jms_uk Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 11 hours ago, renne said: Jel gledamo CSI:Vegas? Vratio se Grisom Vratila se i Sara, a tu su i Jim i Hodges. Poceo, ali mi nesto ne lezi. Ni nova ekipa, ni ovaj posmatracki status stare. Odgledao sam sve iz original serijala (plus sve spinoffs) i spakovao u zaborav. 1
Arkadija Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 8 hours ago, jms_uk said: Vratila se i Sara, a tu su i Jim i Hodges. Poceo, ali mi nesto ne lezi. Ni nova ekipa, ni ovaj posmatracki status stare. Odgledao sam sve iz original serijala (plus sve spinoffs) i spakovao u zaborav. Takođe
Kampokei Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Izbindzovao svih 22 epizode Ted Lassoa u 5-6 dana. Meni se jako dopalo. Ne znam zasto, ili bar ne znam da objasnim u dve recenice, ali mi je dozivljaj serije slican onom kao kad sam gledao Louiea - samo sto nije Njujork nego London, i nije standup nego fudbal. Vide se neki kompromisi u scenariju zbog americkog trzista, ali nista sto bi mi ne znam kako smetalo.
Malkmus Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Ako nekoga interesuje. Krenula je druga sezona britanske verzije serije Temple. O lekaru koji radi u napuštenom kraku podzemne železnice i pokušava da izleči suprugu, a u kontaktu je sa kriminalcima. Nisam gledao.
Frank Pembleton Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Ako nekoga interesuje. Krenula je druga sezona britanske verzije serije Temple. O lekaru koji radi u napuštenom kraku podzemne železnice i pokušava da izleči suprugu, a u kontaktu je sa kriminalcima. Nisam gledao.Ja sam mislio da je to prekinuto... ... Shiit has hit the fan
Malkmus Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 (edited) Juče emitovana. edit @Frank Pembleton Zapravo, moj prvi izvor je dao pogrešan podatak. Na IMDB su ocenjene već četiri epizode druge sezone, prva je emitovana krajem oktobra. Edited November 5, 2021 by Malkmus
Haralampije Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Narcos Mexico klasicno dobar, spalio sam veceras pola nove sezone
kipo Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Citam Narkos Mexico klanica, dobar, spalio sve veceras.. 1
Haralampije Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 (edited) 28 minutes ago, Lancia said: Piromani Spoiler Edited November 6, 2021 by Haralampije 1
Haralampije Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Endeavour S08 Nizmerno volim ovu seriju ali 8. sezona je najlosija. I dalje je to ok za gledanje ali vidno ispod standarda. Hoce li biti 9.-te?
Čutura Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Dexter se povampirio, krenula deveta sezona '10 years after'
mraki Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Bojim se na šta to liči, jako. Kraj je bio apsolutno užasan.
Čutura Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 izasle i prve dve epizode yellowstone-a kod mene na trafici.. 1 1
Recommended Posts