Arkadija Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 12 hours ago, Čutura said: Dexter se povampirio, krenula deveta sezona '10 years after' 2 zadnje sezone su bile užasne. Da li je tolika kriza originalnosti, da moraju da recikliraju stare serije?
Sara Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 12 hours ago, Čutura said: Dexter se povampirio, krenula deveta sezona '10 years after' Ju, sad videh😳 Gledacu, nadam se rado
Sara Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 42 minutes ago, Čutura said: izasle i prve dve epizode yellowstone-a kod mene na trafici.. I to ne propustam😂 Sve dobre vesti danas
gone fishing Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 13 minutes ago, Arkadija said: 2 zadnje sezone su bile užasne. Da li je tolika kriza originalnosti, da moraju da recikliraju stare serije? ćuti, šuška se o novim epizodama stargate serijala
Arkadija Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 3 hours ago, gone fishing said: ćuti, šuška se o novim epizodama stargate serijala Zajebavaš?
Mil@n Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 3 hours ago, Arkadija said: 2 zadnje sezone su bile užasne. Da li je tolika kriza originalnosti, da moraju da recikliraju stare serije? Poslednja je toliko sranje da ovo nije ok prema pretposlednjoj. 1
gone fishing Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 23 minutes ago, Arkadija said: Zajebavaš? 1
mraki Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 A na koju foru je Dexterova sestra tu, samo kao duh/flešbek/san, ili je živa?
Čutura Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 izgleda da je addic7ed umro, gde najbrze nabaviti titla sada?
Haralampije Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Vigil ispao dosadan. Budale! Imaju Morsa na brodu a oni zvali onu snaju da im resi slucaj 2
Skyhighatrist Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 8 minutes ago, Čutura said: izgleda da je addic7ed umro, gde najbrze nabaviti titla sada? opensubtitles org, ja ga koristim sa vlsub pluginom za vlc.
nautilus Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 mare of easttown sabija. odlučili napraviti originalnu američku seriju po skandinavskom receptu. kejt vinslet pokidala. 2 1
nautilus Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 i da, ted laso je budalaština na kvadrat. glupo, nesmiješno, patetično i providno. jedina vajda je što uspava od dosade. 2 2 1
Frank Pembleton Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 i da, ted laso je budalaština na kvadrat. glupo, nesmiješno, patetično i providno. jedina vajda je što uspava od dosade. Mene (tj. moju ženu) masovno ubeđuju da gledamo to.Ja odbijam, a njoj je ionako svejedno. ... Shiit has hit the fan
Mil@n Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Mene (tj. moju ženu) masovno ubeđuju da gledamo to.Ja odbijam, a njoj je ionako svejedno. ... Shiit has hit the fanNaravno da treba da gledate, ovo je prvi ovakav komentar ne na forumu već na svetu. Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Recommended Posts