freakns Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 odgledah i ja prvu epizodu Sherlocka. odlican! konacno nesto sto nije samo bleda kopija Jeremy Bretta i za razliku od Ritchievog, ovaj je gledljiv...
Kelt Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 ahhhh, ne vredi, moram i ja da pogledam. Stavio sam da se skida.Brett mi i dalje ostaje neprikosnoven, just for the record <_<
Kelt Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 (edited) ahhhh, ne vredi, moram i ja da pogledam. Stavio sam da se skida.Uopšte nije loše, prijatno iznenađenje.Jel ima samo tri dela? Ne planiraju još?Ah :The BBC's modern update of Sherlock Holmes will return following the end of its initial three-episode run, its producers have confirmed. Edited August 13, 2010 by Kelt
ducca Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Pogledao par epizoda Friday Night Lights - alosetm at all. Cu da nastavim <_<
nbg4ever Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Pocetak je OK, kasnije krece tradicionalno sjebavanje. Otkako su presli na DirectTV, odgledao sam jednu sezonu i cao!
darling Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Uopšte nije loše, prijatno iznenađenje.Jel ima samo tri dela? Ne planiraju još?Ah :The BBC's modern update of Sherlock Holmes will return following the end of its initial three-episode run, its producers have confirmed.nadu mi budi da na imdb pise da se serlok i votson pojavljuju u 4 epizode. mozda je to "misterija 4. epizode" odgledala "the thick of it" prvu i trecu sezonu.http://www.imdb.com/title/tt0459159/genijalno. zaljubila sam se u malkolma takera. drugu sezonu nigde ne mogu da nadjem... pocela sesta sezona "weeds". bljak u sta se pretvorila ta serija. jedino je ankl edi i dalje bombonica.
eye of the beholder Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Poceo sam da gledam "bones" ... tja nista bolja, nista gora od svih onih CSI-ova, kriminalistickih akcionih-komedijaPrvi serijal bio na RTSu tako da sam gledao na preskok, sinoc poceo II serijal. Vidim da su snimli V sezona, valjda ce neki da valja.moram sam sebe da ispravim... serija bones je toliko losa da to jednostavno "boli" ako je nekad neko stigao do III serijala zna o cemu pricamono ...bruka a imala je potencijala...
Calavera Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Prva sezona Arrested Developmenta je odlicna, mada mi je trebalo nekoliko epizoda da se priviknem na brz tempo (+citanje titlova) i handheld kameru. Svi likovi su odlicni, ali mi jeapsolutni favorit.Gledao neko?
Killiana Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 :DA Tobias Funke i Buster???Loose seal loose seal!Joj, jedva cekam film.
Calavera Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Tog loose seal loose seal lajna se nesto ne secam, verovatno nisam jos stigao dotle... sad sam odgledao 2x03 gde se pojavljuje izvesni detektiv... ...Gene Parmesan!
Un-juice Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 (edited) a tek kad se u trecoj sezoni pojavi i izvesni advokat neverovatno da su smimili samo 3 sezone, a cini mi se da i sa flmom malo odugovlace (na imdb-u pisalo prvo da izlazi 2010. a sada 2011.)edit: :( Edited August 22, 2010 by Un-juice
jms_uk Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 moram sam sebe da ispravim... serija bones je toliko losa da to jednostavno "boli" ako je nekad neko stigao do III serijala zna o cemu pricamono ...bruka a imala je potencijala...Pogledaj i 4. i 5. sezonu - videces da i nije toliko losa...
Recommended Posts