Niveamen Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 Meni je Leflovers nešto najlepše što sam gledao u životu ( pored Six feet under) 2
pbg12345 Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 40 minutes ago, gone fishing said: jel i dalje vodu povlace na pola pisanja da bi sto pre stigli da se vrate nazad na sofu na ispijanje piva?
Kelt Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 2 hours ago, rezwalker said: Ovo bio prvi utisak... do continue
ObiW Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 HBO/BBC Industry. Slow burn, character development je plitak, fotografija, soundtrack i atmosfera odlični. Nije britanska verzija the Wolf of Wall Street; ovo pokazuje kako investiciono bankarstvo usisava mlade diplomce u mašinu i od njih pravi neurotične kretene. Jedna od retkih serija gde sam epizode gledao 2-3 puta. Preporuka. 1
mraki Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 Ja pogledao pilot, i nije mi se nešto svidelo. Možda dam još jednu šansu.
bags Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 Ja sam to pola premotavao. Neki stvari su odradili dobro (vidi se da su imali insajdere, cak imaju i bloomberg tastature) ali serija je sve u svemu jako losa.
ObiW Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 Za mene je losa serija ona koja pocne dobro (interesantna tema), krene u puno pravaca a onda se posle poslednje epizode pitas “koj sam ja kurac ovo gledao”. Ove godine je to bio recimo Lovecraft Country. Prosle godine je bio Watchmen. Ovo je obrnuto od toga. Krene sporo, al završi jako. 1
goofs Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Odgledao “His Dark Materials” sezonu 2, meni ovo mnogo gotivno, vrlo se blisko drže knjiga i bas su malo toga izmenili, dobra je ekipa i prelepa fotografija. Rut Vilson (Elis glasom Idrisa Elbe) je fenomenalna, klinka mi je isto super, ima i neke creepy dece koja su jeziva, ne znam gde ih iskopaše. Treca knjiga mi je uvek bila nekako nedorečena, sto bi se reklo all-over-the-place, pa se nadam da ce to dobro ispasti na kraju. Ko voli fantasy i steampunk mislim da će mu vrlo leći serija.
mustang Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 (edited) Gledam ponovo englesku tv seriju Bodyguard... Moram priznati imam mali crush na ovog ranjenog s oziljcima slatkisa Richard Madden se zove. Ima taj neki napet a ranjivi izraz, pogotovu iz profila u close up.... Oce ga kamera...uzdahnem, padni mi u zagrljaj, ja cu da te cuvam Edited December 26, 2020 by mustang
mirjam Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 (edited) The King in the North!!! Edited December 26, 2020 by mirjam
mustang Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Moram malo da se korigujem... Kad kazem crush mislim na karakter u seriji, ms budd, ne na glumca privatno. Nisam pratila GOT al drago mi da ima zaljubljenika
I*m with the pilots Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 On 9.12.2020. at 23:02, Indy said: Hvala - ja to gledam streamovano (na besplatnom servisu ovde u Aus). Bio je kompletan prevod svega, mada mi je ital. taman dobra praksa... The New Pope - dosta se erotizovao u odnosu na Young Popea... Cécile de France je imho sijala više u Mladom Papi i bez razgolićavanja. Ali, OK, svaki italijanski reditelj je pomalo Tinto Brass:) Toliko da mi je i dosadno. 1
Recommended Posts