nije bas serija, ali jebeno rula!
Кристофер Лумумбо Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 generation kill je bas ono sto sam trazio
Feindouno Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Sta si trazio kojote? :DI koliko epizoda ima?btnj od ovih koje si spomenuo redovno gledam Fringe i odlican je, Burn Notice pogledao par puta na Fox Crime-u, kao i Dextera i sve sto mogu reci je da to nije moja solja caja. Mozes i sam da pogledas par epizoda pa vidi...
Кристофер Лумумбо Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Sta si trazio kojote? :DI koliko epizoda ima?btnj od ovih koje si spomenuo redovno gledam Fringe i odlican je, Burn Notice pogledao par puta na Fox Crime-u, kao i Dextera i sve sto mogu reci je da to nije moja solja caja. Mozes i sam da pogledas par epizoda pa vidi...vrhunsku seriju :Dima 7 epizoda
Feindouno Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 vrhunsku seriju :Dima 7 epizodaSamo 7?Cini mi se da je to bas ono sto sam i ja trazio :DZaboravih da kazem da sam odgledao i prve 2 epizode SOA, za sad je yanimljivo i nastavicu da gledam na teveu, subotom HRT 2, po 2 epizode.
Calavera Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Omar potpuno odsutan i iz druge epizode Boardwalk Empirea. :( Treca epizoda zato obecava:http://www.youtube.com/watch?v=cUBWuALHLNk
nemoderisani Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Dexter i Breaking Bad, posle toga Generation Kill. Ostalo i ako ne pogledas...Kojote, slusaj ovog coveka. Ostali lazu.
Milosh76 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Danas izasao novi Dexter, peta sezona, i Kucanice ko voli :D
ducca Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Dexter poceo alosetm. Bar nisu isekli situaciju kojom se zavrsila prethodna sezona i uveli nas u "par meseci kasnije" period.Jos nisam siguran u kom smeru ce ici ova sezona, da li njegovo adaptiranje na novu situaciju i borba sa samim sobom (+FBI) ili ce instalirati novog protivnika...
Recommended Posts