Lancia Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 Odgledah retro flashback seriju The Serpent na osnovu istinitog dogadjaja. Prilicno dobro spakovano, drzi paznju, zanimljivi likovi i opravdan antiklimaks na kraju. 1 1
Lancia Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 Btw, poceo Alef, vidim nahvalise seriju bogznakako, odustao posle prve epizode, napadno mracno i prljavo sa previse klisea.
koksy Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 13 hours ago, mraki said: Pominjao ja par puta, ali nije bilo nikakvih reakcija pa sam shvatio da niko drugi nije ni gledao. Lepo je počelo, zanimljiva atmosfera ali tanko sve u svemu. Pogotovo mi je drugi deo slab, kraj bezveze. potvrđujem ovo za third day, prvi deo serijala je obećavao ali onda je sve otišlo dođavola. 1
Kreator Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 (edited) Drugari, jel može pomoć? Dajte preporuku za neku seriju tematike koja bi bila poput : Homeland Berlin Station The Blacklist House of Cards Edited March 16, 2021 by BlackGeorge
ToniAdams Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 jesi gledo counterpart? sf spijunaza sa akcentom na spijunazu. 2
Kreator Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 1 hour ago, ToniAdams said: jesi gledo counterpart? sf spijunaza sa akcentom na spijunazu. Ne. To je pretpostavljam ovo? : https://m.imdb.com/title/tt4643084/?ref_=nv_sr_srsg_0 Hmmm deluje primamljivo, pogledaću. Hvala Toni 1
mustang Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 (edited) 1 hour ago, ToniAdams said: jesi gledo counterpart? sf spijunaza sa akcentom na spijunazu. toni, toni, toni Counterpart je da polizes prste! Jedna od mojih top 5 u poslednjih 5 godina. Mljac, mljac, mljac. Edited March 16, 2021 by mustang 2
אַף אֶחָד Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 4 hours ago, BlackGeorge said: Drugari, jel može pomoć? Dajte preporuku za neku seriju tematike koja bi bila poput : Homeland Berlin Station The Blacklist House of Cards Mozda Fauda? Little drummer girl (serija, ne film) je prilicno dobro uradjena (knjiga >>> serija >> film). Pogledaj i Baron Noir - to je nesto ko francuski House of Cards (mozes i originalni UK House of Cards ako nisi do sada). 1
Milosh76 Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 (edited) BOSS je odlicna serija... samo dve sezone nazalost Edited March 16, 2021 by Milosh76 1
Kreator Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 4 hours ago, ToniAdams said: jesi gledo counterpart? sf spijunaza sa akcentom na spijunazu. Odgledao sam prvu epizodu. Serija je fantastična! Držala mi je fokus bukvalno od prve scene. Odlična fotografija, glumačka ekipa, scenografija, intuitivan početni zaplet koji me je maksimalno fokusirao....magnetisao, bez nepotrebnog smaranja. High level kvalitet bukvalno. Toni, šta da ti kažem... faca si Čim završim ovo pisanje odoh na drugu epizodu. 47 minutes ago, chandra said: Mozda Fauda? Little drummer girl (serija, ne film) je prilicno dobro uradjena (knjiga >>> serija >> film). Pogledaj i Baron Noir - to je nesto ko francuski House of Cards (mozes i originalni UK House of Cards ako nisi do sada). 37 minutes ago, Milosh76 said: BOSS je odlicna serija... samo dve sezone nazalost Drugari hvala i vama na preporukama. Zapisaću i ove serije koje ste mi preporučili pa čim završim ovu pogledaću i to. Dajem šansu svim preporukama, sve ću pogledati odnosno pokušati pa da vidimo da li će me "voziti" . Hvala još jednom! 1
Skyhighatrist Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 J. K. Simmons, 'nuff said. Mogo bi da ponovim dok blejim s ovom dosadom od korone... 2
kipo Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 Sad me sramota reci, ali me zanima.. Meni je taj Counterpart super poceo pa do kraja prve sezone nekako zapao u jednolicje, iste likove u istom sivilu, prica koja se ne razvija.. pa sam batalio negdje pred kraj prve sezone. Promijeni li se sta osjetno u nastavku?
אַף אֶחָד Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 On 8.3.2021. at 22:56, Mil@n said: Odgledao sam Raised With Wolves. Sviđa mi se dosta toga, scenografija, gluma (i father i mother a pogotovu mother stvarno razbijaju), pa i general plot sa ateistima i vernicima u sukobu, nisam se toga nagledao a gledao sam svašta. Međutim, totalni kolaps u finišu tj poslednjoj epizodi, klasičan sunovrat kada se zakuvano ne rasplete na ni blizu odgovarajući način, tako da ne znam da li da preporučim ili ne. Zavrsio i ja. Sta ja znam. Previse predirektnih asocijacija na Aliena, posebno na poslednja dva. I koliko god sam ja za Aliene, od prvog do poslednjeg, neobjektivan, RWW kao da nastavlja i razvlaci najnategnutiji deo te price. Pokusao sam sad da napisem sta se zapravo desilo na kraju ili sta je moguca interpretacija, i sve zajedno je prilican glavolom. A izvesno stize i druga sezona...
Ajant23 Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 The Sister (TV Mini-Series 2020) Neil Cross po svom romanu. Dva zanimljiva lika, uglađena atmosfera, okružje bizarnog kriminalnog slučaja. Sve u svemu, očekivano od tvorca Luthera i na dovoljnom nivou...
Recommended Posts