Milosh76 Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Drugari hvala i vama na preporukama. Zapisaću i ove serije koje ste mi preporučili pa čim završim ovu pogledaću i to. Dajem šansu svim preporukama, sve ću pogledati odnosno pokušati pa da vidimo da li će me "voziti" . Hvala još jednom!Imas i aktuelnu Bosch, pandurska, odlicna. 2
Lancia Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Dobro vozi Your Honor posle 3 epizode. Svidja mi se mi se ovaj tip sto glumi Jimmy Baxtera, nema sanse da mu zapamtim ime:
maheem Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 13 minutes ago, Lancia said: Dobro vozi Your Honor posle 3 epizode. Svidja mi se mi se ovaj tip sto glumi Jimmy Baxtera, nema sanse da mu zapamtim ime: Onaj iz Farga?
Lancia Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 5 minutes ago, maheem said: Onaj iz Farga? Valjda, nisam gedao seriju. Valja li?
maheem Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 8 minutes ago, Lancia said: Valjda, nisam gedao seriju. Valja li? Super je, treća sezona se malo izgubi na kraju, 4.nisam još pogledao. On je u 3. i odličan je. 3
mlatko Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Michael Stuhlbarg Čudna faca, sa bradom i kad ne pokaže zube neprepoznatljiv mi je. Tj. liči mi na onog Feniksa iz JokeraInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
maheem Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 11 minutes ago, mlatko said: Michael Stuhlbarg Čudna faca, sa bradom i kad ne pokaže zube neprepoznatljiv mi je. Tj. liči mi na onog Feniksa iz Jokera Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Jep, i mene podseća na Žoakina.
J-♣ Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Odličan bio i u Boardwalk empire u ulozi Rothstein-a 3
Frank Pembleton Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Ima li te serije na HBO ili Netflix-u? .... Shiit has hit the fan!
Lancia Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 6 minutes ago, J-♣ said: Odličan bio i u Boardwalk empire u ulozi Rothstein-a E bravo, ubih se od mozganja gde sam ga gledao.
Lancia Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 42 minutes ago, Frank Pembleton said: Ima li te serije na HBO ili Netflix-u? .... Shiit has hit the fan! Ja samo mogu da ponudim sa spanskim titlom ako si zainteresovan.
Frank Pembleton Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Sad proverio na kodiju Showtime ima i titlovi...Biće za vikend. .... Shiit has hit the fan!
stajebrebilo Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Drugari, jel može pomoć? Dajte preporuku za neku seriju tematike koja bi bila poput : Homeland Berlin Station The Blacklist House of Cards Hatufim, preteca HomelandHostagesFaudaizraelske su sve 1
black mirror Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 On 16.3.2021. at 11:46, Lancia said: Odgledah retro flashback seriju The Serpent na osnovu istinitog dogadjaja. Prilicno dobro spakovano, drzi paznju, zanimljivi likovi i opravdan antiklimaks na kraju. jedva sam gledao do kraja, ili su neki likovi ovde extremno glupi ili je prica dosta promenjena da nema veze sa istinom. ali zato je riba super sexy 21 hours ago, BlackGeorge said: Drugari, jel može pomoć? Dajte preporuku za neku seriju tematike koja bi bila poput : Homeland Berlin Station The Blacklist House of Cards the capture the americans the bureau deutschland 83, 86 i 89 secret city deep state borgen der gleiche himmel the state within okkupert the honourable woman cim ti se svidja house of cards moze preporuka za originalnu triologiju - house of cards, to play the king i the final cut takodje dobra je i the thick of it i naravno veep 3 hours ago, Lancia said: Valjda, nisam gedao seriju. Valja li? fargo je vrhunska serija 1 hour ago, vookela said: Hatufim, preteca Homeland Hostages Fauda izraelske su sve po meni kfulim je najbolja izraelska serija hatufim prvih par epizoda je nesto najbolje sto mozes gledati na malom ili velikom ekranu a onda krece nizbrdo, neverovatno je kako su uspeli da useru takav obecavajuci pocetak 4 1
John Coltrane Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 (edited) On 16.3.2021. at 11:46, Lancia said: Odgledah retro flashback seriju The Serpent na osnovu istinitog dogadjaja. Prilicno dobro spakovano, drzi paznju, zanimljivi likovi i opravdan antiklimaks na kraju. Branimir Mitrović Floyd (minus cigareta) Edited March 17, 2021 by John Coltrane
Recommended Posts