Takeshi Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Ja gledam HBO-ovu "Hung", o treneru bejzbola u srednjoj skoli, koji paralelno postaje muska prostitutka... nije lose.Krajem oktobra krece treca sezona "In Treatment"
scab Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Ja gledam HBO-ovu "Hung", o treneru bejzbola u srednjoj skoli, koji paralelno postaje muska prostitutka... nije lose.Krajem oktobra krece treca sezona "In Treatment"I ja mislio da nije lose dok se nisam uhvatio sebe kako gledam vec pola druge sezone, a da se apsolutno nista nije mrdnulo od pocetka...
jms_uk Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Ove dve su (ladno) sestre!Sa tako obicnim prezimenom, cudi me da nisi primetio :PImas nekoliko epizoda "Bones" gde se pojavljuju obe.
Kayser Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 I ja mislio da nije lose dok se nisam uhvatio sebe kako gledam vec pola druge sezone, a da se apsolutno nista nije mrdnulo od pocetka...
tazza Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 I ja mislio da nije lose dok se nisam uhvatio sebe kako gledam vec pola druge sezone, a da se apsolutno nista nije mrdnulo od pocetka...upravo. + je tanja pocela toliko da me nervira...
ToniAdams Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Startovala najnovija Nikita. Debakl u najavi. Možda, moooožda budem sebe naterao da pogledam pilot zbog Maggie Q...e megi ku je komad ipo, moracu gledati (na preskok)
Jolly Roger Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 (edited) e megi ku je komad ipo, moracu gledati (na preskok) Krenula je serija 1066 The Battle for Middle Earth. Još jedna priča o normanskom osvajanju Britanije. Ko voli nek pogleda, možda i nije toliko loše...HomePageEDIT: Sad vidim premijera bila još u maju... Gledao neko? Edited September 10, 2010 by Jolly Roger
deeps Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 U cetvrtoj sezoni Eureke glumi James Callis i u 8. epizodi sezone glavni likovi halucinairaju da vide i komuniciraju sa nekim iz svoje proslosti sa kojim imaju nerasciscene racune. I tako pitaju njega koga on vidi. On krije koga stvarno vidi i odgovara sa: "Tall legged blonde in a slinky red dress." :Hail:Inace pre nego sto mi se neki nakace. Da, serija nije nista posebno, ali dobra je za opustanje, navuko se i sta cu, gledam.
morgana Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 (edited) meni je 1. sezona bila skroz ok.pricajuca kuca je super :Dposlije sam se doduse smoril, al nije losa eureka Edited September 11, 2010 by morgana
Filipenko Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 (edited) Ko nije, sem prepotentnih tatinih sinova? Dokle si stigao? Edited September 11, 2010 by Filipenko
Ajant23 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Evo, ja se još nisam navukao... Vredi li to čemu ili je samo ljigava budalaština kao što izgleda na prvi pogled?
Кристофер Лумумбо Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ko nije, sem prepotentnih tatinih sinova? Dokle si stigao?odgledao sam 7 epizoda. toliko mi se svidja da se nerviram sto cu brzo zavrsiti prve dve sezone.btw, krenuo sam da skidam serije koje ste mi ti i ducca preporucili.
Jolly Roger Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 navuko sam se na ovoE, faaaala... :)Ovo se čeka, počinja za cca nedelju dana:HBOIMDbTerence Winter i Martin Scorsese u HBO stilu. Vreme prohibicije u Atlantik Sitiju. Mr. Pink u glavnoj ulozi. Tu je i Omar Little. Strukirani štraftasti sakoi na dvoredo zakopčavanje, fedora šeširi, karanfili za reverom, illegal booze, tommy gun... divota. Biće ovo dobra serija po svemu sudeći...http://www.youtube.com/watch?v=7KfUNiFlo4c
Filipenko Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ima li ljigavijih od Stiva Bušemija...(ne kažem da nije dobar :) )
Recommended Posts