Filipenko Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 (edited) Rubicon se nastavio.Molim da se smeće (prethodnih par postova više nego jasne tematike) pobriše sa ovog plemenitog topika Edited August 2, 2010 by Filipenko
darling Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 zavrsila sezona it crowd a veceras nova epizoda novog serloka. juhuu.
darling Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 nosi serlok je genijalan. i zna benksija. posle dve odgledane epizode za mene nema drugog serloka do benedikta kamberbeca. votson fenomenalan, adaptacija, produkcija, sve apsolutno sve genijalno.
Sludge Factory Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 (edited) nosi serlok je genijalan. i zna benksija. posle dve odgledane epizode za mene nema drugog serloka do benedikta kamberbeca. votson fenomenalan, adaptacija, produkcija, sve apsolutno sve genijalno.Meni je druga epizoda bas losa! :D Nategnuta, puna rupa. A i prvu sam pogledao opet i nije mi izdrzala drugo gledanje. Pogledacu i trecu, ali nije onako zabavno kako mi se ucinilo na prvu loptu. Edited August 2, 2010 by Sludge Factory
Filipenko Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 In a year one million and a haaalf, humankind is enslaved by giraaaaafffeeeeee...
eye of the beholder Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 (edited) pesmica (u novoj Fururami s6e7) je super! Edited August 3, 2010 by eye of the beholder
Ajant23 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Rubicon mi i dalje zabavan... Danas izašla treća epizoda...
Mil@n Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 ova futurama je i dalje jedvaduhovito sranjeJa krenuo da gledam, završio sa prvom sezonom /solidno, ništa posebno/, druga mi deluje bolje, više sprdnje sa real life-om i glupostima iz istog. No, daleko mi to miljama od simpsona koji mi dođu logičan reper. Bottom line, nije loše, nije ni da je vrh™, ima dojajnih fazona, valjda je to to.
korindjar Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 (edited) zanimljiva je meni futurama, ali jedva jednom nedeljno. dobre fore su isključivo na startu, ostalo je autopilot razrada i često veliko davljenje.1 sam pokušao povezati par epizoda i smorio sam se ko džej na basketu Edited August 9, 2010 by Hustler
ParaPsycho Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Poslednji Serlok isto 'nako...bzvz!gej serlok ne sakuje jer askikuje
Recommended Posts