September 16, 201014 yr evo, odgledo prve dve This Is England '86 i svidja mi se. Eto, Darko Bajic goes Geordie. Mislim da je tesko da se ukljucis ako nisi gledao film sto mi je cudno za jednu TV seriju.Poprilicno je a show about nothing ali meni to nothing bas lepo i zanimljivo.
September 16, 201014 yr a, to? Nisam ni trazio. Ko je odgledo Aufwiedersehen Pet, taj je doktoriro Engleski jos tad. Naucio sam razliku izmedju slenga South Shieldsa i Newcastlea. Ovi retosi su Oxford Dictionary za to.
September 16, 201014 yr meni to presmesno.Izvinite.+1super mi je onaj pijani starac koji balavi, pa hipster i dzez emisija...zapravo jedno 60 posto serije me goni na smeh. Edited September 16, 201014 yr by vasudeva418
September 16, 201014 yr Kako možete to da gledate...I The Big Bang Theory, a i Bored to Death...da mi je znati šta vidite u tim šatro komedijama koje uopšte nisu smešne, a vodeće uloge se daju gejiranim retardima. Edited September 16, 201014 yr by Filipenko
September 17, 201014 yr evo, odgledo prve dve This Is England '86 i svidja mi se. Eto, Darko Bajic goes Geordie. Mislim da je tesko da se ukljucis ako nisi gledao film sto mi je cudno za jednu TV seriju.Poprilicno je a show about nothing ali meni to nothing bas lepo i zanimljivo.onaj zlocinac u prvoj ima divnu svetloplavu ellese trenirku
September 18, 201014 yr kakvo je ovo?meni se svidja. komedija po mom ukusu. pogledaj jednu epizodu, sve ce ti biti jasno.
September 19, 201014 yr friday night lightsodgledao prvih 6ep u cugu, svidja mi sejel se nastavlja u istom ritmu ili lagano propada kako vreme odmice?