Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

evo, odgledo prve dve This Is England '86 i svidja mi se. Eto, Darko Bajic goes Geordie. Mislim da je tesko da se ukljucis ako nisi gledao film sto mi je cudno za jednu TV seriju.Poprilicno je a show about nothing ali meni to nothing bas lepo i zanimljivo.

Posted

i ... da li ima nade da se nadju titlici negde :)

Posted

a, to? Nisam ni trazio. Ko je odgledo Aufwiedersehen Pet, taj je doktoriro Engleski jos tad. Naucio sam razliku izmedju slenga South Shieldsa i Newcastlea. Ovi retosi su Oxford Dictionary za to.

Posted (edited)
meni to presmesno.Izvinite.
+1super mi je onaj pijani starac koji balavi, pa hipster i dzez emisija...zapravo jedno 60 posto serije me goni na smeh. Edited by vasudeva418
Posted

Hoce li biti uskoro novih epizoda The Big Bang Theory?

Posted (edited)

Kako možete to da gledate...I The Big Bang Theory, a i Bored to Death...da mi je znati šta vidite u tim šatro komedijama koje uopšte nisu smešne, a vodeće uloge se daju gejiranim retardima.

Edited by Filipenko
Posted
Hoce li biti uskoro novih epizoda The Big Bang Theory?
23 Septembra.
Posted
evo, odgledo prve dve This Is England '86 i svidja mi se. Eto, Darko Bajic goes Geordie. Mislim da je tesko da se ukljucis ako nisi gledao film sto mi je cudno za jednu TV seriju.Poprilicno je a show about nothing ali meni to nothing bas lepo i zanimljivo.
onaj zlocinac u prvoj ima divnu svetloplavu ellese trenirku :wub:
Posted
kakvo je ovo?kenny1.jpg
meni se svidja. komedija po mom ukusu. pogledaj jednu epizodu, sve ce ti biti jasno.
Posted

friday night lightsodgledao prvih 6ep u cugu, svidja mi sejel se nastavlja u istom ritmu ili lagano propada kako vreme odmice?

Posted

Kad nestanu Adrianne i Minka, nestaje i serija... <_<