August 2, 201014 yr Rubicon se nastavio.Molim da se smeće (prethodnih par postova više nego jasne tematike) pobriše sa ovog plemenitog topika Edited August 2, 201014 yr by Filipenko
August 2, 201014 yr nosi serlok je genijalan. i zna benksija. posle dve odgledane epizode za mene nema drugog serloka do benedikta kamberbeca. votson fenomenalan, adaptacija, produkcija, sve apsolutno sve genijalno.
August 2, 201014 yr nosi serlok je genijalan. i zna benksija. posle dve odgledane epizode za mene nema drugog serloka do benedikta kamberbeca. votson fenomenalan, adaptacija, produkcija, sve apsolutno sve genijalno.Meni je druga epizoda bas losa! :D Nategnuta, puna rupa. A i prvu sam pogledao opet i nije mi izdrzala drugo gledanje. Pogledacu i trecu, ali nije onako zabavno kako mi se ucinilo na prvu loptu. Edited August 2, 201014 yr by Sludge Factory
August 3, 201014 yr In a year one million and a haaalf, humankind is enslaved by giraaaaafffeeeeee...
August 3, 201014 yr pesmica (u novoj Fururami s6e7) je super! Edited August 3, 201014 yr by eye of the beholder
August 9, 201014 yr ova futurama je i dalje jedvaduhovito sranjeJa krenuo da gledam, završio sa prvom sezonom /solidno, ništa posebno/, druga mi deluje bolje, više sprdnje sa real life-om i glupostima iz istog. No, daleko mi to miljama od simpsona koji mi dođu logičan reper. Bottom line, nije loše, nije ni da je vrh™, ima dojajnih fazona, valjda je to to.
August 9, 201014 yr zanimljiva je meni futurama, ali jedva jednom nedeljno. dobre fore su isključivo na startu, ostalo je autopilot razrada i često veliko davljenje.1 sam pokušao povezati par epizoda i smorio sam se ko džej na basketu Edited August 9, 201014 yr by Hustler