jms_uk Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 34 minutes ago, Milosh76 said: Ne javljas da je izasla treca epizoda 8 sezone The Blacklist!? I ti si mi neki fan Da, jos u petak. Rodjendanski vikend, zurke non-stop, zaboravih da podelim info 1
Čutura Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 2 hours ago, jms_uk said: Marcella s03 je pocela, za sad dve epizode. na netfliksu je odavno izasla treca sezona. 1
jms_uk Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 45 minutes ago, Čutura said: na netfliksu je odavno izasla treca sezona. True that - zaboravio. Sad pogledah na HD-u, kupljeno sredinom proslog juna.
adam Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 @John Coltrane i ako jos koga interesuje... investigation - https://www.bbc.co.uk/programmes/p09343x5 danski hudanit, stigle sve epizode na ajplejer. drze ocekivani kvalitet. 1 1
Haralampije Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 18 hours ago, adam said: @John Coltrane i ako jos koga interesuje... investigation - https://www.bbc.co.uk/programmes/p09343x5 danski hudanit, stigle sve epizode na ajplejer. drze ocekivani kvalitet. Odgledao E01 i batalio dosadno, ispod proseka
adam Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 (edited) 34 minutes ago, Haralampije said: Odgledao E01 i batalio dosadno, ispod proseka e jebiga... jeste sporo al meni nije smetalo, naprotiv, uklopilo mi se u ono sto su zeleli da kazu. posebno sto je u pitanju slucaj istrage po istinitom dogadjaju koja je bila ozbiljno zahtevna i sve vreme na korak od propasti. al da - kapiram da ce mnogima koji ocekuju ili su navikli na dinamican krimic s dosta obrta biti dosadan - sto zbog tempa, sto zbog linearne price. e, da - probaj valhalla murders https://www.bbc.co.uk/iplayer/episodes/m000pqts/the-valhalla-murders ako nisi vec odgledao, verovatno ce ti vishe odgovarati. islandjani, nije ovakav smor Edited January 30, 2021 by adam
Haralampije Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 tempo, da, ali glumci kao da ih je neko naterao da sve rade za dz., ok , danci su kao ladni ali dosta ih znam , nisu takvi, kad dodju u SR. puse po dva malbora odjednom, piju. piju i piju, dave se u rostilju i vrlo su druzeljubivi
Frank Pembleton Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 tempo, da, ali glumci kao da ih je neko naterao da sve rade za dz., ok , danci su kao ladni ali dosta ih znam , nisu takvi, kad dodju u SR. puse po dva malbora odjednom, [emoji3] piju. piju i piju, dave se u rostilju i vrlo su druzeljubiviTo za Dance je glupost.Živeo tamo, prvo što mi je palo u oči je ta naša zabluda.To mi neko njihovo ponašanje tumačimo tako. Pogrešno. .... Shiit has hit the fan!
adam Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 3 minutes ago, Haralampije said: tempo, da, ali glumci kao da ih je neko naterao da sve rade za dz., ok , danci su kao ladni ali dosta ih znam , nisu takvi, kad dodju u SR. puse po dva malbora odjednom, piju. piju i piju, dave se u rostilju i vrlo su druzeljubivi nisu to samo danci. vecina skandinavaca koje znam su bas takvi kakve ih ti znas, normalni, topli, druzeljubivi. bar to je moje iskustvo - al to je van posla. ni ovde u uk nema previse druzenja s kolegama, bar ne kao kod nas. naravno, zavisi od ljudi i od kolektiva al desava se i da je bas ovako kao u ovoj seriji. ja sam tri godine sedeo do coveka svaki dan a da nisam znao ni gde zivi, ni da li je zenjen, ni da li ima decu, nista! ni on o meni nista. a nije da smo jedan drugom bili nesimpaticni nego eto, tako, takva klima u firmi... sednes, odradis svoje i ides ca. 3
Haralampije Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 5 minutes ago, Frank Pembleton said: To za Dance je glupost. Živeo tamo, prvo što mi je palo u oči je ta naša zabluda. To mi neko njihovo ponašanje tumačimo tako. Pogrešno. .... Shiit has hit the fan! Odmori malo sveznalice
Frank Pembleton Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 32 minutes ago, Haralampije said: Odmori malo sveznalice Bezobrazan si! 1
Haralampije Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 21 minutes ago, Frank Pembleton said: Bezobrazan si! da, to za Dance je glupost a moj pas je zut, jel?Popi pivo
Frank Pembleton Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 2 hours ago, Haralampije said: da, to za Dance je glupost a moj pas je zut, jel?Popi pivo Nisam alkos ko sto neki tvrde.
maheem Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 (edited) Painting With John je krenula, pogledao dve epizode. Šteta što epizode ne traju 2h, mada kakav je sam koncept verovatno će nekome biti dosadno i 20 minuta koliko traje epizoda. Edited February 3, 2021 by maheem
Recommended Posts